- 2 Eylül 2012
- 41.591
- 141.631
kuzum sen manyadınmı
bunlar ne böyleeeee
kız maşallah valla nazar olur sana....nasıl yetiştirdin bu kadar şeyi 45 dakkada....tövbe yapamam ben...bir poğaçayı zor yaparım ben okadarcık zamanda...allahım nazardan korusun kızım delisin sen valla
anlat bakayım bu kadar pratik olabilmenin altın kurallarını...benim elim yavaştır...
az önce eşimin konyadan arkadaşları geldi...5 kişilerdi....taa sabahtan haberim olduğu halde anca yetiştim biliyomusun...karnıyarık yoğurt çorbası etli nohut pilav salata yaptım..tatlı olarak da dün akşam ki profiterolü koydum..
valla geberdim koşturmaktan...yeminle elin öpülür senin...asla yetişemem ben...
çabuk detaylı izah bekliyorum ivedilikle....
Hemen yazayım ahretim , elim çabuktur evet . Mesajı okudum hemen bi kahve hazırladım kendime , kafam öyle çalışıyor ancak
Panik olurum ama belli etmem öyle bir özelliğim var doğuştan
Hemen plan yaparım , şöyle düşündüm bugünde en kötü ihtimalle tatlım var , görümcem baklava yollamıştı dün . Şanslıyım
O zaman bir tuzluya ihtiyaç var , eee yufka yok evde , hamur açmak imkansız , o zaman poğaça yap aus dedim .
Mutfağa girer girmez Bir kaseye poğaça malzemesini koyup yoğurmak ve şekil vermek 10 dk . Peynirli dereotlu harcı içlerine koyup kapamadım , zamandan tasarruf olsun diye hamurla yoğurdum onlarıda .
Onu fırına verince , hemen ocağa şehriyeleri haşlamaya koydum , patlıcan doğradım ve kızartmaya başladım 10 dk .
Şehriye pişerken ve patlıcn kızarırken de kurabiye hamurunu yoğurdum . Hamuru yoğurmakta 10 dk . Bu sırada poğaça çıktı , kurabiye fırına girdi.
Palıcanlara yoğurt dök , şşehriye salatasının malzemelerini doğra 10 dk . Bitti gitti işte
vayyy be sen hangi ananın kızısın böyle maşallahhh 45 dkda bu kadar şey yapmışsın valla çok hamaratsın çok özendim sana
Çok teşekkür ederim , elim çabuk diyelim ona
Bir de soğukkanlıyım galiba , aöf den bilirler ben son dakikacıyımdır.