• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağımı nasıl dekore edebılırım ? Halı ve perde secmı ıcın yardım lütfen !!! resıml

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Merhaba arkadaslar mutfağım bıtmek üzere evlılık hazırlıkları ıcerısındeyız...Sizden fıkır almak istiyorum yardımcı olurmusunuz rıca etsem ? Aşağıda resımlerı eklıyorum 1-2 güne kadar dolap kapaklarımda takılacak...Sizden rıcam bana foto ekleyerek veya fıkır vererek yardmcı olmanız...Yeni evlenecek bu arkadasınıza zevkıne güvenenler lütfen yardımcı olsunlar...Evim öyle bı olsun kı cok güzel olsun istiyorum görenler cok begensın istiyorum...Yardımcı olursanız sevınıırm.. (resımlerın üzerine tıklarsanız daha net görebılırsınız)

Mutfagım

$mutfak1.webp$mutfak2.webp$mutfak3.webp$mutfak5.webp$mutfak6.webp$mutfak7.webp$mutfak8.webp

Yan dairedeki mutfak dolapları yapıldı bizimkinin modelı aynı bununkinden olacak 1-2 güne kadar...

$2012-12-16-013.webp$2012-12-16-010.webp

Mutfak dolaplarım görüldüğü gibi siyah ve beyaz renkteler...

Halı seçeneklerim bu şekılde...Sizce hangisi en güzel yakısır veya kendınızde resım ekleyebılırsınız...(Bu arada mutfak fayansımdakı modele dıkkatlıce bakarsanız ekledıgım halı modellerınden cogu ona uygun sekılde bıraz uyum takıntım varda...ya cizgili ya da o modelden bı halı olsun istiyorum yardım lütfen)

Perde hakkında hıc bı fıkrım yok ne renk ve modelde olacagına daır yardım lütfen....ıp perde olur mu bılmem

$W 9002W.webp$lale halı (10).webp$lale halı (9).webp$lale halı (1).webpEki Görüntüle 605474 $F059M.webp$CZ 409 Kırmızı.webp$Cool 7869 Siyah.webp$6568A.webpEki Görüntüle 605469 $lale halı (12).webpEki Görüntüle 605484 $saray kardelen (4).webp$saray kardelen (3).webpEki Görüntüle 605488 $samyeli (4).webpEki Görüntüle 605486 $Positive Focus 00100 w05 Kırmızı.webpEki Görüntüle 605482 $Modena 00315 w10 Siyah.webp$LV 2169 Gri.webp$6.webp$1.webp$2.webp$20.webpEki Görüntüle 605459 Eki Görüntüle 605461 $9.webp$Positive Cool 00018 w06 Gri.webpEki Görüntüle 605468 $10.webp$11.webp$13.webp$10.webp

Eklentiler

• $2012-12-16-011.webp
    $2012-12-16-011.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 373
  • $2012-12-16-012.webp
    $2012-12-16-012.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 356
hayırlı olsun :) ben 9. halıyı çok beğendim. ama kırmızılı bir halı seçersen kırmızı aksesuarların varsada renk katar ve hoş olur. perde de düz beyaz iyi olur bence veya stor.

kırmızı sevmem dersen turkuaz da çok güzel bir renk. yani aksesuar senin çeyizlerine bağlı.

19 ve 23 halı olabılır
19 sonrakı halı benım haklım salonum ıcın
yuvarlak yuvarlak olanda korıdor ıcın cok acık grı kalıyor

buarada dolaplarınız kayınvalıdemın dolaplarıyla aynı
oda yenı aldı evını

ben ilk baştaki üçüncü halıya bayıldım...kir leke götürür cinsten..mutfakta fazla açık renk alma yağın lekenin içinde pişman olursun benim gibi...
bu arada kırmızılı halı alırsan mutlaka kırmızı bişeylerle kombin etmen lazım, yoksa kırmızı sırıtacak bu siyah beyazın içinde...

