• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfağıma tül taktım.nasıl olmuş ?

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
882
448
43
bu eski hali

$DSRCF2464.webp

bunlarda tül taktıktan sonraki hali
nasıl olmuş sizce çıkartayımmı kalsın mı ,duvar çok boş boş geliyodu gözüme eski mutfağımın tülünü taktım tam oldu

$Fotoğraf1116.webp$Fotoğraf1115.webp$Fotoğraf1118.webp$Fotoğraf1120.webp

Son düzenleme:
tülü çok severim ama sanki biraz kalabalık görünmüş,
bence eski haliyle kalması mutfağı daha ferah, sade ve şirin gösterir.

tülü çok severim ama sanki biraz kalabalık görünmüş,
bence eski haliyle kalması mutfağı daha ferah, sade ve şirin gösterir.

hani eve tülü perdeyi astın mı halıyı koydun mu eve benzer derler ya ,bi boşluk geliyodu gözüme takayım dedim ,banada bi fazlalık var sanki bi daraldı ortalık gibi geldi ,zaten bit kadar mutfak :9:

mahmurluktan normal perde gibi anladım şu kısalardan nacizane fikrim o tülü kenarı çekmişsin ya arada öyle kullan arada sal. iki türlü olur hemde şirin olur.

sade stor mutfağına daha çok yakışmış bence tül takma:34:

hani eve tülü perdeyi astın mı halıyı koydun mu eve benzer derler ya ,bi boşluk geliyodu gözüme takayım dedim ,banada bi fazlalık var sanki bi daraldı ortalık gibi geldi ,zaten bit kadar mutfak :9:

evet aynen annemin lafı :1:
evi zengin gösteren perdeyle halıymış:1:
heleki mutfağın küçükse eski haline geri dön bacım,kendine iş çıkarma :9:

evet aynen annemin lafı :1:
evi zengin gösteren perdeyle halıymış:1:
heleki mutfağın küçükse eski haline geri dön bacım,kendine iş çıkarma :9:

mutfağa girince bi değişik hoş duruyo ,iş yapmaya başladınmı sanki bi fazlalık arkamda takip ediyo beni :9:

mutfağa girince bi değişik hoş duruyo ,iş yapmaya başladınmı sanki bi fazlalık arkamda takip ediyo beni :9:

bende öyleyim, tüllü,caf caflı kokoş olan herşey hoşuma gider ama
öylece durduğu yerde dursa olmuyor işte, kirleniyor, kırşıyor falan filan..
temizlik yaparken hepsini fırlatıp atasım geliyor :1:
benim mutfakta güneşlik-perde-tül üçlüsü var her gelen çok beğeniyor ama bide bana sor,
sabah hepsini kenara topluyorum akşam kapatıyorum :9:

bu eski hali

Eki Görüntüle 696127

bunlarda tül taktıktan sonraki hali
nasıl olmuş sizce çıkartayımmı kalsın mı ,duvar çok boş boş geliyodu gözüme eski mutfağımın tülünü taktım tam oldu

Eki Görüntüle 696128 Eki Görüntüle 696129 Eki Görüntüle 696130 Eki Görüntüle 696131
Mutfağına cidden çok kötü bir hava vermiş.
Hem dağınık hem küçük göstermeye sebeb olmuş.
Keşke eski halinde buraksaymişsiniz.
Bende tül takdırdım, ama böyle çirkin durunca hemen çıkarmıştım.

bende öyleyim, tüllü,caf caflı kokoş olan herşey hoşuma gider ama
öylece durduğu yerde dursa olmuyor işte, kirleniyor, kırşıyor falan filan..
temizlik yaparken hepsini fırlatıp atasım geliyor :1:
benim mutfakta güneşlik-perde-tül üçlüsü var her gelen çok beğeniyor ama bide bana sor,
sabah hepsini kenara topluyorum akşam kapatıyorum :9:

dediğin gibi görüntü iyi oluyo çoğu şeyde ama ,daral geliyor bazen ,toplayıp atasım geliyor hepsini ,e ben bu tülüde toplayıp atayım madem :9:

Mutfağına cidden çok kötü bir hava vermiş.
Hem dağınık hem küçük göstermeye sebeb olmuş.
Keşke eski halinde buraksaymişsiniz.
Bende tül takdırdım, ama böyle çirkin durunca hemen çıkarmıştım.

