• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağıma halıı?

arzuayten

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2011
1.010
50
158
herkese merhaba. burayı sık sık inceliyorum bende bir fikir almak istedim sizlerden. mutfağımın halısını değiştirmeye karar verdim ama nasıl bir halı almak istediğime karar veremedim. dolaplarım yeşil ama kiracıyız seneye başka bir yere gidicez büyük ihtimal o yüzden dolaplara göre almak istemiyorum çünkü o yeşil başka hiçbiryerde yoktur (umarım) ne renk bir halı olur sizce?

$100_3984.webp

bence bu mutfak için satılan altı lastıklılerden al leke tutmuyor kreml beyazlı bile olsa çok çabuk çıkıyo lekeler hemen siliniyor...hem fiyatı da uygun bu evde de kullanırsın diğer evine de uyar krem kahve al bence hem acımaz insan o fiyata alınca değiştirmen gerekse bile..

Son düzenleme:
herkese merhaba. burayı sık sık inceliyorum bende bir fikir almak istedim sizlerden. mutfağımın halısını değiştirmeye karar verdim ama nasıl bir halı almak istediğime karar veremedim. dolaplarım yeşil ama kiracıyız seneye başka bir yere gidicez büyük ihtimal o yüzden dolaplara göre almak istemiyorum çünkü o yeşil başka hiçbiryerde yoktur (umarım) ne renk bir halı olur sizce?

Eki Görüntüle 370550

Yeşil , turuncu modasında birsürü halı var.Bu mutfağada güzel uyar.Kremli alırsan güzel duruyor ama ayda bir yıkarsın.:1:

bence bu mutfak için satılan altı lastıklılerden al leke tutmuyor kreml beyazlı bile olsa çok çabuk çıkıyo lekeler hemen siliniyor...hem fiyatı da uygun bu evde de kullanırsın diğer evine de uyar krem kahve al bence hem acımaz insan o fiyata alınca değiştirmen gerekse bile..

teşekkür ederim. o halıların altları parçalanıyor falan yazıyo heryerde o yüzden düşünmedim aslında. ama bi bakayım gidip. sağolun yorumunuz için

Yeşil , turuncu modasında birsürü halı var.Bu mutfağada güzel uyar.Kremli alırsan güzel duruyor ama ayda bir yıkarsın.:1:

ben mutfağımın yeşil renginden nefret ediyorum zaten en sevmediğim şey öyle renkli evler. dediğin gibi sürekli yıkamak zorunda kalacağım krem alıcam sanırım. teşekkür ederim yorumunuz için.

kahve krem karışımı bu mutfağa da her mutfağa da uyar. mutfağının fayansları da kahve, bütünlük sağlarsın. ben alırken özellikle mutfak için olduğunu ve leke çıkartmada bana sorun çıkarmayacak bir halı istediğimi belirttim. yüzde yüz akrilik önerdi halıcı, alırken buna dikkat et derim ben...:40:

mutfağın çok güzel ve ferah,bana göre açık renk çok zor olur helede bebek varsa,daha çok koyuya yakın yada karışık renkler tercih edebilirsin,benimde mutfağım dolaplarım krem kahve,gittim mutfağa özel bir halı baktım hiç koyu ton bulamadım,yine krem koyu kahve desenli, halı aldım, merinos ama alalı 2 yıl oldu hala tüy döküyor,mutfağımı daha da güzelleştirdi,asil renkler yakışıyor.açık tonlar oluyor canım.

fotoğrafı çekmek için aceleyle toparlamıştım mutfağı masa örtüsü yamuk olmuş fotoğrafı her gördüğümde eve gidip düzeltesim geliyor hala öyleymiş gibi. :) evet leke tutmama özelliğini sormak lazım alırken. krem kahverengi alıcam sanırım ama bakalım biraz koyu olmasına dikkat edicem teşekkür ederim fikirleriniz için kızlar.

konuyu takip ediyorum çünki benim mutfakta açık renk halıya ihtiyacım var royalde bana hitap eden bişey bulamadım ama

internette şöyle bişey gözüme çarptı ama gidip bakma fırsatım olmadı hala. jel tabanlı halı kaymazmış ama lekel tutrarmı bilmiyorum.

$SJ50.webp

jel tabanlılar keinlikle kaymıyor ben de halamda gördüm halıyı yamuk sermiş ayağımda düzelteyim dedim ittirdim ittirdim yerinden bile oynatamadım o derece yani:1:apeks halı diye markası var galiba onlar kaliteli oluyormuş ve dökülmüyormuş altı ıslak olmadığı müddetçe yani yerleri silip yaşken üzerine seriyolar demişti bana satan adam o zamn dökülür demişti..leke de tutmuyor çünkü çok tüylü değil ve naylon oranı yüksek...

Back
X