• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mutfağıımmmutfağım :)

Mehlul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2012
117
1
26
Aydın
$catsxx.webp$pagexx.webp

minik mutfağımdan kareler

Son düzenleme:
minik derken :9: sen benim mutfağımı görmedin heralde :9: herşey çok çok güzel görünüyor canım ,renk uyumu harika ,fazlalık hiçbişey yok ,ben çok beğendim ,güzel günlerde yaşa inş..:nazar::nazar::nazar:

çok beğendim mutfagını çok hoş gerçekten herşey gayet düzenli tertipli duruyor...:34:

cokk hos mutfagin güle güle kullan
siyah beyaz hayraniyim ve tabiki kirmizi
perdelerin cok hos bende yaptirmayi düsünüyorum

:) çok teşekkürlerrr arkadaşlar kırmızı olmazsa olmazım evimdede mutfağımda kullandım beğenmenize çok sevindim oohh şimdi daha büyük bi aşkla pişsin yemekler ;)

canım bayıldım mutfağına harika güzel günlerde kullan ilk defa bir kırmızıyı bu kadar cok sevdim

Çok güzel çok şirin bir mutfak olmuş huzurla aşkla kullanın yemekler pişirin inşallah:nazar::16:

Masallah Cok güzel gercekten bizde hayirlisiyla evlenince evimizde siyah beyaz kirmizi renkler kullanmak istiyoruz bayildim :17:

Güle güle kullan insallah

Teşekkürlerrrrr genelde kırmızı istemez kimse iştah açar die ama bizim tabak bardak çanak hepsi kırmızı siyah beyaz :) birde özellıkle perdeyi kırmızı tavsıye ederım hiç kir belli olmuyor ;) Allah hepimizin gönlüne göre versin bu bizim yeni evimiz zamanla diğer odalarımızıda paylaşırım inşAllah

:) çok teşekkürlerrr arkadaşlar kırmızı olmazsa olmazım evimdede mutfağımda kullandım beğenmenize çok sevindim oohh şimdi daha büyük bi aşkla pişsin yemekler ;)

canım mutfak çok güzel ayrıca minik falanda değil:1::1:halıyı beğendim resimler çok net değil yani küçük çekilmiş sanırım:31:bebeğine güzel yemekler yaparsın inş.

Vaoov harika bir mutfak..
Tam benim tarzim, ama benim mutfagim daha kirmizi agirlikli.
Sizde cok zevklisiniz..

bende katılıyorum arkadaşlara gerçekten çok güzel olmuş iyi günlerde oturun inş. benim bir sorum olacak balkona çıkan kapınız sürgülü galiba benim ki de öyle zebra düşünüyorum bende ama girer çıkarken sıkıntı olmuyor mu?

Back
X