9 ve 10 numaralı halılar çok hoş canım dediğin gibi bi uyumda var fayanstaki desenlerle :34: perde olarakta ip perde tercşh edebilirsin benim mutfağımda da ip perde kullanıyorum çok güzel duruyo veya stor zebra tarzı bi perde seçebilirsin ve kırmızı seviyorsan siyah-beyaz mutfağını renklendirmek için kesinlikle kırmızı kullanmalısın :34:

selam öncelikle hayırlı uğurlu olsun.

mutfağın çok güzel bayıldım. Siyah beyaz renkleride muhteşem.
Yüklemiş olduğun halı desenleride hoş, fakat düz bir halı tercihim olurdu. Mutfaktaki siyahlı beyazlı desenlerle yerdeki halının desenleri uyumlu olabilir, fakat
gözü biraz yorabilir. Mesela yere koyu kırmızı bir halı at, güneşliğin beyaz = Fon siyah.
Bir kaç işinide görecek kırmızı veya koyu kırmızda Dekorasyon, süper ötesi olur. Bildiğimiz tipik türk mutfağı olmaz yani =))

kırmızı önlüğünüde görünen yere asarsın. Duvara kırmızılı bir resim asarsın veya eşinle senin resmini, fakat büyük bir kırmızı çerçevede.
Bayıldım bu mutfağa!! :D

Tabi sen bilirsin, ama desenli halılara pek girişme bence, gözü çok yorar, hem mutfak olduğu için, beyaz olan halının kısımları daha çabuk kirlenir ve düz siyah renkte bir halı serersende, tüm tozlar kırıntılar çok belli olur!

Sana azda olsa fikir verebildiysem lütfen cevapla :))

unutmadan, 3lü nar dekorasyon varya, onlarıda tezgahin veya masanın üstüne koyabilirsin :)) oda artık gelenlerden ev hediyesi olarak gelebilir bellki :)

aşktanem selam,

öncelikle hayırlı olsun!
mutfağın modern olduğu için stor gibi birşey yaptırabilir, düz ya da çizgili modern bir kumaş seçebilirsin.
halıya gelince..yanlış anlamazsan yukarıdaki halıları hiç beğenmiyorum ben, zaten dolap kapakların da yer yer desenli, ben olsam düz renk bir halı seçerdim ve kesinlikle açık renk olmazdı...mutfakta batıyor zira:/

şimdiden iyi günlerde, mutlulukla kullanmanı dilerim..

mutfakta düz beyaz zebra perde kesinlikle kullanışlı...halı siyah beyaz kırmızı seçmelisin ama çok karışık olmasın deseni..kırmızı bereker narı kırmızı seramik kavonozlarla da renk katarsın biraz..

bence bu mutfağa morda yakışırdı ama sen kırmızı seçmişsin.halı seçerken tek tavsiyem mutfağa kesinlikle açık renk kullanışlı olmıyor sonra sende benim gibi sürekli yerde halı silersin :)bence düz koyu bir renk almalısın

Canım mutfak dolaplarımız aynı fayanslarımızda genel olarak benziyor.
Ben zebra desenli perde kullanıyorum. evi yerleştirirken çektiğimiz bir fotoğrafı ekledim sana.Gören herkes çok beğeniyor perdemi.
Belki net görünmez üzerinde kahve fincanları vs resimleri var.
Halım da gösterdiğin resimlerin m2 si mutfağına uygun gelmeyecektir malesef.Büyük ihtimalle ''kesme'' denilen halı çeşidinden alacaksınız.Biz çok araştırdık ama malesef mutfaklar ve antreler için uygun m2 yi bulmak çok zor. Ben alırken uzun antre halısı gibi, grili siyahlı ve kenarlarında hafif simlerin bulunduğu bir halı aldım.Mutfağın ve antrelerinkini aynı halıdan seçtim. Mutfak dolapları ile çok hoş görünüyor.Eğer çekebilirsem yarın resmini eklerim tam olarak...
Bence kırmızı vs renkleri karıştırma zira siyah, krem ve gümüşler var mutfağın ana kombininde zaten. Ne kadar renk okadar göz karmaşası gibime geliyor. Ana renklere uygun perde ve halı seçersen fazla göz yormaz çokta şık duracaktır.

$294379_411542402227070_541353507_n.webp

Son düzenleme:
bence açık renk alma festival halının şagileri çok kaliteli bende kırmızı kullanıyorum çok memnunum..grisini alabilirsin..anneminde siyah beyaz dolapları beyaz zebra perde kullanıyor,halısı kırmızılı tezgahınada kırmızı kavanozlarla,arçelik lal serisi koydu çok şık oldu..

