Müstakbel kayınvalideme hediye

kadına niyet ederek almışsınız zaten. vermezseniz pişman olursunuz. Veririseniz en azından pişman olmazsınız, verdim artık dersiniz....

Ben baskasina aldigim hediyeyi kendim kullanmaya kalksam asla içime sinmez. Ev almamissiniz,cayci almissiniz. Cok da iyi yapmışsınız. Babaanneyi de atlamayin derim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çaycı neden abartı olsun anlamadım ki :26: Sonuçta 150 tl falan olan bir şey değil mi? (Yanlış anlaşılmasın fiyatını küçümsemedim asla. ) Abartılı bir hediye denince benim aklıma mücevher falan geliyor. İnsan o tarz hediyelerin altında eziliyor kimi zaman. Bunu kast ettim.
Ama ufak ev aleti yani. Gayet iyi düşünülmüş, işe yarar cinsten. Bence münasiptir.

halt etmiş o arkadaşın.. sana deger veren birine ne yaparsan az canım. Doğru yoldasın. Benım kv' de harika biri.Değer ver değer görürsün tatlım. .Büyükanneye de al bence. .Ne yalan söyleyim kv ve kp'in sevimlileri az bulunur, kıymet bilelim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…