aslında bu tül çok güzel bir tül ,cep telefonu ile çektiğimden kötü çıkmış orjinali ise şöyle
Eki Görüntüle 696173
Kesinlikle kötü bir tül.
Bence çok sıcak bir hava veriyor tül.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslında bu tül çok güzel bir tül ,cep telefonu ile çektiğimden kötü çıkmış orjinali ise şöyle
Eki Görüntüle 696173
Kesinlikle kötü bir tül.
Bence çok sıcak bir hava veriyor tül.
bende öyle düşünmüştüm zaten :)) gözden kaçmıştır olabilir canım hiç önemli değil :)
bende öyleyim 9 senelik evliyim her hafta sonu koltuk yeri masa yeri değişmedik hali almadıeşim dalga geçiyor artık sağolsunn
ama çok sıkılıyorum yada sıkıldım fazlasıyla aynı eşya aynı evv (Allahtan yakında taşınıcam) hep değişik olsun farklılık olsun diyee evimle ilgilenmeyi çok seviyorum zaten bu foruma o yüzden çok takılıyorum canımm bendee :)
bu eski hali
Eki Görüntüle 696127
bunlarda tül taktıktan sonraki hali
nasıl olmuş sizce çıkartayımmı kalsın mı ,duvar çok boş boş geliyodu gözüme eski mutfağımın tülünü taktım tam oldu
Eki Görüntüle 696128 Eki Görüntüle 696129 Eki Görüntüle 696130 Eki Görüntüle 696131
Merhaba,
stor perdeniz cok güzel hemde kullanışlı...bu tarz bir tül degilde koton kumaştan mutfaga uygun meyva veya çiçek desenli kısa fon perde dikebilirsiniz.biraz elinizden geliyorsa çok ugrasmadan sadece 1 metre enindeki kumaştan bile dikilebilir.kenarda açık halde tutulursa daha sıcak ve spor bir görünüm katar.böylece stor un kenarlarında kalan boşluk dolar,tülün uzunluğu ve dışarıyı göstermeyecek yapısı nedeniyle yarattıgı kalabalıkda azalır.
Biliyorum siz tülü sordunuz ama bu da benim tavsiyem...bende mutfagımda bambu stor kullanıyorum bu şekilde ,kenarına anlattıgım tarzda bir perde ekleyince daha sevimli ,sıcak oluyor...güle güle kullanın...
2 ye bölün ve yanlardan toplayın kruvaze gibi olursa cok hos olur
tül olmamış sankıya eskı hali daha spor bı hava verıyor tul kısa olsa gene bı derece ama uzunda olunca olunca olmamış
tabı sız memnunsanız kalsın
bence de olmamış. En güzeli zebra perde olur oraya dolapların rengiyle uyumlu şekilde... ya da en kötü Beyaz tül yerine içinde kırmızı renk olan ip perde olsa daha gösterişli olurdu bence mutfagına göre.
amaaan dursun biraz sıkılınca da kaldırırsın :)
bu eski hali
Eki Görüntüle 696127
bunlarda tül taktıktan sonraki hali
nasıl olmuş sizce çıkartayımmı kalsın mı ,duvar çok boş boş geliyodu gözüme eski mutfağımın tülünü taktım tam oldu
Eki Görüntüle 696128 Eki Görüntüle 696129 Eki Görüntüle 696130 Eki Görüntüle 696131