Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elinize sağlık bayıldım resmen.ben de bizim mutfak dolaplarını boyamayı düşünüyodumbu çok güzel bir fikir oldu benim için ben de böyle bir şey yapmayı düşündüm şimdi.ama size birkaç sorum olcaktı.silerken üstlerini falan yırtılıyor mu yani dayanklı mı bu folyolar hani normal folyolar hemen yırtılıyor ya o nedenle soruyorum.bir de bunları çıkartınca izi kalıyor mu folyoların:44:
ben bunu neredeyse 3 sene önce yaptım.silerken hiç birşey olmuyor.ben üzerine biraz yağçöz sıkıp nemli bezle siliyorum.kurulama durulama bile istemiyor.yalnız bu folyoların 3 liraya olanı bile var. ben aldığımda yanlış hatırlamıyorsam 20 lira civarındaydı rulosu.baumax yapı marketten almıştım.çıkarınca nasıl olur hiç bilmiyorum.bir şey olurda çıkarırsam zaten tekrar kaplarım
süper olmuş ellerine sağlık çok emek isteyen bi iş bilirimm ama başarmışsın güle güle kullanın :13:
canım benim seni tebrik ediyorum çok güzel olmuş.. bende lojmanda oturuyorum ve baştan aşağıya tadilat yaptım. ama benim mutfaklar çok kötüydü adam olacak gibi değildi. var hatta resimleri bakabilirsin.. senin dolapların iyi durumdaymış ve yeni hali süper olmuş güle güle otur canım...
çok teşekkürler..senin resimlerine nerden bakabilirim