Canım mutfak dolaplarımız aynı fayanslarımızda genel olarak benziyor.
Ben zebra desenli perde kullanıyorum. evi yerleştirirken çektiğimiz bir fotoğrafı ekledim sana.Gören herkes çok beğeniyor perdemi.
Belki net görünmez üzerinde kahve fincanları vs resimleri var.
Halım da gösterdiğin resimlerin m2 si mutfağına uygun gelmeyecektir malesef.Büyük ihtimalle ''kesme'' denilen halı çeşidinden alacaksınız.Biz çok araştırdık ama malesef mutfaklar ve antreler için uygun m2 yi bulmak çok zor. Ben alırken uzun antre halısı gibi, grili siyahlı ve kenarlarında hafif simlerin bulunduğu bir halı aldım.Mutfağın ve antrelerinkini aynı halıdan seçtim. Mutfak dolapları ile çok hoş görünüyor.Eğer çekebilirsem yarın resmini eklerim tam olarak...
Bence kırmızı vs renkleri karıştırma zira siyah, krem ve gümüşler var mutfağın ana kombininde zaten. Ne kadar renk okadar göz karmaşası gibime geliyor. Ana renklere uygun perde ve halı seçersen fazla göz yormaz çokta şık duracaktır.

Eki Görüntüle 606329

canım cok tesekkur ederım öncelıkle resımlı fıkır verdıgın ııcn...Perdenı bende cok begendım gercekten cok hos :) Eger mutfagının dıger kısmını cekıp ekleme olanagın olursa halıyı görebılırsem cok sevınırım gercekten...veya halınn markası ve kodunu söylersen ben netten bakabılırım :) Hersey ıcın cok saol...:34:

Canım msjını dün okudum fakat fotoğrafları bugün çekebildim.
Hava kararmak üzere o yüzden bazı fotoğraflar çok net değil ve sarımtrak görünüyor..Bu nedenle ne kadar fikir verebilir tartışılır bu fotoğraflar:26:Aslında halının genel rengi gri,siya ve gümüş rengi ile de kombinlmişler.
Halının markası merinos fakat halının model kodu yazmıyor çünkü verdiğim m2 ile aynı oranda olsun diye ben halımı ''kesme'' aldım.Kesme halılar verilen m2 de kesiliyor ve bu nedenle altlarında malesef model kodu vs yazmıyor:31:

$170120131292.webp
$170120131291.webp
$170120131290.webp
$170120131295.webp
$170120131293.webp
$170120131294.webp

Gumus gri piliseli zebra ben de var pek memnunum.sadece yaptirmayi dusunursen alt tarafini bolmeli yaptir duz pek iyi olmuyor.hali icin saray nepalde bir hali uar tek gecerim.pek şık mutlaka bak.kirmizi mutfaga secme ben usandim evimin resimlerine bakabilirsin.gule gule otur evinde.

Canım msjını dün okudum fakat fotoğrafları bugün çekebildim.
Hava kararmak üzere o yüzden bazı fotoğraflar çok net değil ve sarımtrak görünüyor..Bu nedenle ne kadar fikir verebilir tartışılır bu fotoğraflar:26:Aslında halının genel rengi gri,siya ve gümüş rengi ile de kombinlmişler.
Halının markası merinos fakat halının model kodu yazmıyor çünkü verdiğim m2 ile aynı oranda olsun diye ben halımı ''kesme'' aldım.Kesme halılar verilen m2 de kesiliyor ve bu nedenle altlarında malesef model kodu vs yazmıyor:31:

Eki Görüntüle 607992
Eki Görüntüle 607991
Eki Görüntüle 607990
Eki Görüntüle 607989
Eki Görüntüle 607993
Eki Görüntüle 607996

Benimde mutfağımda bu perdeden var :) cok guzel tavsiye ederim...

mutfağın biraz renksiz ben senin yerinde olsam aksesuarlarımla uyumlu renkli bir halı alırdım bu mor olabilir kırmızı olabilir turuncu olabilir zevkine kalmış perdemide ona uygun kullanırdım

Back
X