Şaşırdım.
Ev içi bu kadar nasıl soğuk olabilir.
Siz nasıl sağlıklı kalabildiniz
Ne kullaniyorsunuz ısınmak için
Mustakilmi evinizsobalı evimiz canım mutfağa soba kuramiyoruz kuzey tarafta oturduğum için döndü maalesef bu yaz çıkacaz da ev bulsak şimdi bile çıkacaz bulamadık
kuzey taraf hava soğuk donuyor vallaMutfak nasıl donuyor , ben anlamadım .
Allah yardım etsin.Çok ilginç ve zor bir durum.sobalı evimiz canım mutfağa soba kuramiyoruz kuzey tarafta oturduğum için döndü maalesef bu yaz çıkacaz da ev bulsak şimdi bile çıkacaz bulamadık
yok canım alakalı değil durumun vehametini anlatmak için dedim buzdolabında içindekiler bu kadar donmuyor diye çeşmeler ve açıkta kalanlar donmuş durumdaÇeşme suyunun donmasından buzdolabı nasıl etkileniyor onu anlamadım. Genel bi arıza mı söz konusu
sobayı yakınca kapıyı ac heryer ısınsınkızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi
hangi ilde yasıyorsunuz cok merak ettım
kızlar mutfağım dondu çamaşır makinem bulaşık makinem dondu hele dolabın içleri bile buzlu buzdolabimdaki malzemeler o kadar donmuyor yani napcağımı bilemedim çeşme de don hiç bişey yapamadım UFO yaktım bi kendisini ısıttı oda bi faydası olmadı napsam bilgisi olan yazabilir mi
evet canım müstakil bahceliMustakilmi eviniz
gecen hafta nerdeyse yangın çıkıyormuş gece biz uyurken şartel atınca büyümemiz biz sabah kalkınca fark ettik fişler çekik o yüzden bide tesisat duvarın icindeÖncelikle tüm makinaların fişini çekin, bir servis çağırmadan da takmayın, suyla temasta elektrik sıkıntısı olabilir Allah korusun. Eviniz sobalı sanırım, mutfakta dereceyi düşürecek bir ısıtıcı çalıştırın, eve gelen su borularını dışarıdan cam yünü ile sarın, sıcaklığın -5 altına düştüğü yerlerde bu durumlar olabiliyor, Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?