• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müstakbel kayınvalideme hediye

2e14ekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
93
23
98
Ankara
Arkadaşlaar yardımınıza ihtiyacım varr :ssz:
Anneler günü için müstakbel kayınvalideme çaycı aldım anneminde ısrarı üzerine.
Aslında şöyle, 3. senemizin içindeyiz ve 2 yıldır ailesini tanıyorum. 3 hafta önce ailemle tanışmaya geldiler kısmetse bidahakı ay nişan olacak.
Bende pazar günü kendi anneme büyük boy çaycı ve blender seti aldım hediye, kayınvalideme de orta boy bi çaycı aldım. Geçen sene bi bluz almıştım okuyodum malum :1: bu yıl işim gücüm var Allaha şükür, annemde artık çalışıyosun kadın senin için neler yapıyo abartı olmaz dedi. ( çok severiz birbirmizi, evine gittiğimde parçalanır resmen benim için,her gidişimde elimi boş göndermez annemede bişeyler yollar falan )
Bi arkadaşımda sürekli onu çeyizine koy daha basit bişey al diyo :26: Sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim siz olsanız ne yapardınız ?

Birde babanesi var, aslında babanesiyle annesinden daha yakınız diyebilirim çok sever beni, her gidişimde ufakta olsa bişeyler yapar ne bileyim kolye alır, şal örer annesinden çok arar :1: ona da bişey almam gerekir mi ?

arkadaşlaar yardımınıza ihtiyacım varr :ssz:
Aslında şöyle, 3. Senemizin içindeyiz ve 2 yıldır ailesini tanıyorum. 3 hafta önce ailemle tanışmaya geldiler kısmetse bidahakı ay nişan olacak.
Bende pazar günü kendi anneme büyük boy çaycı ve blender seti aldım hediye, kayınvalideme de orta boy bi çaycı aldım. Geçen sene bi bluz almıştım okuyodum malum :1: Bu yıl işim gücüm var allaha şükür, annemde artık çalışıyosun kadın senin için neler yapıyo abartı olmaz dedi. ( çok severiz birbirmizi, evine gittiğimde parçalanır resmen benim için,her gidişimde elimi boş göndermez annemede bişeyler yollar falan )
bi arkadaşımda sürekli onu çeyizine koy daha basit bişey al diyo :26: Sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim siz olsanız ne yapardınız ?

Birde babanesi var, aslında babanesiyle annesinden daha yakınız diyebilirim çok sever beni, her gidişimde ufakta olsa bişeyler yapar ne bileyim kolye alır, şal örer annesinden çok arar :1: Ona da bişey almam gerekir mi ?

abartı kaçmaz madem sizi seviyor siz de onu seviyorsunuz bence alın
babaaneyi asla atlamayın oda bi anne
ona da bi örtü terlik vs bişi alabilirsiniz sevinir hem

abartı kaçmaz madem sizi seviyor siz de onu seviyorsunuz bence alın
babaaneyi asla atlamayın oda bi anne
ona da bi örtü terlik vs bişi alabilirsiniz sevinir hem

ohhh içimi rahatlattınn çok sağol :16:
arkadaşım çok tepki koydu o ne öyle daha anne bile demiyosun o kadar abartıya ne gerek var vs dedi kararsız kaldım..
Babaneyede alayım o halde :38:

Bana da fazla geldi sanki.Yani elektrikli ev aleti,sanki evlendikten sonra alınır gibi ne bileyim.
Bir de ben çayı makinadan filan sevmem,çay konusunda tutucuyumdur.Acaba kayınvaliden de öyle olabilir mi:)

Babaanneye hediye al tabii,hoşuna gider,mutlu olur.

kvnizi düşünerek aldınız onu ve ona hediye edin siz nasıl olsa kendinize alırsınız yenisini
babanneyede bence birşeyler alın eğer durumunuz müsait ise gönülleri hoş olsun onlar sizi hep eli dolu gönderiyorsa sizde böyle özel bir günde ufak sürprizlerle onları sevindirin

bana da fazla geldi sanki.yani elektrikli ev aleti,sanki evlendikten sonra alınır gibi ne bileyim.
Bir de ben çayı makinadan filan sevmem,çay konusunda tutucuyumdur.acaba kayınvaliden de öyle olabilir mi:)

babaanneye hediye al tabii,hoşuna gider,mutlu olur.

tanışmış aileler falan resmiyete gidiyor nişan falan yakın madem içinden geçmiş alsın bence
yakında anne der :1:
çay konusunda bende sizin gibi düşünüyorum :13:

Bana da fazla geldi sanki.Yani elektrikli ev aleti,sanki evlendikten sonra alınır gibi ne bileyim.
Bir de ben çayı makinadan filan sevmem,çay konusunda tutucuyumdur.Acaba kayınvaliden de öyle olabilir mi:)

Babaanneye hediye al tabii,hoşuna gider,mutlu olur.

