• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağıma tül taktım.nasıl olmuş ?

bence de storlu hali daha güzelmiişş..sade daha güzzelll..birde kızlarr iplik gibi perdeler var yaa şerit şerit diyeyimm ben bi yerde ondan görmüştüm çook yakıştırmıştıımm..

e tabi canim takil kafana gore.ben gun geliyor butun herseyi kaldiriyorum sonra biraz takilip geri koyuyorum :)

Sahsen söylemek ıstıyorumkı sadece storlu halı daha ıyıymıs bence. Ben mutfağımda perde kullanmıyorum,hem yag kokusu sınmış oluyo,hem zaten kucuk pencerem aydınlık olsun
haklısın aslında

mutfağınız zaten küçük. tül iyice kalabalıklaştırmış, bunaltıcı bir görüntü vermiş. benim mutfağım da küçük ben de stor taktım. tül kalabalık gösteriyor çünkü. :31:

katılıyorum ,mutfağa girdikçe içim daraldı :9:
önemli olan sizin beğenmeniz. Eğer böylesi hoşunuza gittiyse böyle bırakın ve güle güle kullanın.

Şahsi fikrim; ikisini karşılaştırdığımda mutfağınızın ilk hali, daha ferah görünüyor.

Buarada Mutfağınız küçük sade ve güzel. hayırlı, huzurlu, sağlıklı günlerde kullanmanız duasıyla
canımm çok teşekkürler ,mutfağım küçük olduğu için yanındaki odanın duvarını kırarak yemek odası haline getirdim ..

Arada değişiklik iyidir canım.takmışsın bi kere hemen çıkartma.açıkçası bana tek Stor boş ve soğuk bir hava verdiriyor.bende küçük odama zebra taktım çünkü oda küçücük ondan.tül o kadar kötü olmamış sadece uzun olduğu için kalabalık bir hava vermiş bence ya kestir yada tek bir kenara renkli çiçekli böcekli mutfağa uyacak bir kenarlık yap ay adını getiremedim onun.

ay kesemem amedia tülümü ,anneme vereyim bari bi yer bulamadık ona :9: ama tek stor da soğuk duruyor ya ,dediğin gibi yana bir benimde adını getiremediğim :9: o şeyden yapayım bari .bu arada yatak odamın tüllerini de değiştirdim geçiciydi zaten yeni yaptırdım fikrini almak isterim açıkçası .

bence sade stor daha güzel olmuş

çıkardım zaten bunca yorum üzerine canım :1:

bence de storlu hali daha güzelmiişş..sade daha güzzelll..birde kızlarr iplik gibi perdeler var yaa şerit şerit diyeyimm ben bi yerde ondan görmüştüm çook yakıştırmıştıımm..

evet onları bende biliyorum ,pazarda bile var ,acaba ondan mı alsam ki bak kafamı karıştırdın iki dakkada :9:

karşıdaki apartmandan rahatsızsan zebra diktir ama tülü cıkar hiç hoş değil mutfaga ne gerek aslında stor tek basına gayet iyi..

karşıdaki apartmandan rahatsızsan zebra diktir ama tülü cıkar hiç hoş değil mutfaga ne gerek aslında stor tek basına gayet iyi..

mutfak camının önü açık canım yeşillik ,bina var çok uzak arası zaten yan duvarı görünüyor onunda pencere yok,yani dışardan görecek kimse yok.bu arada tülü çıkardım çoktan :):):)

mutfak camının önü açık canım yeşillik ,bina var çok uzak arası zaten yan duvarı görünüyor onunda pencere yok,yani dışardan görecek kimse yok.bu arada tülü çıkardım çoktan :):):)
Dışarıdan görülme korkun yoksa tülü çıkarman çok isabetli olmuş. Ya tül ya stor gider oraya ikisi birden fazlaydı

Back
X