Canım mutfak dolaplarımız aynı fayanslarımızda genel olarak benziyor.
Ben zebra desenli perde kullanıyorum. evi yerleştirirken çektiğimiz bir fotoğrafı ekledim sana.Gören herkes çok beğeniyor perdemi.
Belki net görünmez üzerinde kahve fincanları vs resimleri var.
Halım da gösterdiğin resimlerin m2 si mutfağına uygun gelmeyecektir malesef.Büyük ihtimalle ''kesme'' denilen halı çeşidinden alacaksınız.Biz çok araştırdık ama malesef mutfaklar ve antreler için uygun m2 yi bulmak çok zor. Ben alırken uzun antre halısı gibi, grili siyahlı ve kenarlarında hafif simlerin bulunduğu bir halı aldım.Mutfağın ve antrelerinkini aynı halıdan seçtim. Mutfak dolapları ile çok hoş görünüyor.Eğer çekebilirsem yarın resmini eklerim tam olarak...
Bence kırmızı vs renkleri karıştırma zira siyah, krem ve gümüşler var mutfağın ana kombininde zaten. Ne kadar renk okadar göz karmaşası gibime geliyor. Ana renklere uygun perde ve halı seçersen fazla göz yormaz çokta şık duracaktır.
Eki Görüntüle 606329
Canım msjını dün okudum fakat fotoğrafları bugün çekebildim.
Hava kararmak üzere o yüzden bazı fotoğraflar çok net değil ve sarımtrak görünüyor..Bu nedenle ne kadar fikir verebilir tartışılır bu fotoğraflar:26:Aslında halının genel rengi gri,siya ve gümüş rengi ile de kombinlmişler.
Halının markası merinos fakat halının model kodu yazmıyor çünkü verdiğim m2 ile aynı oranda olsun diye ben halımı ''kesme'' aldım.Kesme halılar verilen m2 de kesiliyor ve bu nedenle altlarında malesef model kodu vs yazmıyor
Eki Görüntüle 607992
Eki Görüntüle 607991
Eki Görüntüle 607990
Eki Görüntüle 607989
Eki Görüntüle 607993
Eki Görüntüle 607996
Benimde mutfağımda bu perdeden var :) cok guzel tavsiye ederim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?