keşkeye gerek yok ,altında eski stor duruyor zaten ,tülü çekip aldın mı al sana eski hali :9: işte danışmakta fayda var hanımlara ,kötüyse kötü ,iyiyse iyi :1:

canım bence sadece stor çok daha şık duruyor,zaten mutfağın çok küçük gerek yok bence:34:

karar verdiniz sanırım :)

diğer topiğinize evinizi beğenmiş yorum yapmıştım ama görmediniz sanırım olsunn :)) o zaman da mutfağınızın storlu hali çok hoşuma gitmişti :)

şimdi yine bende fikrimi söylemek istedim, bence eski hali daha güzel, tül olmamış sanki, belliki değişiklik olsun istediniz ama tül uzun olduğu için olmamış bence belki kısa ve daha düz bir tül farklılık adına olabilirdi diye düşündüm :) bende evde yapıyorum böyle şeyler bazen harika oluyor ama bazen olmuyor denemekte fayda var tabiki :) sonuçta bir takıp bakmakla iş bitiyorr :))

sevgilerr

karar verdiniz sanırım :)

diğer topiğinize evinizi beğenmiş yorum yapmıştım ama görmediniz sanırım olsunn :)) o zaman da mutfağınızın storlu hali çok hoşuma gitmişti :)

şimdi yine bende fikrimi söylemek istedim, bence eski hali daha güzel, tül olmamış sanki, belliki değişiklik olsun istediniz ama tül uzun olduğu için olmamış bence belki kısa ve daha düz bir tül farklılık adına olabilirdi diye düşündüm :) bende evde yapıyorum böyle şeyler bazen harika oluyor ama bazen olmuyor denemekte fayda var tabiki :) sonuçta bir takıp bakmakla iş bitiyorr :))

sevgilerr
ahh canımmm inan görmemişimdir ,yoksa yorumsuz bırakmıyorum yazılanları emin ol ,ben bazen gün içinde o kadar çok şey deniyorum ki ,özellikle koltuk yeri ,sehpa yeri filan sık sık değiştirmeyi severim ,bu gibi değişiklikler arada olmalı tabi ,ama güzel durmayınca da eski haline getirmeli..
fikrin için ayrıca teşekkürler canım :16:

Ben tülü çok sevdiğim için tarafsız bakamam ama mutfağınız için metresi, pilesi fazla galiba ondan öyle kalabalık gibi gelmiş Size.
Mesela Tek duvara az pileli bir tülü dekoratif olarak bağlasanız ( alternatifler çoğaltılabilir.) bence çok hoş olur.
Böyle de hoş. Değişiklik olsun.
güle güle kullanın.

Ben tülü çok sevdiğim için tarafsız bakamam ama mutfağınız için metresi, pilesi fazla galiba ondan öyle kalabalık gibi gelmiş Size.
Mesela Tek duvara az pileli bir tülü dekoratif olarak bağlasanız ( alternatifler çoğaltılabilir.) bence çok hoş olur.
Böyle de hoş. Değişiklik olsun.
güle güle kullanın.

aslında bu tül çok güzel bir tül ,cep telefonu ile çektiğimden kötü çıkmış orjinali ise şöyle

$DSCtF2440.webp

ahh canımmm inan görmemişimdir ,yoksa yorumsuz bırakmıyorum yazılanları emin ol ,ben bazen gün içinde o kadar çok şey deniyorum ki ,özellikle koltuk yeri ,sehpa yeri filan sık sık değiştirmeyi severim ,bu gibi değişiklikler arada olmalı tabi ,ama güzel durmayınca da eski haline getirmeli..
fikrin için ayrıca teşekkürler canım :16:

bende öyle düşünmüştüm zaten :)) gözden kaçmıştır olabilir canım hiç önemli değil :)

bende öyleyim 9 senelik evliyim her hafta sonu koltuk yeri masa yeri değişmedik hali almadı :D eşim dalga geçiyor artık sağolsunn
ama çok sıkılıyorum yada sıkıldım fazlasıyla aynı eşya aynı evv (Allahtan yakında taşınıcam) hep değişik olsun farklılık olsun diyee evimle ilgilenmeyi çok seviyorum zaten bu foruma o yüzden çok takılıyorum canımm bendee :)

Back
X