yorum yapan tavsiye veren akıl veren herkese çooook teşekkürler.
kararımı verdim. yengemin her dediğini yapmaktansa orta yoldan gitmeye karar verdim
saçımı her ne kadar istemese de sarı yaptıracağım. eğer çok bozulursa dağınık topuz yaptırırım görmez hıh :)
ama abiyemi onun istediği gibi alacağım gönlü olsun :)
topuklu giyme demişti. gelinlik ayakkabısı topuksuz, abimle aynı boyda çünkü. ben onlarla aynı boydayım. 10 cm topuk giyersem deve gibi olurum. az topuklu alacağım. o konuda haklı.
orta yoldan devam edeceğim yani. gelinler düğünlerinde mutlu olsun :)
hepinize çook teşekkürlerrr :)
siz benim ışığımsınız :)
kısa bir soru soracağım arkadaşlar.
bir ay içinde abim evleniyor ve düğünü olacak.
fakat müstakbel yengem düğünde giyeceğime ve saçıma karışıyor.
kendisi benim için abla gibidir. kötü biri değildir. fakat karışmasına anlam veremiyorum.
kiloluyum üzerime her zaman düzgün kıyafet bulamıyorum.
ama yengem benim giyeceğim kıyafeti ayarlamış gibi kafasında şunu sakın giyme bunu sakın giyme. böyle giyinme.
benim iyiliğim için söylüyor diyordum. fakat bugün bi laf etti anlam veremedim.
saçlarımı boyatıyorum şu anda saçlarım açık kumral. saçlarımı açtıracağımı küllü koyu sarı yaptıracağımı söyledim.malum düğün için. tepki gösterdi. sakın yaptırma çirkin olursun sana yakışmıyor. abim de müdahil oldu evet sakın yaptırma neymiş sarı.
nişanda elbise bulamamıştım. kış ayıydı. tesettür elbise satan bir magazadan siyah uzun bir elbise almıştım.
onu dilinden düşürmüyor.
nişanda yaşlılar gibiydin 40 yaşındakiler gibiydin bu sefer güzel giyin diye söyleniyor.
şimdi ben ne tepki vereyim?
saçlarımı boyatmayayım mı?
sonuçta onun düğünü mutlu günü.
yaptırırsam siniri bozulur mutsuz olur mu?
lütfen hızlıca cevap verin 2 gün içinde kuaföre gideceğim. kuaför açtıracak isem bu ara açtırmamı söyledi. sonra bir kez daha boyayacak renk otursun diye çünkü.
Son düzenleme: