Ay düzeninize hayran kaldım bir miktar da imrenmis olabilirimEn fazla iki cesit olur aksam yemeginde. Fazla etli yemek pismez bizde. Ispanak yemegi icinde bulgur Yanina yogurt meselaKuru Kuru ispanak degil
Tatli da arada kel yaparim fakat asla yemek sonrasi filan degil. Genelde haftasonlari.
Beslenmeleri genelde fotodaki sekilde
Eki Görüntüle 3124369
Yani cig sebze , meyve, ekmek uzerine labne veya fume. Kucuk musli bar veya kuruyemis
Ogle yemeklerini okuldan aliyorlar. Sicak yemek cikiyor.
Ornek vereyim yine .
Balik, patates ve brokoli+karnibahar salatasi.
Eki Görüntüle 3124370
Ikinci beslenme cantalarida ilki gibi fakat ayni meyve,sebze olmuyor.
Elbetde mirin kirin ettikleri oluyorfakat biliyorlar,masaya koyulan yemekden yaslari kadar tadacaklar
Merhaba konunuzu takip ediyor ve faydalanıyorum,teşekkür ederimEn fazla iki cesit olur aksam yemeginde. Fazla etli yemek pismez bizde. Ispanak yemegi icinde bulgur Yanina yogurt meselaKuru Kuru ispanak degil
Tatli da arada kel yaparim fakat asla yemek sonrasi filan degil. Genelde haftasonlari.
Beslenmeleri genelde fotodaki sekilde
Eki Görüntüle 3124369
Yani cig sebze , meyve, ekmek uzerine labne veya fume. Kucuk musli bar veya kuruyemis
Ogle yemeklerini okuldan aliyorlar. Sicak yemek cikiyor.
Ornek vereyim yine .
Balik, patates ve brokoli+karnibahar salatasi.
Eki Görüntüle 3124370
Ikinci beslenme cantalarida ilki gibi fakat ayni meyve,sebze olmuyor.
Elbetde mirin kirin ettikleri oluyorfakat biliyorlar,masaya koyulan yemekden yaslari kadar tadacaklar
Iyi günler. Sevindim faydalanmanizaMerhaba konunuzu takip ediyor ve faydalanıyorum,teşekkür ederimBuradaki görselde olan köpek çatalı çok beğendim.Oğluma ben de bu şekilde beslenme yolluyorum kap içinde çatalı bulundurmak iyi olur.Nereden bulabilirim diye size sormak istedim.Aradım nette bulamadım da
Teşekkür ederimIyi günler. Sevindim faydalanmaniza
Soyle link buldum
BENTO Sevimli Hayvanlar Meyve/aparatifler Için Mini Çatal Fiyatı, Yorumları - Trendyol
BENTO Sevimli Hayvanlar Meyve/aparatifler Için Mini Çatal yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Ben yurtdisinda oldugum icin burdan almadim.
Daha ucuza bulunurmu bilmiyorum
Bu ilk hafta icin olabilir.Bana fazla iyimser geldi haftalık bütçe, konuyu takipteyim bakalım ne yorumlar çıkacak…
Haa yurtdışı…Bu ilk hafta icin olabilir.
Bir sonraki hafta tekrar 750 e cikara bilirim. Ayrica tl degil bu miktarlar. Belki o yuzden miktar fazla iyimser gelebilir 750 e cikarsamda
Hazir paket salatalar bana gore daha pahali. Ve cabuk kotu oluyorlar.Az önce 4 koca paket hazır salata sipariş etmişim. Yani kesilmiş, farklı yeşilliklerin karıştırıldığı o mixler var ya onlardan. Şu kadar gereksiz alışveriş yapmasam hayat bana güzel olabilirmiş.
20 küsür verdim ya pahalı tabiHazir paket salatalar bana gore daha pahali. Ve cabuk kotu oluyorlar.
Tuzak resmen20 küsür verdim ya pahalı tabigözüme güzel gelmişlerdi
İlk kez duyuyorum nerden sipariş veriyorsunuz market ürürü müAz önce 4 koca paket hazır salata sipariş etmişim. Yani kesilmiş, farklı yeşilliklerin karıştırıldığı o mixler var ya onlardan. Şu kadar gereksiz alışveriş yapmasam hayat bana güzel olabilirmiş.
Getir'den aldım evet Erüst'ün salataları.İlk kez duyuyorum nerden sipariş veriyorsunuz market ürürü mü
Aslında 20 TL salata için çokta pahalı değil marul maydonoz roka havuç 80 90 tuttu pazarda gerçi ben 5 kez yiyeceğim ama sizinki bol çeşitli olacak20 küsür verdim ya pahalı tabigözüme güzel gelmişlerdi