Muşta askerlik

arinsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2013
42
0
0
Sakarya
merhaba yarenler muşta askerlik yapan sevdiği abisi kardeşi yakını olan var mı ya da daha önce yapmış olan muşla ilgili nette araştırma yapmama rağmen yakın zaman hakkında bilgi bulamadım sevdiğim usta birliği için muşa gidicek çok tedirginim bu konu hakkında bilginize ihtiyacım var umarım bilgisi olan birileri vardır ((

Erkek arkadaşım 90/4 usta birliğini Muş/Bulanıkta yaptı. Bi süre köy karakolunda ardından ilçedeydi. Ara ara operasyonları oldu ama benim bildiğim en azından çatışma çıkmadı. Uzun mu kısa dönem mi yapacak peki?

kısa dönem cnm genel olarak bakınca bende hiç muşta olay terör duymadım ama yinede tedirginim işte nasıl olur nasıl bi yerdir ortamı nasıldır rahat eder mi herşey soru işareti

kısa dönem cnm genel olarak bakınca bende hiç muşta olay terör duymadım ama yinede tedirginim işte nasıl olur nasıl bi yerdir ortamı nasıldır rahat eder mi herşey soru işareti

Eğer merkezde yada ilçede olursa daha rahat eder kısa dönemmiş şanslısın kışın -20 dereceyi aşıyormuş çünkü
Sataşmalar oluyordu ama çok şükür sağ salim geldi benimki.
Sen gönlünü ferah tut dua et bol bol. Orada morale çok ihtiyacı olacak en büyük destekçisi olmalısın.

elimden gelen tek şey dua şu an umarım kazasız belasız benim sevdiğimde gelir seninki gibi... teşekkür ederim bilgilendirme için...

elimden gelen tek şey dua şu an umarım kazasız belasız benim sevdiğimde gelir seninki gibi... teşekkür ederim bilgilendirme için...

Rica ederim ne demek. Öğrenmek istediğin bişey olursa özelden de mesaj atabilirsin. Allah kavuştursun hayırlı teskereler :))

Rica ederim ne demek. Öğrenmek istediğin bişey olursa özelden de mesaj atabilirsin. Allah kavuştursun hayırlı teskereler :))

amin tüm bekleyenleri inş. :) tekrar teşekkür ederim usta birliğine geçince bol bol rahatsız edicem sanırım :)

amin tüm bekleyenleri inş. :) tekrar teşekkür ederim usta birliğine geçince bol bol rahatsız edicem sanırım :)

Daha dün gibi hatırlıyorum o günleri... Yardım edip seni rahatlatabilirsem ne mutlu bana :)

Daha dün gibi hatırlıyorum o günleri... Yardım edip seni rahatlatabilirsem ne mutlu bana :)

kizlar merhaba, benim nisanlimda yarin teslim olacak once kastamonu sonra jandarma olarak musa gidecek, cok kafama taktim. nedir ne degildir bu musta askerlik? teror yok diolar ama ben rahat edemiyorum.

kizlar merhaba, benim nisanlimda yarin teslim olacak once kastamonu sonra jandarma olarak musa gidecek, cok kafama taktim. nedir ne degildir bu musta askerlik? teror yok diolar ama ben rahat edemiyorum.

Allah sağ salim gidip gelmeyi nasib etsin inşallah. Erkek arkadaşım 2010 senesinde gitmişti zamanlar daha barış süreci falan yoktu şimdi nasıldır bilemem tabi. Terör yoktu şöyle yoktu saldırı, öldürme olayları falan pek yoktu. Bir kaç sefer operasyona gitti benimki yada benim bildiğim bu kadardı. Nereye gideceği de önemli merkezde mi kalacak ilçede mi yoksa köy karakolu mu. Bir de çok soğuk oluyor kışları -20 dereceyi geçiyomuş bazen tedbirli olsun şimdiden. Allah sabır versin sana da nişanlına da.

Amin canim cok sagol. suan kastamonuda usta birligine musa gidecek mus merkez jandarma yazyor ama, belki ilcelere dagitirlar bilemiyorum. Allah hayirlisini verir insallah. cevap verdigin cok sagol.

Musu cok iyi bilirim 49 3yildir gorev yapioyrum.rahat bi yer.en guvenli sehirlerden birisi.bi arkadasim havaciydi musta rahat bi askerlk gecirdi.insallh sorunsz gecer sizinki de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…