• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Mustela-Pişik Önleyici Krem

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

glisglis16

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2022
1
-3
1
42
Merhabalar
Mustela işbirliği kapsamında harika bir kutu geldi bu hafta.
Mustela pişik kremi mucize gibi. Deneyen arkadaşlarım çok memnun kaldı.
Huzurlu bir bebek=Mustela Pişik Kremi
Denemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
E2ABDAC5-C151-4B40-9D9E-5845B00B928B.jpeg

Merhaba, aynı kutu banada geldi. Yeğenimde doğumundan itibaren severek kullandığımız bir marka. Deneyen ablam memnun , Mustela 💕

Merhaba, aynı kutu banada geldi. Yeğenimde doğumundan itibaren severek kullandığımız bir marka. Deneyen ablam memnun , Mustela 💕

yeğninin anası sana bak ben bunu kıllanıyorum bir memnunum bir memnunum mu dedi? Deneyen ablan memnun ama senin fikrin yok? eee senin "fikrinmühim" diye senden yorum istediler.

Bize soruyorlar ürün inceleme formunu doldurdum ama bana ürün gelmedi? Doğru kişi değilsiniz, bu sebeple gelmiyor. Yanlış anlamayın bu ürün için doğru kişi değilsiniz. Bu kişinin bebeği yok ama nasılsa bedava diye başvurmuş ürün gelince de sağda solda çöp çöp ifadeler. Şöyle düşünün 20 yaşındasınız ama kırışıklık kremi için ürün incelmeye aday oluyorsunuz. Sizce size kırışıklık kremi gelir mi? biz olsak hayatta yollamayız.

Bana da geldi ve kutu içeriği birden fazla olduğundan sevdiklerimle paylaşıp deneyimlerini paylaşmalarını rica ettim akşam surup sabaha pamuk gibi bir cilt ile karşılıyor gerçekten teşekkür ederiz

Merhabalar,
Musteladan bana da harika bir paket geldi ve ailemde bebeği olanlarla paylaştım. Kendi yorumum ise devamlı kullanınca etki ediyor fakat ilk kullanımda 4 5 gün pişik olmayan bebeğiniz pişik yapıyor. Kullanmayı bırakmayıp devam ederseniz oldukça etkili bir krem olduğunu fark edeceksiniz. Ailemden geri dönüşler de oldukça iyi ve bebeklerinin çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Kıvamı ve kalıcılığı oldukça iyi. Size bir sır vereyim kendiniz içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Merhabalar,
Musteladan bana da harika bir paket geldi ve ailemde bebeği olanlarla paylaştım. Kendi yorumum ise devamlı kullanınca etki ediyor fakat ilk kullanımda 4 5 gün pişik olmayan bebeğiniz pişik yapıyor. Kullanmayı bırakmayıp devam ederseniz oldukça etkili bir krem olduğunu fark edeceksiniz. Ailemden geri dönüşler de oldukça iyi ve bebeklerinin çok mutlu olduklarını söylüyorlar. Kıvamı ve kalıcılığı oldukça iyi. Size bir sır vereyim kendiniz içinde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
Bu sırrı iyi ki verdiniz size minnettarım

Güzel ürün özellikle kıvamı çok yağlı değil, çevremdeki kişilere dağıttım ama çok istikrarlı kullandıklarını sanmıyorum yada bu süreçte pişik sorunu yaşamadılar, her pişikte elimizin altında bulunması gereken bir ürün, fikrimühim sayfasını ve mustelayı ortak işbirliğinden dolayı tebrik ediyorum...

Back