Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence tülü diğerinin altına takın. güzel olmuş şık olmuş bence![]()
tülü çok severim ama sanki biraz kalabalık görünmüş,
bence eski haliyle kalması mutfağı daha ferah, sade ve şirin gösterir.
mahmurluktan normal perde gibi anladım şu kısalardan nacizane fikrim o tülü kenarı çekmişsin ya arada öyle kullan arada sal. iki türlü olur hemde şirin olur.
hani eve tülü perdeyi astın mı halıyı koydun mu eve benzer derler ya ,bi boşluk geliyodu gözüme takayım dedim ,banada bi fazlalık var sanki bi daraldı ortalık gibi geldi ,zaten bit kadar mutfak![]()
evet aynen annemin lafı![]()
evi zengin gösteren perdeyle halıymış
heleki mutfağın küçükse eski haline geri dön bacım,kendine iş çıkarma![]()
mutfağa girince bi değişik hoş duruyo ,iş yapmaya başladınmı sanki bi fazlalık arkamda takip ediyo beni![]()
Mutfağına cidden çok kötü bir hava vermiş.bu eski hali
Eki Görüntüle 696127
bunlarda tül taktıktan sonraki hali
nasıl olmuş sizce çıkartayımmı kalsın mı ,duvar çok boş boş geliyodu gözüme eski mutfağımın tülünü taktım tam oldu
Eki Görüntüle 696128 Eki Görüntüle 696129 Eki Görüntüle 696130 Eki Görüntüle 696131
bende öyleyim, tüllü,caf caflı kokoş olan herşey hoşuma gider ama
öylece durduğu yerde dursa olmuyor işte, kirleniyor, kırşıyor falan filan..
temizlik yaparken hepsini fırlatıp atasım geliyor
benim mutfakta güneşlik-perde-tül üçlüsü var her gelen çok beğeniyor ama bide bana sor,
sabah hepsini kenara topluyorum akşam kapatıyorum![]()
Mutfağına cidden çok kötü bir hava vermiş.
Hem dağınık hem küçük göstermeye sebeb olmuş.
Keşke eski halinde buraksaymişsiniz.
Bende tül takdırdım, ama böyle çirkin durunca hemen çıkarmıştım.
ahh canımmm inan görmemişimdir ,yoksa yorumsuz bırakmıyorum yazılanları emin ol ,ben bazen gün içinde o kadar çok şey deniyorum ki ,özellikle koltuk yeri ,sehpa yeri filan sık sık değiştirmeyi severim ,bu gibi değişiklikler arada olmalı tabi ,ama güzel durmayınca da eski haline getirmeli..karar verdiniz sanırım :)
diğer topiğinize evinizi beğenmiş yorum yapmıştım ama görmediniz sanırım olsunn :)) o zaman da mutfağınızın storlu hali çok hoşuma gitmişti :)
şimdi yine bende fikrimi söylemek istedim, bence eski hali daha güzel, tül olmamış sanki, belliki değişiklik olsun istediniz ama tül uzun olduğu için olmamış bence belki kısa ve daha düz bir tül farklılık adına olabilirdi diye düşündüm :) bende evde yapıyorum böyle şeyler bazen harika oluyor ama bazen olmuyor denemekte fayda var tabiki :) sonuçta bir takıp bakmakla iş bitiyorr :))
sevgilerr
Ben tülü çok sevdiğim için tarafsız bakamam ama mutfağınız için metresi, pilesi fazla galiba ondan öyle kalabalık gibi gelmiş Size.
Mesela Tek duvara az pileli bir tülü dekoratif olarak bağlasanız ( alternatifler çoğaltılabilir.) bence çok hoş olur.
Böyle de hoş. Değişiklik olsun.
güle güle kullanın.
ahh canımmm inan görmemişimdir ,yoksa yorumsuz bırakmıyorum yazılanları emin ol ,ben bazen gün içinde o kadar çok şey deniyorum ki ,özellikle koltuk yeri ,sehpa yeri filan sık sık değiştirmeyi severim ,bu gibi değişiklikler arada olmalı tabi ,ama güzel durmayınca da eski haline getirmeli..
fikrin için ayrıca teşekkürler canım![]()