Normal fiyati 18burda daEn ucuz aldığım zaman yani şu son zamlardan önce 5 küsürlere alıyorduk şimdi 10 liranın üstü 3.5’e krema nerdeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal fiyati 18burda daEn ucuz aldığım zaman yani şu son zamlardan önce 5 küsürlere alıyorduk şimdi 10 liranın üstü 3.5’e krema nerdeee
Galiba hepimiz oyleyiz. Marka sivi sabun veya bulasik sabunu almayi biraktim. Bim gibi market in kendi markasini aliyorum.Markalar arası dolaşıp oranı düşük olandan alıyorum ben de ucuza gelsin diye. Dertlendim yine.
Atopik ciltliyim özellikle deterjan mahvediyor ellerimi hele kötü markaysaGaliba hepimiz oyleyiz. Marka sivi sabun veya bulasik sabunu almayi biraktim. Bim gibi market in kendi markasini aliyorum.
11.50 bugün aldım daha. pınar en ucuzuydu bu hafta. her aldığımda en ucuzu neyse onu alıyorum.Markalar arası dolaşıp oranı düşük olandan alıyorum ben de ucuza gelsin diye. Dertlendim yine.
Aynen ben de öyle yapıyorum. Geçen 4 tane yan yana koymuşum biri kırmızı biri yeşil hepsi farklı marka Çok kısa olmuyor zaten son kullanma tarihi, atıyorum dolaba illaki tatlıya ya da bi yemeğe gidiyor. Dolapta krema olmayınca kendimi rahatsız hissediyorum hatta11.50 bugün aldım daha. pınar en ucuzuydu bu hafta. her aldığımda en ucuzu neyse onu alıyorum.
ben de çok seviyorum pratik yemek olarak patates baharat krema dök fırınla.
bazen uygulamalarda (getir vs.) ucuz olabiliyor normaldeki fiyatı bildiğim için ucuz görürsem hemen atıyorum sepete, orada sepete atmada adet sınırı var zaten.
hep böyle besleniyorsanız normalde size 750 rahat rahat yetmesi lazım.Gunu gününe tutmaya bilir.
Yemek listem su sekilde :
Persembe: Mercimekli bulgur, yesil salata
Cuma : Yogurtlu kabak , Haslanmis brokoli,Firinlanmis baharatli nohut
Cumartesi: Davetdeyiz
Pazar: Firinda tatli patates ve somon
Pazartesi: Ispanak yemegi
Sali : Taco günü
Carsamba: Mercimekli sebze koftesi , cacik
Yemeklik disinda 3 farkli meyve alacagim , cocuklarin beslenme cantasi icin. Ufak atistirmaliklarda alinacak.
Yemek listeside tamam. Bakalim ne kadar tutacak.
Bir sonraki alisveris günüm carsamba. Fakat ekmek icin mutlaka markete cikmak zorunda kaliyorum. Asil ozaman sinaniyor olacagim.
En fazla iki cesit olur aksam yemeginde. Fazla etli yemek pismez bizde. Ispanak yemegi icinde bulgur Yanina yogurt mesela Kuru Kuru ispanak degilhep böyle besleniyorsanız normalde size 750 rahat rahat yetmesi lazım.
mesela sadece ıspanak yemeği yazıyor pazartesi için. sadece 1 çeşit.
Mercimekli bulgur, yesil salata mesela normalde aile yemeklerinde:
çorba + Mercimekli bulgur pilavı + tavuk, yesil salata olur. veya çorba olmaz tatlı olur, gibi.
yanlış anlamayın benim ailem de akşamları böyle şeyler yer sebze, salata, cacık filan. hiç ekmek yenmez. ama biz yetişkin insanlarız annem babam 60 yaş üstü...
2 çocuğu olan evde tek çeşit ıspanak, mercimek, kabaktan ibaret olunca şaşırdım. sizin yemek listesi benim yemeklere benziyor ben tek yaşıyorum basit şeyler yiyorum.
çocukların beslenmesine ne koyuyorsunuz? meyveyi herhalde beslenmeye koyuyorsunuz. (ki bence mantıklı, akşam meyve şeker yiyip yatmak gibi)
ekonomik olsun basit olsun diye karar alıp bu listeye geçtiyseniz, akşam hafif yemek mantıklı ama sabah + öğlen daha doyurucu şeyler düşünmeniz gerekir.
çocuklara bunların hepsini yediriyorsanız mırın kırın etmiyorlarsa çok güzel. etrafımda bunu yapabilen az anne var.
Mücver sever misiniz bilmem ama ben yakıştırıyorum mantı yanına.Bu haftanin yemek listesi
Carsamba: Taco
Persembe: Pizza +tereyagda patates
Cuma : Manti
Cumartesi: Kapuska + Tavuk
Pazar: Tazefasulye + Tarhana
Pazartesi: Kremali makarna+ salata
Sali: Ispanak yemegi+ Bulgur pilavi
Manti Yanina birsey bulmam lazim
Alisverisi isten sonra gidecegim.
Olabilir,bayadir yapmiyorum onu. Tesekkurler fikir icinMücver sever misiniz bilmem ama ben yakıştırıyorum mantı yanına.
Taco ici mi ?Taco yu nasıl yapıyorsunuz acaba bende çok severim ama evde hiç yapmadım
Lavaşını hazır alıyorsunuz galibaTaco ici mi ?
Eger o ise,kiymayi kavurup sogan,misir,barbunya ve taco baharatli ekliyorum.
Yanina domates,salatalik,avokado dilimliyor ,isteyen istedigini ekliy
Evet hazir aliyorumLavaşını hazır alıyorsunuz galiba