- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Nasıl bir şey bu arkadaş...
Benim su ve elektirik toplamım 400 ü buluyor.
Haydi suyu geçtim bebelerim çok oynar uzun duş alırlar küvet doldurulur falan da, elektrik dediğimiz şey akşam yakılan ampül, şarj aletleri gibi şeylerdir.
Herkesin evinde çamaşır yıkanıyor tamam, ekstra bir tek kurutmam var.
Ona da tamam ama, 2 ay önce 130 geldiğinde de vardı onlar.
Zamlar sadece benim eve mi işleniyor nedir?
Oo kadro sağlam
Tamam kesin kaçak var o zaman
Herşey uygun fiyatlı geliyor rakı alıyoruz para arttırıyoruz diyorsun git burdan
Size okuma bedeli gelmiyor mu?Hergun duş yapmama rağmen bu ay 35 TL şu faturam geldi 63 TL elektrik geldi elktirgi kullanırım çünkü hergun ev süpürurum benim de telim hep sarjdadir sacalrimi duzlestirim fln ama hiç bana o fiyatlarda elektrik veya su parasi gelemedi 5 senelik de evliyim
Ütü, çamaşır ve kurutma haftada bir kere kadın gelince çalışır sadece.Çok geliyormuş arkadaşım ya.. bize de elektrik su toplam 80'i geçmiyor. Akşamları evin tüm ışıkları açık,haftada 2-3 kez süpürge çalışır. beyaz eşyalarınız mı çok yakıyor acaba ? Ya da ütü mü ?
Kİz işte geliyor bir faturaSize okuma bedeli gelmiyor mu?
Bizde okuma bedeli adında bir fatura daha var da...
Elektrik tarifeside fark ediyor biraz 3 zamanlı ve tek zamanlı, tek zamanlıda birim fiyatı aynıdır.Nasıl bir şey bu arkadaş...
Benim su ve elektirik toplamım 400 ü buluyor.
Haydi suyu geçtim bebelerim çok oynar uzun duş alırlar küvet doldurulur falan da, elektrik dediğimiz şey akşam yakılan ampül, şarj aletleri gibi şeylerdir.
Herkesin evinde çamaşır yıkanıyor tamam, ekstra bir tek kurutmam var.
Ona da tamam ama, 2 ay önce 130 geldiğinde de vardı onlar.
Zamlar sadece benim eve mi işleniyor nedir?
Yetiyor işte canım yani ben iki kişiyim ama hergun kahvaltı olur evde hergun yemek olur 400.500 TL tutar alışveriş üstüne bir de rakı alırızbizim Ankara'da bir uygun büyük market var çeşit çok çokta büyük bir yer Ankara'da İstanbul yolunda bilenler vardır ankaralilar ordan iki sendir alırım evimin ihtiyacini a101 veya bimden öyle alışveriş pek yapmam tabak çanak gelirse alırım veya uygun indirime bişey gelirse bir iki parça birseyler alırım
Bacım senin bebeler yiyor napacan iki günde yemişler nediyim ben şimdiyok bize dayanmıyor hiç birşey. iki çocuk var. pazardan mandalina muz almıştım 2. günü eser kalmadı.
Yaptık, bir ara tarifeliye de geçtik, hiçbir şey değişmedi aynı fatura geldi.Elektrik tarifeside fark ediyor biraz 3 zamanlı ve tek zamanlı, tek zamanlıda birim fiyatı aynıdır.
3 zamanlıda farklıdır gündüz, puant ve gece saat 5 ten sonra gece 10_11 kadar puant dönemine giriyor ve en çok puant döneminde harcanıyor elektrik birim fiyatı yüksek oluyor.
Bana da değişik geliyor ama kaçak olmasi imkansız canım apartman da elektrikçi sucu ne ararsan belediyeden herkez var
Hergun duş yapmama rağmen bu ay 35 TL şu faturam geldi 63 TL elektrik geldi elktirgi kullanırım çünkü hergun ev süpürurum benim de telim hep sarjdadir sacalrimi duzlestirim fln ama hiç bana o fiyatlarda elektrik veya su parasi gelemedi 5 senelik de evliyim
Merhaba hanımlar benim bir kızım var orta gelirli bir aileyiz benim sıkıntım mutfakk giderlerim eve yaptıgım alışveriş bir hafta gidiyor (eşimde evde yemek yemez) bu yüzden cok cabuk dolabım boşalıyor ani misafirim gelse ikram edicek birsey bulamıyorum be utanıyorum bazen yetiştiemiyoruz maalesef acaba yanlış yaptıgım birseymi var hep özenirim mutfagı her daim dolu olanlara her halimize şükür yinede. Sizde durumlar nasıl hayatmı pahalılaştı yoksa ben idare etmeyi bilmiyormuyum
Yok güzelim sanmam yapmazlar Allah etmeye biz de bir yonetici var apartmanda kaçak vs ne var ne yok aylık bakımını yaptırıyorhah onu söylesene ayol
kalp krizi geçirticen bize boş yere
Ankara’nın neresi?Yok güzelim sanmam yapmazlar Allah etmeye biz de bir yonetici var apartmanda kaçak vs ne var ne yok aylık bakımını yaptırıyorelektirigi dusuremezler yemez abooo Allah katında yatacak yerleri olmaz yarısından coguda hacı hoca
Konum atayımm bağrıAnkara’nın neresi?
Taşınayım bari ben ya:)
At bacım, ben de Ankara’dayım sana ayrı güzellik yapılıyor madem, yakınına gelelimKonum atayımm bağrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?