mutfağım

Kesinlikle 2.renkli hali olmali. Her yer aynı olur mu demişsiniz. .. koridorlar ve mutfak ayni olunca ev daha şık durur . Biz hep ayni alırız. Asil her yerde farkli hali evi karmaşık gösterir. Iyi günler de kullanin inşallah.

merhaba1. halı çok güzelmiş ama bence 2. halı çok hoş durmuş ve uyumlu olmuş.. yalnız kenarları biraz açık kalmış gibi .. boyut olarak değişme imkanın varsa değiştirebilirsin canım... güle güle kullan :34:

arkadaşlar zahmet edip fikirlerinizi yazdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim
7 kişi 1. si demiş
8 kişi 2. si demiş
6 kişi de 3. sü demiş.
bir arkadaş royalin leke tuttuğunu söylemiş evet sanki diğerlerine nazaran daha çok belli oluyor herşey ben rengine vermiştim ama geneli mi öyle acaba:44::44::44:

bende dün bakmıştım sayfana ama yorum yapmamıştım sebebi ise 1ile 2 arasında kalmış olmam.....

normalde 1 daha güzel bir halı ama mutfagındaki desenli fayanslarla 2. daha güzel duruyor daha canlı pozitif:)

bence 1. halının genişliği iyi ,diğerleri yolluk ve hoş durmamış ,ama geniş turuncu yada kırmızı bir halı olabilir yada renkli nasıl isterseniz ama yer zemininin fazla görünmesi ortamı soğuklaştırmış.1. resimdeki kadar geniş olmalı halın..

bence 2. halı daha cıvıl cıvıl daha güzel, mutfağın renkli olması benim hoşuma gidiyor, iştahımı artırıyor.

1. si şık durmuş (leke olduğunda gizler)
2. si çok şirin durmuş (açık renkler hep tehlikelidir)
3. sü de çok demode oldu

Ben 1 ve 2 de kaldım ama koridor ve mutfağın takım olmasndan da yanayım o yüzden 2 derdim canım :16:

arkadaşlar zahmet edip fikirlerinizi yazdığınız için ayrı ayrı teşekkür ederim
7 kişi 1. si demiş
8 kişi 2. si demiş
6 kişi de 3. sü demiş.
bir arkadaş royalin leke tuttuğunu söylemiş evet sanki diğerlerine nazaran daha çok belli oluyor herşey ben rengine vermiştim ama geneli mi öyle acaba:44::44::44:

royal mutfağım salonum leke tutmuyo
hatta mutfak halıma tost makinasından boylu bounca yağ aktı sildik çıktı şok oldum başka halı olsa atardım
ama yine royalin çocuk odası halısında boya lekesi kaldı gerçi pek uğraşmadım nasılsa çıkar diye
ama ben pek memnunummmm:nazar::nazar::nazar:

2 numaralı halıyı çok beğendim....
Halıdaki bazı renkleri ön plana çıkaracak yağlık, sürahi, vazo, çerçeve,minik saksı çiçekleri vb objelerle daha da sıcak bir ortam yakalayabilirsiniz belki.

arkadaşlar hepinize görüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, az önce sizin de görüşlerinize istinaden 2. resimdeki halının 100X300 ölçüsünü sipariş verdik.
3. resimdekini eşim beğenmedi, istemedi
1. resimdekini dediğiniz gibi bende çok beğendim ama mutfakta çok tuhaf oldu antre için çok güzel olurdu heralde ya da başka mutfaklar için, benim kapılar tik, çizgili, dolaplar zeytin çizgili halı da öyle olunca sanırım tuhaf oldu.
2. halının mutfaktaki duruşu güzel oldu.
halı gelsin, bi toparlayım tekrar resim koyarım inş.
tekrar teşekkürler yazan herkese:46:

arkadaşlar hepinize görüşleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim, az önce sizin de görüşlerinize istinaden 2. resimdeki halının 100X300 ölçüsünü sipariş verdik.
3. resimdekini eşim beğenmedi, istemedi
1. resimdekini dediğiniz gibi bende çok beğendim ama mutfakta çok tuhaf oldu antre için çok güzel olurdu heralde ya da başka mutfaklar için, benim kapılar tik, çizgili, dolaplar zeytin çizgili halı da öyle olunca sanırım tuhaf oldu.
2. halının mutfaktaki duruşu güzel oldu.
halı gelsin, bi toparlayım tekrar resim koyarım inş.
tekrar teşekkürler yazan herkese:46:

çok doğru bir karar vermişsin cnm güle güle kullan:nazar:

Back
X