mutfağım

vebahargeldi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
3.058
2.399
198
arkadaşlar merhaba
mutfaktaki halımı değiştirmek istiyorum ama çok kararsızım, shaggy düşünüyordum ama mutfakta çok kullanışlı olmayacak gibi.
onun dışında alternatiflerim bunlar bana yardımcı olun lütfen, sizce hangisi daha şık durur?
hanımlar haydi, fikirlerinizi bekliyorum

Eklentiler

• $IMG001.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 184
  • $IMG009.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 230
  • $IMG005.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 293
1.halı çok şık duruyo ama renkli olsun dersen 2. de fana değil..ama şu taşlıların modası geçeli çok oldu yani herkesin bi odasında var gibi bişey...

teşekkür ederim
I. sini mağazada çok beğendim, ama eve gelince çok donuk durdu. çok koyu geldi.
II. si antre halım onu öylesine atmıştım eskisini kaldırınca ama hoşuma gitti.
bilemedim

aslında resimde çok güzel duruyo yerler de açık renk yani boğmaz gibi ama 2.de karşıdaki minik renkli fayanslarla çok güzel uymuş ve renk katmış mutfağına...

evet benim de cıvıl cıvıl olması hoşuma gitti. hatta bu halıyı koyunca turuncu shaggy alsam mı diye bile düşündüm
bakalım yarına kadar vaktim var. 1 ve 3 ü yarın iade edeceğiz.olmazsa renkli olan antre halısından mutfağa da alırım ama nasıl durur ki her yer aynı :26:

Canım sakın mutfağına shaggy halı alma hiç kullanışlı olmuyor.Benim mutfağımda var ilk fırsatta atıcam paylaştığın halılardan 1 ve 3 uymamış.3'ün modası geçti zaten. Ama 2.halı çok hoş durmuş.

benimde mutfak ve antre halılarım aynı özellikle öyle istedim bence sürekliliği sağlıyo güzel duruyo zaten royalin bu modeli hem çok güzel hemde kullanışlı yalnız tavsiyem 80cm.eninde olan değil de 1m.olan daha iyi durur gibi geldi.

Bence 2. fotodKaki halı senin mutfağına daha güzel olmuş..hem renkleri canlı daha sevimli gözüküyor hemde mutfak dolaplarınla uyum içinde olmuş.. diğer ikisi gri tonlarda olduğundan pek uygun değil.. hele şu taş modeli olanları hiç beğenmiyorum soğuk duruyor.. bence 2 canım..

teşekkür ederim arkadaşlar görüşleriniz için,
bilemedim şiimdi
eşim 1. yi beğendi
arkadaşlar 2. yi ve 3. yü beğenmiş
ya diye alacam ya da buradaki oyların çoğunluğuna bakacam :))
ama sanki ben de 2. yi sevdim gibi
başka önerisi olan olursa arkadaşlar açığım

3 ün modası nasıl geçti bilmiyorum hala halıcılar dolu dolu satıyor mutfakta güzel durmuş ben onu begendim.shaggy halı içine cok şey alır mutfakta zor olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…