• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağımı yapışkanlı folyo ile yeniledim

Elinize sağlık bayıldım resmen.ben de bizim mutfak dolaplarını boyamayı düşünüyodum :27: bu çok güzel bir fikir oldu benim için ben de böyle bir şey yapmayı düşündüm şimdi.ama size birkaç sorum olcaktı.silerken üstlerini falan yırtılıyor mu yani dayanklı mı bu folyolar hani normal folyolar hemen yırtılıyor ya o nedenle soruyorum.bir de bunları çıkartınca izi kalıyor mu folyoların:44:

ben bunu neredeyse 3 sene önce yaptım.silerken hiç birşey olmuyor.ben üzerine biraz yağçöz sıkıp nemli bezle siliyorum.kurulama durulama bile istemiyor.yalnız bu folyoların 3 liraya olanı bile var. ben aldığımda yanlış hatırlamıyorsam 20 lira civarındaydı rulosu.baumax yapı marketten almıştım.çıkarınca nasıl olur hiç bilmiyorum.bir şey olurda çıkarırsam zaten tekrar kaplarım

ben bunu neredeyse 3 sene önce yaptım.silerken hiç birşey olmuyor.ben üzerine biraz yağçöz sıkıp nemli bezle siliyorum.kurulama durulama bile istemiyor.yalnız bu folyoların 3 liraya olanı bile var. ben aldığımda yanlış hatırlamıyorsam 20 lira civarındaydı rulosu.baumax yapı marketten almıştım.çıkarınca nasıl olur hiç bilmiyorum.bir şey olurda çıkarırsam zaten tekrar kaplarım

Çook teşekkür ederim canım.kafama yattı bu iş ilk fırsatta becerebilirsem yapıcam ben de:32:

Çok güzel olmuş güzel yemekler yap yeni mutfağında ;)) bundan 13 sene önce ablamda bu yapışkanlı kağıtlardan alıp arkadaşına kaplatmıştı mutfak dolaplarını ve süper olmuştu. yıllarca kullanılıyor valla sıkıldıkca sök renkleri değiştir 2 3 senede bi ;))

çok farklı olmuş yepyeni bir mutfak gibi:53: çok güzel olmuş maşAllah, marifetli ellerinize sağlık :46: Allah nice güzel günlerde oturmayı nasip etsin inşAllah:16:

tek kelime ile harika olmuş. elinize sağlık. biz dün yeni mutfak siparişi verdik, fiyatlar çok yüksek, eşim burayı görse çıldırır, elde ne hatunlar var diye:52:

canım benim seni tebrik ediyorum çok güzel olmuş.. bende lojmanda oturuyorum ve baştan aşağıya tadilat yaptım. ama benim mutfaklar çok kötüydü adam olacak gibi değildi. var hatta resimleri bakabilirsin.. senin dolapların iyi durumdaymış ve yeni hali süper olmuş güle güle otur canım...

canım benim seni tebrik ediyorum çok güzel olmuş.. bende lojmanda oturuyorum ve baştan aşağıya tadilat yaptım. ama benim mutfaklar çok kötüydü adam olacak gibi değildi. var hatta resimleri bakabilirsin.. senin dolapların iyi durumdaymış ve yeni hali süper olmuş güle güle otur canım...

çok teşekkürler..senin resimlerine nerden bakabilirim

canım yaa banada güzel bir fikir verdin aslında :)) ayakkabılığım var venge renginde onu beyaz alsaydım keşke diyordum bende onu kaplıycam :) lavabomun üstündeki dolabıda katlamayı düşünüyorum yaparsam koyarım resimlerini.. peki bu kağıtları çıkarmak istediğimizde nasıl olurki eski haline geri gelirmi bilgin varmı ??

Back
X