Yengen iyi bir insan belli ki seni çok düşünüyor. Kıymetini bilmek lazım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sonuçta onun düğün fotograflarında sonsuza dek gözüne batacağım. her albümlere baktığında aklına gelecek.
sonuçta onun düğün fotograflarında sonsuza dek gözüne batacağım. her albümlere baktığında aklına gelecek.
Bence hoş değil ... İlla yaptrcaksan daha acik sari olsun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
biraz koyulaştırsan dahamı iyi olacak sanki...
Canım ister istemez kilo zaten insanı biraz olgun gösteriyor. Birde üstüne sarı saç olunca belki yaşından daha büyük göstermeni istememiştir. Ama sen öyle mutlu olacağını düşünüyorsan yaptır. O sadece fikir vermek istemiş. Biz bile kız arkadaşlarımızla düğünlerde birbirimizi böyle eleştirir, tavsiyelerde bulunuruz. Eğer bunun dışında gerçekten seni huzursuz eden bir hareketi yoksa dert etme.
bilmiyorum tepkisi ne olur sarı saçlıyken bu saç sana yakışmıyor dememişti açıkcası. hem de o kadar görüşüyorduk. bana samimi gelmedi o yüzden.
sanki biraz daha koyu olmasi iyi olurmus gibi geliyor bana.Teninizin rengini daha cok aciga cikarirsiniz.yine de siz bilirsiniz tabi.
Rica ederim gelsin tabi cnm o size gelin geliyor sen onlara degil esas disini goster ki haddini bilsin wlla ne cesaret gorumesine su laflar :)). Numarasini verdee ben aoyleyim hatta o derece sinir oldum hehehehe
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bence fazla abartıyorsun düğünden sonra ben fotoğraflara bakınca ne mutrlu gündü derim aklıma öyle şeyler gelmezzz
herkesin zevki farklıdır kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyin ben sana yengenin tavsiyeline uyma demiyorum ma ne istiyora hemen yapma diyorummm
Yengeniz sadece tavsiye verebilir emir değil. İpleri fazla vermişsiniz anlaşılan.
ne kadar düşünceli ve anlayışlı birisiniz. Keşke herkes birbirine karşı öyle olsa hiç sorun kalmazdı. Koyduğunuz fotograf ten renginizde açık olduğu için bence doğal durmuş. Ama siz içinizden nasıl geçiyorsa kendinizi nasıl beğeniyorsanız öyle yaptırın. Daha önce dediğim gibi ben bu rengi seviyorum ama beyaz tende koyu saçta güzel geliyor bana. Açıkçası hiç saçımı boyatmadığımdan işlemleri tam olarak bilmiyorum. Eğer imkanınız varsa bir ton koyusuyla önce bir deneyin yengenizde belki size onu daha çok yakıştırır. Beğenmezseniz sonradan bu renge dönebilme imkanınız varsa orta yolu bulmak için o şekilde yapabilirsiniz. Ama bu şekildede kötü değil bence. Ama tabi moda şimdi ne renktir nasıldır bilmiyorum
Ben beğendim açıkcası.
Ama en önemlisi ise senin kendinden ödün veriyo olman. Düğün olabilir, düğün onun diye herkes onun zevkine göre mi giyinip, gelecek.
Hadi düğünümde beyaz giymeyin gibi bi'şey dese anlarım zira beyaz abiyeyle topuzla düğüne gidenlere ben de kızarım ama bu saç yani.
İnada boyatırdım. Düğün günü tek derdi benim saçımın rengi olucaksa tutamam istediği kadar mutsuz olabilir.
Bence saciniz daha parlak bir sari olmali illa sari olacaksa...
Ama size bakır renkleri güzel gider bence teniniz çok uygun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yengeniz sadece tavsiye verebilir emir değil. İpleri fazla vermişsiniz anlaşılan.
arkadaşa aynen katılıyorum bu kadar yoruma kararsız kalman
bari düğünde mutlu olsun diyorum. empati yapıyorum kim bilir belki benim düğünüm olursa ben neler düşünürüm diye. stresli diyorum. yazık diyorum. kıyamam ya aldı gelinliğini astı dolabına bakıp bakıp duruyor.
her 5 dk da bir kontrol ediyor :)
Bir sır vereyim mi? Böyle giderse o size kıyacak.
nasıl yani :18: ?
Dünyadaki en iyi insanını da bulup kendinizle ilgili taviz verseniz hiç bir zaman bunu kullanmaktan çekinmeyecektir. Defalarca tecrübe edilmiştir.
Yengeniz Haklı Gibi Zaten Kilo Yaşlı Gösterir İnsanı Bide Küllü Sarı Diyosun Hepten Orta Yaşa Gidersin Bence Kül Ve Sarı Renk Yaşlı Gösterir Genelde Yapmayın Bencede Ayrıca Siyah Renk de Tercih Etmeyin Kiloluyum Diye Cıvıl Cıvıl Olun
bır an sen gelın o görümce sandım
o denli vahım durum yani.
bu kadar tavız verme, azıcık görümcelık yap
o zaman senden ıyısı olmaz. ama bu kadar ıyı olursan en kötü sen olursun
her şeyın bir uslubu vardır dımı? çirkin oldun, şöyle oldun, böyle oldun nedır?
azıcık ınsan olsun da düzgün düşünsün senın iyiliğini.
Benim annem de yaptirma sari sana olmaz dedi, senelerce karisti sacima. Gayet de guzel oldum yaptirinca. Sikildim koyu tonlardan yaza yine sariya doncem.
Dinleme bosver, sapsari yapma sende, balyaj yaptir, daha yasina uygun olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?