• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müstakbel yengem ve abiye sorunu

ben düğünü çok önemsiyorum bir tane abim var onun düğünü güzel görünmek istiyorum senelerce fotograflara bakacağız sonuçta. yeğenlerime göstereceğim evime asacağım mutlu olacağım.

fakat umurunda olur da düğünde bana beni üzdün der diye korkuyorum.
o kadar hevesli ki her şey mükemmel olsun istiyor.
düğünle ilgilenmek için işinden ayrıldı.

tabiki güzel görünmek istemek senin de hakkın.o yüzden sadece onların özel günü değil dedim zaten.

sana fikir verebilir, ama şunu giy bunu giyme diyemez.

bence siyah ve beyaz tercih etme, beyaz giysen kesinlikle depresyona girer bu yenge modeli:1:

istersen yengenle, olmazsa bir arkadaşınla alışverişe çık, fiikirlerini al, ama kendi beğendiğini al.

bu nasıl bir şey, kralı gelse yine seçtirmem kıyafetimi bir başkasına, :26:

yengeniz iyi niyetli sizi düşünüyor olabilir
ama bence bu kadar müdahale etmesi doğru değil
sizin gereksiz kaygınızda bana tuhaf geldi sonuçta sizin ne giydiğiniz ile mutlu olmamasının ne alakası varr
bence şimdiden yengenize fikir vermesi gerektiği fakat ısrar etmemesi konusunda düşüncenizi söyleyinn
ve daha fazla müdahale etmesin
,yoksa bu durum sizi ilerde rahatsız edecek duruma gelirrr

ben en iyisi bir sarı saçlı fotomu atayım siz karar verin

herkes sarı ya takmış durumda ama ben mi yanlış okudum acaba küllü sarı mı yaptırıcaksınız yoksa sarı mı? Kullu sarı çok sarı değil ki zaten. Beyaz tenliyseniz beyaz tenli olup kullu sarı doğal saç rengi olan çok insan var yakışıyor ve doğal durabilir. Küllü kumral küllü sarıdan biraz daha koyu oluyor sanırım onuda düşünebilirsiniz. Ama Aslı Enver e benzediğinizi söylemişsiniz gerçekten benziyorsanız bence o kızın saç rengi ona yakışıyor tam olarak ne renk bilmiyorum ama bana küllü sarıdan daha açıkmış gibi geliyor onun saç rengi. Eğer ona benziyorsanız yakışıcaktır. Ama birde zevk meselesi mesela ben beyaz tene siyah saçıda yakıştırırım küllü sarıyıda kızılda yakışabilir beyaz tene ama başkasına göre yakışmaz o yüzden belkide yengenize göre yakışmıyordur. Kötü niyetle söylememiştir. Ama siz en iyisi zevkine güvendiğiniz birilerine fotograf atın

kısa bir soru soracağım arkadaşlar.

bir ay içinde abim evleniyor ve düğünü olacak.
fakat müstakbel yengem düğünde giyeceğime ve saçıma karışıyor.

kendisi benim için abla gibidir. kötü biri değildir. fakat karışmasına anlam veremiyorum.
kiloluyum üzerime her zaman düzgün kıyafet bulamıyorum.
ama yengem benim giyeceğim kıyafeti ayarlamış gibi kafasında şunu sakın giyme bunu sakın giyme. böyle giyinme.
benim iyiliğim için söylüyor diyordum. fakat bugün bi laf etti anlam veremedim.

saçlarımı boyatıyorum şu anda saçlarım açık kumral. saçlarımı açtıracağımı küllü koyu sarı yaptıracağımı söyledim.malum düğün için. tepki gösterdi. sakın yaptırma çirkin olursun sana yakışmıyor. abim de müdahil oldu evet sakın yaptırma neymiş sarı.

nişanda elbise bulamamıştım. kış ayıydı. tesettür elbise satan bir magazadan siyah uzun bir elbise almıştım.
onu dilinden düşürmüyor.
nişanda yaşlılar gibiydin 40 yaşındakiler gibiydin bu sefer güzel giyin diye söyleniyor.
şimdi ben ne tepki vereyim?
saçlarımı boyatmayayım mı?
sonuçta onun düğünü mutlu günü.
yaptırırsam siniri bozulur mutsuz olur mu?

lütfen hızlıca cevap verin 2 gün içinde kuaföre gideceğim. kuaför açtıracak isem bu ara açtırmamı söyledi. sonra bir kez daha boyayacak renk otursun diye çünkü.

