- 28 Ekim 2019
- 54
- 47
- 3
- 38
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
İroninin dibi...neden enflasyon %8
siz tutumlu değilsiniz
çok yemeyin obez olursunuz
Cok yemiyorum ki 50kgyum kahvaltılık seyler cok cabuk bitiyor cocugunda beslenmesi var tabineden enflasyon %8
siz tutumlu değilsiniz
çok yemeyin obez olursunuz
Benim bu ay elektrik faturam 220 tl geldi, nasıl su ve elektrik 100 lira olur yahu?Benim eşim 3.5 TL maaş alır evin kredi var
1270 ödenir elektrik su 100 TL tutar binanın parası var 270 doğalgaz var evimin alisverisini 1 aylık yaparım sebze meyve kahvaltılık fln misafir hemn gelirse diye bir iki bisey alırız liste yaparım evde ne biterse alırız toplam bize maliyeti 400.500 TL gibi bir rakam salça alirsam büyüğünden alırım ki 3 ay kadar yeter daha fazla bile olur yagimi büyük alırım 3 ay da o yeter deterjanlarımi alırım ki diyer ki gittigimizde almıyoruz çünkü uzun süre yetiyor sadece kahvaltı türü 2.5 haftada biter iki kişilik bir aileyiz
Evet herşey pahalı ama uygun yerden hesaplı bir alışveriş yapılırsa sizi bir süre götür diye düşünüyorum
Bim şok serra bu marketlerden alıyorum 100-150arası yapıyorumHayat pahalı,ekmek pahalı,market pahalı .Nerden alışveriş yapıyor siniz?Haftalık mutfak gideriniz ne kadar mesela?
Ee yani az alıyorum evde yemek yeniyor cocugun beslenmesine konuyor bişiler1 haftada dolap nasıl boşalıyor
Eş de evde yemiyormuş
Az miktarlarda mı alıyorsunuz ki
Ah yavrum ne diyelim bizi bu hale düşürenler utansınCok yemiyorum ki 50kgyum kahvaltılık seyler cok cabuk bitiyor cocugunda beslenmesi var tabi
Benim bu ay elektrik faturam 220 tl geldi, nasıl su ve elektrik 100 lira olur yahu?
Biz de kendimizi prize takmıyoruz ki...
Hergun duş yapmama rağmen bu ay 35 TL şu faturam geldi 63 TL elektrik geldi elktirgi kullanırım çünkü hergun ev süpürurum benim de telim hep sarjdadir sacalrimi duzlestirim fln ama hiç bana o fiyatlarda elektrik veya su parasi gelemedi 5 senelik de evliyimBenim bu ay elektrik faturam 220 tl geldi, nasıl su ve elektrik 100 lira olur yahu?
Biz de kendimizi prize takmıyoruz ki...
Haftalık bitenler genelde sebze meyve ve kahvaltılık ürünler olur beslenmede varmış bana normal geldi 1 haftada bitmesi.Bim şok serra bu marketlerden alıyorum 100-150arası yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?