Mutfağımızdaki büyülü değişim :)

EpiLisse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
72
66
Evimizin mutfağını sizinle paylaşmak istedim. Eylül'de düğünümüz olacak ve nişanlımın internette bulduğu bir modeli yaptırabilmek için mobilyacı araştırmaya başladık, sonunda aynı model olmasa bile benzer bir modelde yapabilecek birini bulduk ölçüleri aldırdık ve projeyi çizdirdik. Zaman olarak epey uzun sürse de sonunda yeni mutfağımıza kavuştuk ve harika oldu.

Son düzenleme:
çok güzel olmuş gerçekten de güle güle kullan bu mutfak kaça mal oldu

Güzel yorumlarınız için teşekkürler. Mutfak dolabı ve tezgah olarak sadece 7500 tl tuttu. Eski mutfaktan kalan duvardaki fayansların sökülüp sıva olması aradaki duvarın yıkılması alçıpan kemer yapılması vs 10bin tl'yi buldu. Kendi evimiz olduğu için biraz özendik nasıl olsa her zaman bu kadar masraf yapılıp tadilat yapılmaz yeni gelin evi olacak diye elimizden geldiğince iyisini yapmaya çalıştık.

dediğiniz rakamlara gerçekten çok Avrupai ve büyülü bir mutfak olmuş ben ahşap tezgah kullanıyorum ve hiç memnun değilim doğru düzgün silinmiyor.ve su alıp araları açıldı. ayrıca tezgahı daha farklı bir renk yapabilirdiniz alt dolaplarla aynı renk olduğu için tezgahın görüntüsünü patlatmamış. normalde ahşap tezgahın görüntüsü çok güzeldir.

Teşekkürler . Tezgahı koyu renk olarak numune görüp denedik ancak bu sefer çok kararttı mutfağı bizde açık renk tezgah tercih ettik.

Benim tarzıma da çok hitap etmiyor ama gerçekten değişik bir model. Eski vintage mobilyaları andırıyor, parlak olmasaymış daha güzel bir hava katarmış bence. Bir de mutfağınız pek ışık almıyor mu acaba yoksa saatten dolayı falan mı öyle çıkmış? Eğer pek ışık almıyorsa içinizin daralmaması için bol bol aydınlatma kullanın. Kış günlerinde çok ihtiyaç duyuyor insan. Güle güle sevgiyle kullanın mutfağınızı, çok güzel heyecanlar :)

büyülü mutfak .avrupai tasarım.ege de tek.özel mobilyacı ve yurt dışından özel getirilen parçalar deyince Allahım ne çıkacak acaba diye bir an heyecanlandım .görünce hayal kırıklığına uğradım .birde parasını duyunca şaşırdım .bu paraya bu mutfağı mı yaptırdınız.ben hiç beğenmedim..ayrıntılara girince hatalar daha belli oluyor.ocağın üstünde davlumbaz olmalı ama dolap var.yemek kokuları yağlar olduğu gibi mutfakta.ayrıca evye yeri yalnış tam köşeye bile denk gelmemiş .bulaşık yıkarken beliniz kopacak.

Son düzenleme:
Lavabonun yerini fotoğraftan mı tam seçemedim bilmiyorum ama olması gereken yerde değil gibi
Hayırlı olsun güle güle kullanın

tatlım güle güle kullanın da ben de arkadaşlar gibi görür görmez lavabo yeri dikkatimi çekti ne köşede ne kenarda orta bi yerde öyle saçma duruyor ki uzaktan çekim olduğu için mi belli olmuyor bilemedim orada nasıl bulaşık yıkanacak nerde nasıl duracaksın bilemedim,, bi de sorması ayıp hakikaten davlumbaz nerede ya da en azından aspiratör ???
ahşap tezgah duymamıştım bu arada kulağıma çok saçma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…