Mutfak Dekorasyonu Mutfagım 25tl ye yenilendi

blueworld

Yaraların, ışığın içeri girdiği yerdir ''MEVLANA''
Pro Üye
18 Şubat 2008
431
173
648
Düzce
Slm kızlar size mutfagımın eski halini ve yeni halini göstermek istiyorum..Kirada oturuyorum ve mutfagımdan nefret ediyordum sadece 25 tl ye malettik kapladık forumdan aldıgım cesaretle

beyazlı yeşilli olanlar eski halleri kahve olanlar yeni halleri

Eklentiler

• $Fotoğraf0087.webp
    $Fotoğraf0087.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 629
  • $Fotoğraf0088.webp
    $Fotoğraf0088.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 630
  • $Fotoğraf0090.webp
    $Fotoğraf0090.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 630
  • $Fotoğraf0091.webp
    $Fotoğraf0091.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 551
  • $Fotoğraf0092.webp
    $Fotoğraf0092.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 559
  • $Fotoğraf0093.webp
    $Fotoğraf0093.webp
    27 KB · Görüntüleme: 619
  • $Fotoğraf0089.webp
    $Fotoğraf0089.webp
    23 KB · Görüntüleme: 543
Son düzenleme:
eskisine nazaran çok iyi olmuş.:alkış:46::46::46::46:ama o sarı şeler ney cnm.onlar olmamış bence koymasan daha iyi olmazmı yada koymak istiyorsan daha farklı bi dantel koysan

Son düzenleme:
slm canım nasıl yaptın bende mutfağımla ilgili yeni konu açmıştımm

O sarı seyler kalkalcak annemin gönlu olsun istedim sadece

ya bizim kendi evimiz dolap yaptıramam şimdi ama mutfağımı sevmiyorum yeni halı aldım dün siyah beya zgri tonlarında ama dolaplarım görüntüyü bozuyo ben boyamak istedim ama boyanıyomu bilmiyorum

canım bencede eskisine nazaran daha güzel olmuş ellerine sağlık.Asıl sorun kirada oturuyormuşsun ev sahibi bu duruma ne diyecek.evden taşındığında sorun olmaz inşallah.

bende yapıorum mutfagımı ama benımkı bıraz pahalıya patıcak galıba:D bahaustan aldım denemlık benımkıde duz kahverengı bende koyu renk severım mutfakda ag ve sol taraflarını sıyah ortasınıda sıyah beyaz zebra desenlı aldım guzle oldu devam edıcem bıtınce koyarım :D

canım bencede eskisine nazaran daha güzel olmuş ellerine sağlık.Asıl sorun kirada oturuyormuşsun ev sahibi bu duruma ne diyecek.evden taşındığında sorun olmaz inşallah.

Sorun olmaz ev sahibimle o konuda sanslıyım

bende yapıorum mutfagımı ama benımkı bıraz pahalıya patıcak galıba:D bahaustan aldım denemlık benımkıde duz kahverengı bende koyu renk severım mutfakda ag ve sol taraflarını sıyah ortasınıda sıyah beyaz zebra desenlı aldım guzle oldu devam edıcem bıtınce koyarım :D

E minim çok guzel oluyordur

ya bizim kendi evimiz dolap yaptıramam şimdi ama mutfağımı sevmiyorum yeni halı aldım dün siyah beya zgri tonlarında ama dolaplarım görüntüyü bozuyo ben boyamak istedim ama boyanıyomu bilmiyorum

Canım boyama konusunda bişi diyemem kagıt cok ugrastırıyor hava kabarcıgı kalmıcak diye canımız cıktı silinebiliyoda denedim

boyuya bılıorsun canım :D bende boyamı aldım sonra gerı verdım murdum beyaz yapıcakdım beyaz yerınede stıkır yapıstırıcakdım kıradayım dıye vaz gecdım ev sahıbıde karsımıor ama olsun nalbura gıdınce dersen mutfak dolaplarımı boyucam verıorar ama dolapların sunta ıse olmuyor kabarır yanı

guzel oluyor canım :D ben begendım ama bende dolap bol oldugu ıcın bıraz ugrasıcaz:d bıde ben kagıtların bı rulousuna 6 tl verdım:D

Evet senin baya pahalıya gelecek dolapların 17,5 metrelik rulo halinde aldım ben 12,5 tl ye tutacakları vidaları faln hepsi 25tl ye bitti benm ama mutfagımda cok kucuk ondan kurtardım

Evet senin baya pahalıya gelecek dolapların 17,5 metrelik rulo halinde aldım ben 12,5 tl ye tutacakları vidaları faln hepsi 25tl ye bitti benm ama mutfagımda cok kucuk ondan kurtardım

yok yavrum bende kapak cok:D bıde ben tutacaklarının modelınıde degısıcem tutucaklarınıda begendım tanesı 3 tl 17 tane tutucak +19 da dolap kapagı:d

boyuya bılıorsun canım :D bende boyamı aldım sonra gerı verdım murdum beyaz yapıcakdım beyaz yerınede stıkır yapıstırıcakdım kıradayım dıye vaz gecdım ev sahıbıde karsımıor ama olsun nalbura gıdınce dersen mutfak dolaplarımı boyucam verıorar ama dolapların sunta ıse olmuyor kabarır yanı

ya benim açtığım topikte birisi benim eşim mutfak dolaplarını yapıyolar boyanmıyo o eskidendi gibi tepkiler verdio öyle söyleyince kendimi bi tuhaf hissettim sanki geri kalmışım gibi oldummm

Back
X