Merhaba arkadaslar mutfağım bıtmek üzere evlılık hazırlıkları ıcerısındeyız...Sizden fıkır almak istiyorum yardımcı olurmusunuz rıca etsem ? Aşağıda resımlerı eklıyorum 1-2 güne kadar dolap kapaklarımda takılacak...Sizden rıcam bana foto ekleyerek veya fıkır vererek yardmcı olmanız...Yeni evlenecek bu arkadasınıza zevkıne güvenenler lütfen yardımcı olsunlar...Evim öyle bı olsun kı cok güzel olsun istiyorum görenler cok begensın istiyorum...Yardımcı olursanız sevınıırm.. (resımlerın üzerine tıklarsanız daha net görebılırsınız)
Mutfagım

Yan dairedeki mutfak dolapları yapıldı bizimkinin modelı aynı bununkinden olacak 1-2 güne kadar...

Mutfak dolaplarım görüldüğü gibi siyah ve beyaz renkteler...
Halı seçeneklerim bu şekılde...Sizce hangisi en güzel yakısır veya kendınızde resım ekleyebılırsınız...(Bu arada mutfak fayansımdakı modele dıkkatlıce bakarsanız ekledıgım halı modellerınden cogu ona uygun sekılde bıraz uyum takıntım varda...ya cizgili ya da o modelden bı halı olsun istiyorum yardım lütfen)
Perde hakkında hıc bı fıkrım yok ne renk ve modelde olacagına daır yardım lütfen....ıp perde olur mu bılmem

Eki Görüntüle 605474

Eki Görüntüle 605469
Eki Görüntüle 605484

Eki Görüntüle 605488
Eki Görüntüle 605486
Eki Görüntüle 605482

Eki Görüntüle 605459
Eki Görüntüle 605461

Eki Görüntüle 605468

Mutfagım

Yan dairedeki mutfak dolapları yapıldı bizimkinin modelı aynı bununkinden olacak 1-2 güne kadar...

Mutfak dolaplarım görüldüğü gibi siyah ve beyaz renkteler...
Halı seçeneklerim bu şekılde...Sizce hangisi en güzel yakısır veya kendınızde resım ekleyebılırsınız...(Bu arada mutfak fayansımdakı modele dıkkatlıce bakarsanız ekledıgım halı modellerınden cogu ona uygun sekılde bıraz uyum takıntım varda...ya cizgili ya da o modelden bı halı olsun istiyorum yardım lütfen)
Perde hakkında hıc bı fıkrım yok ne renk ve modelde olacagına daır yardım lütfen....ıp perde olur mu bılmem