• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağım dondu

O evde birde çocuk mu var??
Çocuğunu düşün ve en yakın zamanda o evden çık derim...
Kendi evinizmi bilmiyorum gerçi ama yinede birşeyler yapılmalı...
kira canım ev arıyorum evet bu kızım var dikkat ediyorum onun için de hastalandirmadim daha çok şükür

sobalı evimiz canım mutfağa soba kuramiyoruz kuzey tarafta oturduğum için döndü maalesef bu yaz çıkacaz da ev bulsak şimdi bile çıkacaz bulamadık
cesmenın donmaması icin bizim oralarda suyu cokkkkkkkkkkkkk az acık bırakırlarr

Bende ispartadayim ayni durumu yaşıyorum, susuzluğa alıştım derken birde tuvalet giderimiz dondu,
usta çağırdık açtılar şimdi yine dondu sürekli tıkanıyor,
ev arıyoruz, cok zor bir durum yaşayan bilir,
Allah bu durumda olanların yardımcısı olsun

Bende ispartadayim ayni durumu yaşıyorum, susuzluğa alıştım derken birde tuvalet giderimiz dondu,
usta çağırdık açtılar şimdi yine dondu sürekli tıkanıyor,
ev arıyoruz, cok zor bir durum yaşayan bilir,
Allah bu durumda olanların yardımcısı olsun
saol canım aynen oyle

pazartesi arayacam inşallah

hemen yarın arayın
sizin belediyenin 7/24 çalışan hattı falan yok mu
belediyeler hafta sonları da bu tür hizmetler veriyorlar ve zaten vermek zorundalar

Bizde küçükken hatırlıyorum dönerdi beyaz eşyalar babam boruları sokup sobanın yanında eritir tekrar yapardı deneye bilirsiniz bazı sobali evlerde gayet normal yoxgatta yaşıyorduk o zaman çok soguktu

Sorun çözüldükten sonra, hava durumunu takip edin, baktınız eksi değerler çeşmelerinizi açık bırakın böyle kıl gibi aksın kapatmayın aksi halde donuyo. Köyde yaşadım yıllarca donmaması için böyle yapardık.
Allah yardımcınız olsun, çok gönülden dua ettim size

Musluklarin dondugunu duymustum da herseyin donmus olmasi cok ilginc gercekten. Bizim de bir evimiz var trakyada kisin donmasin diye musluklari ip gibi akacak sekilde birakiyoruz kapatirken. Su an sanirim beklemekten baska careniz yok

Ya bende konyadaym benimde dondu kv altlı üstlü olnca ondan su indiriyorum açıkken bile dondu yalıtım yok evde bide sobalı burda kış çok sert geçti nasıl açılacak tesisat kaç para tutar bilginiz varmı

Ya bende konyadaym benimde dondu kv altlı üstlü olnca ondan su indiriyorum açıkken bile dondu yalıtım yok evde bide sobalı burda kış çok sert geçti nasıl açılacak tesisat kaç para tutar bilginiz varmı
Benim de Eski evim hep donardı çeşmeyi açık bırakırdım su akarken donardı :( Allah kolaylık versin inşallah herkes sobadan kurtulur çok zor:( bu soğukta kova hazırlamak falan.

Son düzenleme:
koski bin sitesinde 50 lira okudum ama bilgi alamadım canım koskinin aranması lazım

Back
X