• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfak dolap seçimim hk. yardımcı olurmusunuz????

nhal83

02.11.2014
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2011
1.723
799
248
kızlar yeni mutfağım için kapak rengi beğenmeye çalışıyorum yardımcı olurmusunuz bana

Bakış Kapak ::.

bu linkte,üst kapaklar 4.sırada olan 320 parlak çizgili beyaz alt kapakları 250 kodlu parlak gri diye düşündüm sizce nasıl????başka tavsiyeniz olursada çok sevinirim.

seçimin güzel,bir fikirde benden olsun cnm üst kapaklar 25 parlak beyaz,altkapaklarda 212 parlak macasarda güzel durabiir..fikir olması açısından netten bulduğum birkaç resim koyuyorum.;)

$25261507iy2 (1).webp$cospita-kucuk.webp$Uzay-Iki-Renkli-Mutfak-Tasarimi.webp

seçimin güzel,bir fikirde benden olsun cnm üst kapaklar 25 parlak beyaz,altkapaklarda 212 parlak macasarda güzel durabiir..fikir olması açısından netten bulduğum birkaç resim koyuyorum.;)

Eki Görüntüle 233920 Eki Görüntüle 233921 Eki Görüntüle 233922

çok teşekkür ederim...buaralar parke,dolap,perde derken iice kararsız oluyo insan:) banyom mocca
krem olduğu için mutfak farklı renk olsun dedim ama malesef karar vermek çok zor:)))

Açık renk tercih etmişsin.Mutfakda açık renk ferah ve çok güzel duruyor.bence güzel bir tercih

Ben olsam ben de 320yi seçerdim.Bence güzel tercih,siyah ve beyaz birbirine cok yakısır...

bacım ben 301 ile 25 i beğendim siyah favorimdir.
Sen bilirsin yine ama kir götürür,belli etmez.
şık durur,zengin gösterir bence.
Ben siyah diyorum.
kardeşimde yaptıırdı yeni gri ve siyah,
çok da nezih oldu,her gelen sorar.
Paraya kıydı acıcık ama napçan bu işlere girince acık paradan çıkçan.
bak şimdi bende özendim,du bakalım biraz daha kullanayımda.

kartelayı canlı görün derim bence 250 çiğ kalıyor çünkü internette koyu görünüyor ama gerçekte daha da açık bi gri..
bir de üstler yerine altları desenli tercih ederseniz daha hoş olur..
bence üst kapakları 25 beyaz veya 250 gri ,altları 297 parlak ventura (çizgileri dikey olacak şekilde) daha hoş olur..

çok teşekkür ederim...buaralar parke,dolap,perde derken iice kararsız oluyo insan:) banyom mocca
krem olduğu için mutfak farklı renk olsun dedim ama malesef karar vermek çok zor:)))

doğru söylüyorsun hayatım zor bu işler,ama senin seçimin en önemlisi hangisini beğeniyorsan,hangisi içine siniyorsa onu yaptır sonradan pişman olma:34:

Son düzenleme:
tatlım bende mutfağımı çok yeni yaptırdım malesef aceleye geldi istediğim modeli rengi seçme şansım olmadı iyi düşün iyi karar ver sonradan keşke deme benim gibi :( benim fikrim kesinlikle 320 PARLAK BEYAZ VE YANINDAKİ, 321 PARLAK SİYAH -- alt dolap tamamen siyah üst dolap beyaz araya siyahta katabilirsin tezgahını ve tezgah arkası duvarın siyah olursa süper olur hadi sana kolay gelsin tatlımm

dolapta açık ve ya koyu renkte lake çok leke bırakıyor hergün silmek zorundasın ayrıca kulp kısımlarını da metal düşünme derim sürekli el izi oluyor.
benimde dolaplarımın üstü beyaz altı akçaağaç tarzı mat olanı üstünden nefret ettim fakat alt tarafınından çok memnunum. mat olan türden seçebilirsin yoksa öbür türlü hergün silmek zorundasın elin ıslak ve ya kuru olsun hemen leke bırakıyor yine de senin tercihin canım:19:

Öncelikle sizin içinize sinmesi önemli, ama nacizane birkaç önerim olacak. Gri renk olarak kararsız bir renktir. Bir süre sonra sıkılacak ve yanına hiçbir rengi ( halı, perde, yer fayansı renkleri vb. ) yakıştıramayacaksınız. Bence üst kapakları beyaz, alt kapakları seçtiğiniz 320 yaptırın.

Son düzenleme:
arkadaşlar fikirleriniz için çoook teşekkür ederim mutfakcım aynı model yaptığı bir mutfak gösterdi çok hoş görünüyodu bende öle olsun dedim:) dolaplarım takıldı kapaklarda yarın takılacak inşallah:)resimleri koycam bitince inşallah güzel olur:))))

benim mutfağımda 320 ve 321 çok şık ve güzel duruyor,yalnız tezgahını beyaz akrilik,ara mozağinide düz siyah cam mozaik yaptır çok şık durur,benim tezgah siyah granit ara mozaikte beyaz gri ve siyah benimkiler biraz kapattı mutfağımı,kullanan biri olarak söylüyorum,değiştirme şansım olsaydı böyle yapardım

Back
X