- Konu Sahibi madamepapillon
-
yok cephe almıyorum gerçekten,
tabii ki ben de sarmaş dolaş olmasını beklemiyorum hemen ben de sarmaş dolaş olamam hemen. ama yine de bizden geride yürümesi,yüzünü asması,
trip atması üzdü beni biraz.çekingen oluşunu anlarım ne biliyim adadan dönüşte açılmıştı aslında da.
bilemiyorum zaman gösterecek, ama inşallah dediğiniz gibi size benziyordur huyu
Ben de olsam 20 yaşımda, ilk defa buluştuğum ve sürekli bakar mısın, konuşur musun, bu nasıl, şu nasıl dense sıkılır mesafeli olurdum. belki sizinle alakalı değildir durum tamamen kendi karakteriyle ilglidir ilk buluşmadan yargılamayın derim...
Daha ilk defa bir araya gelmişsiniz, duruma alışamamış olabilir.
Dediği gibi kendi başına takılmak istemiş olabilir, kız 20 yaşında küçük değil belki kendi gezmek istedi sizinle takılmaktan sıkıldı sürekli.
Ben bir sorun göremedim, boş yere dertlenmişsiniz, zamanla her şey olması gerektiği gibi olur.
Bunu okuyan kör oldu
Size trip atıyor gibi gelmiştir ama belki sizden yabancılık duydu? Ne kadar yakın davranırsanız davranın onun karakteri böyleyse onu değiştiremezsiniz. Size olan tavrı böyle sürüp gidebilir veya değişebilir. Görümcenizin huyu tam anlattığınız gibi benim huyuma benziyor. Korkulacak bir şey yok siz her zaman nasıl davranıyorsanız öyle davranın bence ya zamanla açılacak ya da aynı duracak. Extra bir ilgiye gerek görmedim ben. Tabi siz bilirsiniz yine de :44:
ben sürekli bakar mısın konuşur musun diye bebekmiş gibi yaklaşmadım kesinlikle.şu nasıl diye sordugumda "1 kez" oldu.çünkü izole etmişti kendini.bunu zaman zaman yaptım demeye çalıştıgım şey şu erkek arkadaşıma dalıp kızı görmezden gelmedim.bilmiyorum fazla merhametliyim belki de
Karakter olarak görümceme benzettim.
O da böyle bana buz gibiydi başından beri ama abisiyle bir espri bir espri uyuz oluyorum.
Sonra zaten abisiyle ben tartışırken döktü eteğindeki taşları gerizekalı.
Besbelli paylaşamıyor o kadar belli ediyor ki.
Çatlasın, patlasın abisini uzaklara aldım çok zoruna gitti biliyorum ama ohhh..
Hiç böyle biri değildim ben ama bu kıza karşı böyleyim elimde değil...
Allah yardım etsin zor böylesiyle..
Bence abisinin size ilgi göstermesini kiskanmis olabilir o kendini sizin yaninizda yanliz hissetmistir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte korktugum şey bu. burda yazılan youmların hepsini okuyorum.benimki de böyle bişey mi öteki mi anlamaya çalışıyorum.
sizinkisi de terbiyesizmiş sanki kendisi birilerinin abisinin erkek kardeşinin eşi olmayacak
bence de kıskançlık kesinlikle var sevgilime kıskandı bence ama ben hazırlıklıydım böyle bir duruma dedim. o da yok o hayatta kıskanmaz dedi. nerden biliyorsa..
bilseydim vallahi gitsin tek gezsindi
uzun yıllar bu forumda kalırsınız değil mi?
belki karakteri öyledir, belki kıskanmıştır insan bilemiyor işte.
düşünmemeye çalışıcam artık, zamana bırakmak lazım.
umarm açılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?