- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.717
- 198
aynen canım valla bn tesisat açıkta değil duvarın içinde ona rağmen mutfağım dondu aksam eşim gelsin makineleri öne çekip duvara UFO yakayım olmadı soba bulup soba kurayim :)) hiç bir eşyanın kalmadı tabak çanak kıyafet olsun :))Hifaa bende konya merkezdeyim canim . Malesef benimde suyum dondu . Acilmiyorda gecen gun disardaki borulara su dokunce acildi . Simdi acilmadi .
Borunun icinde buz kutlesi var heralde küçük boyutta . Çeşmeden sizinti geliyor ama acilmadi halen .
çok saol kuzum mantıkli dediğin doğru bir denemek lazım bebisden fırsat bulup giremiyorum fazla canım öperim o da seni öpüyorBence mutfaga bi tane kucuk fanli isitici al.
Ben bundan kullaniyorum. Klimadan da sobadan da daha guzel. Kucuk ama gercekten cok iyi isitiyor. Hem de yere koyuyorum. Isinan hava yukseldigi icin isiticilari yerde calistirmak cok daha verimli. Ama bence bugunluk mutfagi isitmak icin firini calistir. Ac kapagini calissin. Yarim saatte sicacik oluyor ev. Hifacim Allah kolaylik versin. Bebisini öp benim icin. Coktandir gorusemiyoruz senle.
Siz donmadiniz dimi
üşeniyorum ne ev işi ne yemek yapasımm gelmiyor ufoyu yakiyorum dibinden ayrılmıyordu iki dakika da bir oturma odasına dönüp ısınıyorumAyy nasıl yemek yapıyorsun o evdebikaç yıl en üst kat etrafı açık evde oturduk yazın pişip kışın donardık odamda battaniyelere sarılı otururdum burnum donardı izmir de bi de bu dediğim kışı hiç sevmem zaten
aminn insallah kuzum rabbim yardımcıları olsun bütün zorda olanların halimize bin şükür yine de konya -25 i gördü doğu bölgeleri daha kötüAh bu konuya çok üzüldüm.
Allahım sizin de üşüyen her canlının da yardımcısı olsun inşallah.
Bu kış ne zor geçti.
Eziyet hep işteüşeniyorum ne ev işi ne yemek yapasımm gelmiyor ufoyu yakiyorum dibinden ayrılmıyordu iki dakika da bir oturma odasına dönüp ısınıyorum
kızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi
Çok şaşırdım nerde yaşıyorsunuz ve niye okadar soğuk eviniz petek falan yok mukızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi
Konya da müstakil ev kuzey cephe canım geçen sene bu kadar soguk değildi bu sene çok fenaÇok şaşırdım nerde yaşıyorsunuz ve niye okadar soğuk eviniz petek falan yok mu
aslında mantıklı da dolapların arkasında duvarın içinden geçiyor borular dış duvardan deneyebiliriz amaPürmüzle açılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?