Bence. Sen kendini nasil ne sekilde rahat hissediuorsan oyl yap canim , daha gelin gelmeden ne karisiyormus bu kaar agir elestiri olurmu hic birde o kizin abisiyle evleneceksin yani cok abartili konusmus dilinin ayari yok ben olsam soz doyletmem haddini bilsin herkes bnce ne istiyosan onu yap cnm kullu sari guzel bir renk bnde sariya boyadim sacimi gzl oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kendisi benim için abla gibidir. kötü biri değildir. fakat karışmasına anlam veremiyorum.
ama yengem benim giyeceğim kıyafeti ayarlamış gibi kafasında şunu sakın giyme bunu sakın giyme. böyle giyinme.

saçlarımı boyatıyorum şu anda saçlarım açık kumral. saçlarımı açtıracağımı küllü koyu sarı yaptıracağımı söyledim.malum düğün için. tepki gösterdi. sakın yaptırma çirkin olursun sana yakışmıyor. abim de müdahil oldu evet sakın yaptırma neymiş sarı.

nişanda elbise bulamamıştım. kış ayıydı. tesettür elbise satan bir magazadan siyah uzun bir elbise almıştım.
onu dilinden düşürmüyor.
nişanda yaşlılar gibiydin 40 yaşındakiler gibiydin bu sefer güzel giyin diye söyleniyor.

lütfen hızlıca cevap verin 2 gün içinde kuaföre gideceğim. kuaför açtıracak isem bu ara açtırmamı söyledi. sonra bir kez daha boyayacak renk otursun diye çünkü.

Sana kotu dusuncesi olsa arkandan laf etmek icin cirkin gorunmeni isterdi. Seni kendi kafasina gore guzel etmeye calisiyor. Bence dugune kadar dedigini yap. Bu onun gunu. Kirilmasin. Sonra istersen civciv sarisina boya. :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yengen iyi bir insan belli ki seni çok düşünüyor. Kıymetini bilmek lazım.

$frf.jpg

siz karar verin saçıma

onu dilinden düşürmüyor.

ne kadar iyi niyetlide olsa bunu daha güzel bi uslüple dile getirebilir...ne o öyle emir verir gibi..en nefret ettiğim şey..:47:

Bence hoş değil ... İlla yaptrcaksan daha acik sari olsun

Sadece düğünü için mi? Yoksa başka zaman boyatıcam dersen de tepkisi aynı mı olur?
Samimi de olsa bu kadar karışılmasını doğru bulmuyorum.
Ben de anneme saçı uzayınca kestir daha çok yakışıyo derim, o ben böyle yakıştırıyorum kendime der konu kapanır yani kestirene kadar dillendireyim mi.
Ayıp bence.

bilmiyorum tepkisi ne olur sarı saçlıyken bu saç sana yakışmıyor dememişti açıkcası. hem de o kadar görüşüyorduk. bana samimi gelmedi o yüzden.

herkes sarı ya takmış durumda ama ben mi yanlış okudum acaba küllü sarı mı yaptırıcaksınız yoksa sarı mı? Kullu sarı çok sarı değil ki zaten. Beyaz tenliyseniz beyaz tenli olup kullu sarı doğal saç rengi olan çok insan var yakışıyor ve doğal durabilir. Küllü kumral küllü sarıdan biraz daha koyu oluyor sanırım onuda düşünebilirsiniz. Ama Aslı Enver e benzediğinizi söylemişsiniz gerçekten benziyorsanız bence o kızın saç rengi ona yakışıyor tam olarak ne renk bilmiyorum ama bana küllü sarıdan daha açıkmış gibi geliyor onun saç rengi. Eğer ona benziyorsanız yakışıcaktır. Ama birde zevk meselesi mesela ben beyaz tene siyah saçıda yakıştırırım küllü sarıyıda kızılda yakışabilir beyaz tene ama başkasına göre yakışmaz o yüzden belkide yengenize göre yakışmıyordur. Kötü niyetle söylememiştir. Ama siz en iyisi zevkine güvendiğiniz birilerine fotograf atın