Evet haklısın o konuda ama kızı doktor ve başka bi semtte yalnız yaşıyo, onun evine çaycı almıştı çok rahatmış vs diye konuşmalarını duydum o yuzden onun evinede almak istedim zaten :) sanırım öyle takıntıları yok

Bence abartılı degil bende almistim kayinvalideme babaanneyide unutmayin sevinir ceyizinede alirsin canim ne olcak calistiktan sonra

kvnizi düşünerek aldınız onu ve ona hediye edin siz nasıl olsa kendinize alırsınız yenisini
babanneyede bence birşeyler alın eğer durumunuz müsait ise gönülleri hoş olsun onlar sizi hep eli dolu gönderiyorsa sizde böyle özel bir günde ufak sürprizlerle onları sevindirin

çok teşekkür ediyorum yorumunuz için, ona niyetle aldım dedğiniz gibi götüreyim, ki erkek arkadaşımada söyledim çaycı aldım diye şimdi değiştirsem ayıp olur :)

Arkadaşlaar yardımınıza ihtiyacım varr :ssz:
Aslında şöyle, 3. senemizin içindeyiz ve 2 yıldır ailesini tanıyorum. 3 hafta önce ailemle tanışmaya geldiler kısmetse bidahakı ay nişan olacak.
Bende pazar günü kendi anneme büyük boy çaycı ve blender seti aldım hediye, kayınvalideme de orta boy bi çaycı aldım. Geçen sene bi bluz almıştım okuyodum malum :1: bu yıl işim gücüm var Allaha şükür, annemde artık çalışıyosun kadın senin için neler yapıyo abartı olmaz dedi. ( çok severiz birbirmizi, evine gittiğimde parçalanır resmen benim için,her gidişimde elimi boş göndermez annemede bişeyler yollar falan )
Bi arkadaşımda sürekli onu çeyizine koy daha basit bişey al diyo :26: Sizin fikrinizi öğrenebilirmiyim siz olsanız ne yapardınız ?

Birde babanesi var, aslında babanesiyle annesinden daha yakınız diyebilirim çok sever beni, her gidişimde ufakta olsa bişeyler yapar ne bileyim kolye alır, şal örer annesinden çok arar :1: ona da bişey almam gerekir mi ?

hiçte abartı değil bence sen arkadasına bakma çok güzel düşünmüşün her zaman kullanıcağı bışey,hem nişan fılanda yapıcakmışınız.Ona değerlı olduğunu hıssettırırsın sakın değiştırme.Babanesınede bı bluz fılan alabılırsın aslında madem sana okadar şey yapıyo oda sevınmiş olur.

Size böyle içten ve güzel davranıyorlarsa sizde esirgemeyin bence
Babaanneyede gönlünü hoş edecek birşeyler alın :31:

hiçte abartı değil bence sen arkadasına bakma çok güzel düşünmüşün her zaman kullanıcağı bışey,hem nişan fılanda yapıcakmışınız.Ona değerlı olduğunu hıssettırırsın sakın değiştırme.Babanesınede bı bluz fılan alabılırsın aslında madem sana okadar şey yapıyo oda sevınmiş olur.
Çok mutlu olduum çok sağolun desteğiniz için :16: içim rahatladı ve verdim kararımı değiştirmiyorum :)

ben hiç birşey almayacak kv...:19:
Annelik yapmıyor bana 5 yıldır alıyordum sevgili olduğumda bile alıp göndermiştim
baktım benim hiç özel günüm hatırlanmıyor sevgi görmüyorum amannn salladım gitti

Ben hediyenin hicbir zaman abartili mi cafcafli mi diye dusunulmemesi gerektigini dusunuyorum.
Hediye yani sonucta bi pirlanta degil :pp
Anne demedim daha diye planlamalara gerek yok.
Bir de eger gucunuz varsa babaanneye de cok tatli bi supriz olur.
Ne hissediyorsaniz onu yasayin yasatin.

Son düzenleme:
evet babaneye öyle çaycı gibi bişeyler alamam ama ufak bişey alabilirim, bluz gibi terlik gibi vs vs :)

şalvar tarzı bişi giyiyorsa kumaş alabilirsin bazı yaşlılar şalvar giyer yöreye göre değişir tabi de
fikir olsun diye söyledim :31:

ben hiç birşey almayacak kv...:19:
Annelik yapmıyor bana 5 yıldır alıyordum sevgili olduğumda bile alıp göndermiştim
baktım benim hiç özel günüm hatırlanmıyor sevgi görmüyorum amannn salladım gitti

Hmm üzücü tabi.. Benim doğum günümü falanda hatırlamaz,oda benimkinin hatası, söylesee doğum günüm olduğunu illaki düşünür kadın ama söylemez hiç :27: mezuniyetimde siyah inci seti almıştı mesela, düşünür yani bildikten sonra diye dşünüyorum :15:

Ben hediyenin hicbir zaman abartili mi cafcafli mi diye dusunulmemesi gerektigini dusunuyorum.
Hediye yani sonucta bi pirlanta degil :pp
Anne demedim daha diye planlamalara gerek yok.
Bir de eger gucunuz varsa babaanneye de cok tatli bi supriz olur.
Ne hissediyorsaniz onu yasayin yasatin.

anne demedimi ben düşünmüyorum zaten, arkadaşım daha anne bile demedin alma deyince kafam karışmıştı :18:

Back