Mutfak Dekorasyonu mutfağım :)))

dşnyorum değiştirmeyi ama sıra ona gelmedi daha...dün baharat takımı aldım yavaş yavaş düzenliyorum...

ferah ferah hoş iç açıcı bir mutfak canım güle güle kullan...ocağın da arçelik cam ocak sanırım memnun musun cam ocaktan temizliği falan nasıl?özel bi temizleyici falan kullanıyor musun? ben de aldım cam ocak daha takılmadı merak ettim..

ferah ferah hoş iç açıcı bir mutfak canım güle güle kullan...ocağın da arçelik cam ocak sanırım memnun musun cam ocaktan temizliği falan nasıl?özel bi temizleyici falan kullanıyor musun? ben de aldım cam ocak daha takılmadı merak ettim..

Bende arçelik cam ocak kullanıyorum canım... Cam ocak temizliği kolay, ben Cif Metal yüzey temizliyicisi kullanıyorum sonra cam beziyle kuruluyorum, ilk gün ki gibi oluyor. Aldığım zaman, temizliğini asla bılaşık süngeriyle yapmamamı söylemişlerdi, çizilmeye sebep oluyomuş, aklınızda bulunsun...
Fakat cam ocağın bence tek dezavantajı evin en çok toz gösteren yeri olması, akşam yemekten sonra sil, sabah üzerinde mutlaka toz göreceksin, özellikler yazın :53:

Mutfağınız çok şık.Sandalyelere bayıldımm....yanlız tv.den sarkan kabloları saklamak adına ince uzun plastikler satılıyor bende mutfağımdaki tv kablolarını o şekilde sakladım tavsiye ederim.....
Katılıyorum canım valla.Kabloları saklamak gerek.Uzun plastik şeritleri gördüm geçenlerde.Tarif ederim sana.
cassalini mobilya diye arattırdım ama bulamadım:((

Yok hakikaten.İlginç

Merhaba,

Kirzmizi ile beyaz rengi uyumlu bir sekilde kullandiginizi düsünüyorum. Son derece zevkli bir sandalye seciminde bulunmussunuz, tebrik ederim. Mutfaginizda fikir vermek istedigim tek kisim saatin asili oldugu duvar olabilir.
Sandalyelerinizin modernligin aksine, o yuvarlak saat bence fazla klasik kalmis.

Nacizane tavsiyelerim:

Illa da duvar saati derseniz, zevkinizin altini cizecek modeller secmelisiniz, örnegin

$kirmizi saat3.webp$kirmizi-saat.webp

$Kirmizi-Dokulen-Kalpler-ozel-Kes_2593_1.webp$Kirmizi-saat-modeli-300x278.webp
vs...

Duvar saatin yerine böyle kirmizi cerceveler de asabilirsiniz, icine sevdiginiz fotograflari eklerseniz, ( siyah beyaz tercihiniz olmali), o da hos olur. Örnekteki gibi birbirine tutturulmus olmasi gerekmiyor, siz tek tek kirmizi cerveve alip duvara farkli yükseklikte asabilirsiniz.

$kirmizi cerceve.webp

Veya duvari daha fazla hareketlendirmek isterseniz, duvara bu tür stikerler de yakisir:

$kirmizi kelebekler.webp$wandtatoo.webp

$kirmizi sticker.webp$duvar stickeri 2.webp

Duvar stikerlerini istediginiz renkte ve sekilde bulmak mümkün, az hareketli veya daha sakin motifli seylerde olabilir, internette sanirim cok daha farkli modeller bulabilirsiniz bu konuda.

Farkli bir secim, o güzel sandalyelerinizine cok daha uyum sagliyacaktir diye düsünüyorum.

Fakat bunlarin hepsi sadece size fikir vermek niyetinde, önemli olan Allah mutlu günler yasatsin size o mutfakta...

Merhaba,

Kirzmizi ile beyaz rengi uyumlu bir sekilde kullandiginizi düsünüyorum. Son derece zevkli bir sandalye seciminde bulunmussunuz, tebrik ederim. Mutfaginizda fikir vermek istedigim tek kisim saatin asili oldugu duvar olabilir.
Sandalyelerinizin modernligin aksine, o yuvarlak saat bence fazla klasik kalmis.

Nacizane tavsiyelerim:

Illa da duvar saati derseniz, zevkinizin altini cizecek modeller secmelisiniz, örnegin

Eki Görüntüle 392292 Eki Görüntüle 392293

Eki Görüntüle 392294 Eki Görüntüle 392295
vs...

Duvar saatin yerine böyle kirmizi cerceveler de asabilirsiniz, icine sevdiginiz fotograflari eklerseniz, ( siyah beyaz tercihiniz olmali), o da hos olur. Örnekteki gibi birbirine tutturulmus olmasi gerekmiyor, siz tek tek kirmizi cerveve alip duvara farkli yükseklikte asabilirsiniz.

Eki Görüntüle 392296

Veya duvari daha fazla hareketlendirmek isterseniz, duvara bu tür stikerler de yakisir:

Eki Görüntüle 392301 Eki Görüntüle 392302

Eki Görüntüle 392304 Eki Görüntüle 392306

Duvar stikerlerini istediginiz renkte ve sekilde bulmak mümkün, az hareketli veya daha sakin motifli seylerde olabilir, internette sanirim cok daha farkli modeller bulabilirsiniz bu konuda.

Farkli bir secim, o güzel sandalyelerinizine cok daha uyum sagliyacaktir diye düsünüyorum.

Fakat bunlarin hepsi sadece size fikir vermek niyetinde, önemli olan Allah mutlu günler yasatsin size o mutfakta...
çok teşekkrler fikirlerini değerlendireceğim canım çok sağol

Back
X