- 3 Nisan 2014
- 36.119
- 147.242
- 798
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
-
Bizim ki 1 aya yaklaşıyor toplu halde maaş alınca toplu aliyoruz 400 tl bir tutar oluyor
Simit ve çay başka alternatifi yokallah rızası için aylık 400 e nasıl kapatıyorsunuz bu işi bir anlatıverin..
hayır yani biz de mi bir beceriksizlik var.
Hergun duş yapmama rağmen bu ay 35 TL şu faturam geldi 63 TL elektrik geldi elktirgi kullanırım çünkü hergun ev süpürurum benim de telim hep sarjdadir sacalrimi duzlestirim fln ama hiç bana o fiyatlarda elektrik veya su parasi gelemedi 5 senelik de evliyim
Ayenn öyle canım dememki az alıyor çabuk bitiyor ben yaptığım alışverişi 1 ay yiyorum sadece ekmek alıyorum bir de sigarami başka harcamam olmaz hatta üstüne kalan paramız olur bankaya bile atıyoruzAyda 400/ 500 tl cok degilki...
Yani demekki az alıyorsun...bitmesi normal
Gel kuzum ankaradayimhangi şehir orası oraya taşınıcam:))
en son 130 geldi elektrik her gün evde süpürmüyorum.
Alın benden de o kadar.hangi şehir orası oraya taşınıcam:))
en son 130 geldi elektrik her gün evde süpürmüyorum.
Haydi onu geçtim, herkesin sevdiği ve alıştığı şeyler tartışılır.400/500 de aylık mutfak harcamasıymış
Bence apartmanda bi kaçak sızıntısı var yani saatleri kafalarına göre yazamazlar ki hımm şu eve de 45 keseyim bari diyeGel kuzum ankaradayimhadi yaa vallaha bana hiç öyle gelmiyor elektrik bu ara fazla gelio hep 60 üstü fazla elektirk harcamam aslında yok suyu çok harcarim ben 35.40 arası gelir eskidne elektirk hep 35.40 gelirdi kafalarına göre yaziolar resmn
Ayenn öyle canım dememki az alıyor çabuk bitiyor ben yaptığım alışverişi 1 ay yiyorum sadece ekmek alıyorum bir de sigarami başka harcamam olmaz hatta üstüne kalan paramız olur bankaya bile atıyoruz
Yetiyor işte canım yani ben iki kişiyim ama hergun kahvaltı olur evde hergun yemek olur 400.500 TL tutar alışveriş üstüne bir de rakı alırızallah rızası için aylık 400 e nasıl kapatıyorsunuz bu işi bir anlatıverin..
hayır yani biz de mi bir beceriksizlik var.
Nasıl bir şey bu arkadaş...Hergun duş yapmama rağmen bu ay 35 TL şu faturam geldi 63 TL elektrik geldi elktirgi kullanırım çünkü hergun ev süpürurum benim de telim hep sarjdadir sacalrimi duzlestirim fln ama hiç bana o fiyatlarda elektrik veya su parasi gelemedi 5 senelik de evliyim
Bana da değişik geliyor ama kaçak olmasi imkansız canım apartman da elektrikçi sucu ne ararsan belediyeden herkez varBence apartmanda bi kaçak sızıntısı var yani saatleri kafalarına göre yazamazlar ki hımm şu eve de 45 keseyim bari diyebaya komik rakamlar ve normal de değil
Gel kuzum ankaradayimhadi yaa vallaha bana hiç öyle gelmiyor elektrik bu ara fazla gelio hep 60 üstü fazla elektirk harcamam aslında yok suyu çok harcarim ben 35.40 arası gelir eskidne elektirk hep 35.40 gelirdi kafalarına göre yaziolar resmn
Oo kadro sağlamBana da değişik geliyor ama kaçak olmasi imkansız canım apartman da elektrikçi sucu ne ararsan belediyeden herkez var
Bilmiyorum ki valalah benim de haftada iki 3 kere çamaşır makinem calisir elektirkli süpürge açılır en fazla 20 dkk çalışır evde akdamlari ışıkta oturmaktan hoşlanmıyorum TV ışığında takılıyorumNasıl bir şey bu arkadaş...
Benim su ve elektirik toplamım 400 ü buluyor.
Haydi suyu geçtim bebelerim çok oynar uzun duş alırlar küvet doldurulur falan da, elektrik dediğimiz şey akşam yakılan ampül, şarj aletleri gibi şeylerdir.
Herkesin evinde çamaşır yıkanıyor tamam, ekstra bir tek kurutmam var.
Ona da tamam ama, 2 ay önce 130 geldiğinde de vardı onlar.
Zamlar sadece benim eve mi işleniyor nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?