- 26 Mart 2015
- 368
- 347
- Konu Sahibi leblebitozu_88
Mesafenizi koyun araya soğuk davranın yoksa böyleleri vakitli vakitsiz çat diye gelmeye kalkarlar siz de boşuna stres olursunuz. Yeni evli hali her an düzenli tertipli bekleyemeyeceğiniz anlar olacak, nişanlınız da haklı. Benim eşim de ben de hiç sevmeyiz böyle şeyleri, kayınvalidem de aksine komşu da komşu ölecek o derece çok sever millete gelip gitmeyi kendine gelinmesini felan, evlendiğimizde evimiz daha önceden alınmıştı, karşı komşumla arkadaş gibi olmuşlar temizliğe gidip geldikçe felan çat diye gelirdi o da, ben mesafeyi koydum, eşim de vardiyalı çalışıyordu gelemedi, oradan taşındık ama kayınvalidem evlendiğimizden beri bunun mevzusunu yapar ben olsam duramazdım komşusuz başına bişey gelse napıcaksın yok illaki birbirinize girin çıkın felan diye... Misafir sevmiyor değilim aksine çok severim ama haberli gelenini severim. Çat diye ben sana kahve içmeye geldimlerden hiç hoşlanmam. Geçen sene hamileydim evime yemek yapamıyorum kusmaktan, kayınvalidem niye birbirinize gidip gelmiyorsunuz diyor Kapı komşu da olsa mesafeli olacak arkadaş evlenmeden önce bi komşumuz vardı küçük kuzenim de okul arkadaşının annesiydi sabah kahvaltıda gelir akşama kadar otururdu, insaf yaa bu insanın da bir işi mi var müsait mi değil bi yere mi gidecek belki epilasyon yapacam tövbe tövbe... Ayh ne şişmiş içim bu komşu mevzuundan yaa rahatladım vallahi
Çalışıyorum gelemezler diye bile sevinemiyorum ya akşam oturmasına gelirlerse diye :) Ne zor işlermiş ,Yarabbi :)