• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağıma tül taktım.nasıl olmuş ?

bende öyle düşünmüştüm zaten :)) gözden kaçmıştır olabilir canım hiç önemli değil :)

bende öyleyim 9 senelik evliyim her hafta sonu koltuk yeri masa yeri değişmedik hali almadı :D eşim dalga geçiyor artık sağolsunn
ama çok sıkılıyorum yada sıkıldım fazlasıyla aynı eşya aynı evv (Allahtan yakında taşınıcam) hep değişik olsun farklılık olsun diyee evimle ilgilenmeyi çok seviyorum zaten bu foruma o yüzden çok takılıyorum canımm bendee :)

evet ya bende aynı şeyleri görmekten sıkılırım hep ,arada yer değişikliği yaparım ..

bence her ıkısıde cok hos degıstıre degıstıre kullanırsın ne guzel

Merhaba,

stor perdeniz cok güzel hemde kullanışlı...bu tarz bir tül degilde koton kumaştan mutfaga uygun meyva veya çiçek desenli kısa fon perde dikebilirsiniz.biraz elinizden geliyorsa çok ugrasmadan sadece 1 metre enindeki kumaştan bile dikilebilir.kenarda açık halde tutulursa daha sıcak ve spor bir görünüm katar.böylece stor un kenarlarında kalan boşluk dolar,tülün uzunluğu ve dışarıyı göstermeyecek yapısı nedeniyle yarattıgı kalabalıkda azalır.

Biliyorum siz tülü sordunuz ama bu da benim tavsiyem...bende mutfagımda bambu stor kullanıyorum bu şekilde ,kenarına anlattıgım tarzda bir perde ekleyince daha sevimli ,sıcak oluyor...güle güle kullanın...

Son düzenleme:
tül olmamış sankıya eskı hali daha spor bı hava verıyor tul kısa olsa gene bı derece ama uzunda olunca olunca olmamış

tabı sız memnunsanız kalsın

Merhaba,

stor perdeniz cok güzel hemde kullanışlı...bu tarz bir tül degilde koton kumaştan mutfaga uygun meyva veya çiçek desenli kısa fon perde dikebilirsiniz.biraz elinizden geliyorsa çok ugrasmadan sadece 1 metre enindeki kumaştan bile dikilebilir.kenarda açık halde tutulursa daha sıcak ve spor bir görünüm katar.böylece stor un kenarlarında kalan boşluk dolar,tülün uzunluğu ve dışarıyı göstermeyecek yapısı nedeniyle yarattıgı kalabalıkda azalır.

Biliyorum siz tülü sordunuz ama bu da benim tavsiyem...bende mutfagımda bambu stor kullanıyorum bu şekilde ,kenarına anlattıgım tarzda bir perde ekleyince daha sevimli ,sıcak oluyor...güle güle kullanın...

güzel fikir ,hani şu yeni trend country tarzı kumaşlardan bahsediyorsunuz ,elimden gelir ,dikiş makineside var ,aslında olabilri ,sağol yorumun için canım
2 ye bölün ve yanlardan toplayın kruvaze gibi olursa cok hos olur

aklıma geldi de tülümü kestirmeye kıyamadım :9:

tül olmamış sankıya eskı hali daha spor bı hava verıyor tul kısa olsa gene bı derece ama uzunda olunca olunca olmamış

tabı sız memnunsanız kalsın

memnuniyet değil işte size bir sorayım dedim ,çoğunluk olmamış dedi ,kaldırcam galiba ..

bence de olmamış. En güzeli zebra perde olur oraya dolapların rengiyle uyumlu şekilde... ya da en kötü Beyaz tül yerine içinde kırmızı renk olan ip perde olsa daha gösterişli olurdu bence mutfagına göre.

bence de olmamış. En güzeli zebra perde olur oraya dolapların rengiyle uyumlu şekilde... ya da en kötü Beyaz tül yerine içinde kırmızı renk olan ip perde olsa daha gösterişli olurdu bence mutfagına göre.

fikirlerin için teşekkürler canım ,mutfağım değişecek yakında zaten kırmızıya dair bişey kalmayacak .o zaman yeni mutfağıma göre bişeyler düşünürüm ,bunlar işte can sıkıntısından uğraştıklarım

amaaan dursun biraz sıkılınca da kaldırırsın :)

hahahha valla bu yorumu çok sevdim ,takıl kafana göre diyosun yani :9:

uğraşıp takmışssın bikere kirlenince çıkar bidaha takma bence:)kötu olmamış ama mutfak küçük olduğundan dolayı biraz boğmuş.Ama değişiklik iyidir.şimdilik idare eder sizi.

eylülcüm senin evin gayet şık bence hiç bozma. tülü kaldır. stor perdenin daha modern bir görüntüsü var. bence böyle kalsın. ama tabiki karar yine senin.

Sahsen söylemek ıstıyorumkı sadece storlu halı daha ıyıymıs bence. Ben mutfağımda perde kullanmıyorum,hem yag kokusu sınmış oluyo,hem zaten kucuk pencerem aydınlık olsun

mutfağınız zaten küçük. tül iyice kalabalıklaştırmış, bunaltıcı bir görüntü vermiş. benim mutfağım da küçük ben de stor taktım. tül kalabalık gösteriyor çünkü. :31:

önemli olan sizin beğenmeniz. Eğer böylesi hoşunuza gittiyse böyle bırakın ve güle güle kullanın.

Şahsi fikrim; ikisini karşılaştırdığımda mutfağınızın ilk hali, daha ferah görünüyor.

Buarada Mutfağınız küçük sade ve güzel. hayırlı, huzurlu, sağlıklı günlerde kullanmanız duasıyla

Arada değişiklik iyidir canım.takmışsın bi kere hemen çıkartma.açıkçası bana tek Stor boş ve soğuk bir hava verdiriyor.bende küçük odama zebra taktım çünkü oda küçücük ondan.tül o kadar kötü olmamış sadece uzun olduğu için kalabalık bir hava vermiş bence ya kestir yada tek bir kenara renkli çiçekli böcekli mutfağa uyacak bir kenarlık yap ay adını getiremedim onun.

Back
X