Mutfağımızdaki büyülü değişim :)

bende pek beğenmedim açıkçası renk hiç bana göre değil ayrıca ahşap tezgahın kullanışsız olduğunu çok kişiden duydum

Çok güzel olmuş :KK9: Güle güle kullanın inş :) Şimdi beyaz country mutfaklar moda çoğu evde ondan var ya da ilk fotodaki gibi eski mutfaklar. Sizinki farklı olmuş, farklı olan şeyler güzeldir :KK66:

kullanışlılığı hakikaten hiç düşünülmemiş. değişiklik yapabiliyorsanız değerlendirin bence.

dekore ettikten sonra tekrar görmek isterim. belki o zaman "büyülü" gelebilir.

dediğiniz rakamlara gerçekten çok Avrupai ve büyülü bir mutfak olmuş ben ahşap tezgah kullanıyorum ve hiç memnun değilim doğru düzgün silinmiyor.ve su alıp araları açıldı. ayrıca tezgahı daha farklı bir renk yapabilirdiniz alt dolaplarla aynı renk olduğu için tezgahın görüntüsünü patlatmamış. normalde ahşap tezgahın görüntüsü çok güzeldir.

Ben de ayni şekilde düşünüyorum.vermiş olduğunuz ücrete gore bence çok da farklı bir mutfak değil tezgahinin ahşap olusu ve yumuşak hatlari dişinda.bir de alt kapaklar başka bir renk olabilirmiş.bogmus biraz.güle güle kullanan.

GÜZEL OLMUŞ ...YERLEŞİLMİŞ HALİNİ PAYLAŞIRSANIZ ..EMİNİM DAHA GÜZEL OLMUŞTUR ...GÜLE GÜLE KULLANIN .

Benim de Tarzım değil ama kendi tarzında güzel ve havalı bence. Milyonluk villalarda böyle ağır modeller kullanıyorlar. zevk meselesi yani. Ben de mat beyaz lake country yaptırdım ama bana da gelip niye parlak yaptırmadın niye beyaz yaptırdın diyenler oldu. Konu zevk olunca senin beğenmen ve içine sinmesi en önemlisi. Yalnız kullanışlılığı konusunda benim de kafam karıştı. Lavabonun önündeyken Bulaşık makinasını açman çok sıkıntı. Çekmeceyle bulaşık makinası dolabını değiştirirsen çok iyi olur bence. Değiştirilebilir muhtemelen.

Ek: şimdi farkettim bombeli olduğu için değişemez sanırım.

Yorumlar için teşekkür ederim. Akşam mutfağın dayalı döşeli son halinden fotoğraf atarım daha iyi fikir verir.

Son bu şekildedir

20150908_004926.jpg

20150908_004945.jpg

20150908_005000.jpg

bu fıyatlara bu kadar kucuk ve malesef kı cırkın dıyecegım cırkın bır mutfak ancak bu kadar olurdu
kazıklanmıssınız kusura bakmayın

Ben begendim fena degil....
ama cidden pahali olmus....
iyi gunlerde kullan ...
sen mutluysan otesini gec :KK66:

güle güle huzurla kullanın ama bende pek beğenmedim açıkçası, annemin 40 yıl önceki yeni gelin gardolapını hatırlattı bana alttaki dolap rengi.

X