fotografı gönderdim boyatmayı düşündüğüm renk bu zevkinize güveniyorum :)

tabiki güzel görünmek istemek senin de hakkın.o yüzden sadece onların özel günü değil dedim zaten.

sana fikir verebilir, ama şunu giy bunu giyme diyemez.

bence siyah ve beyaz tercih etme, beyaz giysen kesinlikle depresyona girer bu yenge modeli:1:

istersen yengenle, olmazsa bir arkadaşınla alışverişe çık, fiikirlerini al, ama kendi beğendiğini al.

bu nasıl bir şey, kralı gelse yine seçtirmem kıyafetimi bir başkasına, :26:

en samimi arkadaşımla gideceğim alışverişe. bana asla yalan söylemez. 5 senedir her zaman bir kıyafet kötüyse bunu bir daha giyme demiştir. yalan söylememiştir. çok zevklidir. ona çok güveniyorum. ona seçtireceğim.

yengeniz iyi niyetli sizi düşünüyor olabilir
ama bence bu kadar müdahale etmesi doğru değil
sizin gereksiz kaygınızda bana tuhaf geldi sonuçta sizin ne giydiğiniz ile mutlu olmamasının ne alakası varr
bence şimdiden yengenize fikir vermesi gerektiği fakat ısrar etmemesi konusunda düşüncenizi söyleyinn
ve daha fazla müdahale etmesin
,yoksa bu durum sizi ilerde rahatsız edecek duruma gelirrr

sonuçta onun düğün fotograflarında sonsuza dek gözüne batacağım. her albümlere baktığında aklına gelecek.

sanki biraz daha koyu olmasi iyi olurmus gibi geliyor bana.Teninizin rengini daha cok aciga cikarirsiniz.yine de siz bilirsiniz tabi.

Canım ister istemez kilo zaten insanı biraz olgun gösteriyor. Birde üstüne sarı saç olunca belki yaşından daha büyük göstermeni istememiştir. Ama sen öyle mutlu olacağını düşünüyorsan yaptır. O sadece fikir vermek istemiş. Biz bile kız arkadaşlarımızla düğünlerde birbirimizi böyle eleştirir, tavsiyelerde bulunuruz. Eğer bunun dışında gerçekten seni huzursuz eden bir hareketi yoksa dert etme.

Son düzenleme:
Bence. Sen kendini nasil ne sekilde rahat hissediuorsan oyl yap canim , daha gelin gelmeden ne karisiyormus bu kaar agir elestiri olurmu hic birde o kizin abisiyle evleneceksin yani cok abartili konusmus dilinin ayari yok ben olsam soz doyletmem haddini bilsin herkes bnce ne istiyosan onu yap cnm kullu sari guzel bir renk bnde sariya boyadim sacimi gzl oldu

teşekkür ederim biraz cesaret geldi :)

Sana kotu dusuncesi olsa arkandan laf etmek icin cirkin gorunmeni isterdi. Seni kendi kafasina gore guzel etmeye calisiyor. Bence dugune kadar dedigini yap. Bu onun gunu. Kirilmasin. Sonra istersen civciv sarisina boya. :)

ah ahhh annem de inadına boya boya boya diyip duruyor:) sen sarışın güzelsin onun dediğine bakma diyor. şimdiden gelin kaynana arasında kaldım:)

teşekkür ederim biraz cesaret geldi :)

Rica ederim gelsin tabi cnm o size gelin geliyor sen onlara degil esas disini goster ki haddini bilsin wlla ne cesaret gorumesine su laflar :)). Numarasini verdee ben aoyleyim hatta o derece sinir oldum hehehehe

Back