Mune zaten cam bardak da vermezler, törpüyü de kabine almazlar.Uçaklarda hep kapalı kutular açılıp mı veriliyor? Herkese açıp verildiyse sorun yok, diğer yolcunun söylediği kendi ayıbı ama kapalı kutuyu silah gibi kullanılır diye yolculara vermemeleri komik değil mi?
Rosemarys_Baby'ninde dediği gibi kadın MacGyver mı? Ne yapacak kutuyu sallayıp sallayıp asitle uçağı havaya mı uçuracak
Cam bardakta silah olabilir, belinizdeki kemer, çantanızdaki törpü de
Sanırım en iyisi uçağa hiç binmemek, zaten Ayağım yere basmazsa rahat edemiyorum, pilota az ilerde durur musunuz bir tüttüreyimde diyemezsin, yok ben en iyisi araba yolculuğu yapmaya devam edeyim
Prosedürü bilmiyorum, o yüzden ilk yorumumda sordum hep kapalı kutularda mı geliyor içecekler diye, cam bardak mevzu da su, alkollü içecekler ne'yle ikram ediliyor, ben viski istedim mesela, şişeyi dik kafana diyecek halleri yok yaMune zaten cam bardak da vermezler, törpüyü de kabine almazlar.
Benim bildiğim içeceği de hep açıp verirler.
Hatta yolcuların güvenliği tehdit skalaları da vardır. Kabinde öyle hostese de bağırıp çağıramazsın. Bu davranışları da derecelendirirler yolcu bir limiti geçince uçağı bile en yakın havalimanına indirebilirler.
Yahu hostes olan bir arkadaş falan yokmu aramızda bu işleri bilen. Doğru düzgün açıklasın bize.
Prosedürü bilmiyorum, o yüzden ilk yorumumda sordum hep kapalı kutularda mı geliyor içecekler diye, cam bardak mevzu da su, alkollü içecekler ne'yle ikram ediliyor, ben viski istedim mesela, şişeyi dik kafana diyecek halleri yok ya
Hakikaten aramızda hiç hostes, havaalanı çalışanı falan yok mu anlatsın bize
o hani plastik bardaklar var ya onunla veriyorlar. Şarabı da onunla içiyorum, gerçekten berbat bi duygu
ben de hatta bunun güvenlik için olduğunu bilmiyordum da uçaktan şarap isteyip isteyip götürmesinler diye yapıyorlar zannediyodum, türk kafası işte
Iyyy plastik bardakla mı veriyorlar, ya filmlerde böyle cam bardakla geliyor falan bende sanıyorum cam bardakla geliyoro hani plastik bardaklar var ya onunla birlikte veriyorlar. Şarabı da onunla içiyorum, gerçekten berbat bi duygu
ben de hatta bunun güvenlik için olduğunu bilmiyordum da uçaktan şarap isteyip isteyip götürmesinler diye yapıyorlar zannediyodum, türk kafası işte
Iyyy plastik bardakla mı veriyorlar, ya filmlerde böyle cam bardakla geliyor falan bende sanıyorum cam bardakla geliyor
Madem bu kadar sıkı güvenlik önlemleri var, o zaman tabii kapalı kutuların gelmesi normal, herkese aynısı uygulanıyorsa tamam, bu haberde birtek yolcu kadının yaptığı ayıp, onunla ilgili de zaten şirket özür dilemiş.
Ayrımcılık olmamalı hiçbir zaman.
Uçaklarda hep kapalı kutular açılıp mı veriliyor? Herkese açıp verildiyse sorun yok, diğer yolcunun söylediği kendi ayıbı ama kapalı kutuyu silah gibi kullanılır diye yolculara vermemeleri komik değil mi?
Rosemarys_Baby'ninde dediği gibi kadın MacGyver mı? Ne yapacak kutuyu sallayıp sallayıp asitle uçağı havaya mı uçuracak
Sanırım en iyisi uçağa hiç binmemek, zaten Ayağım yere basmazsa rahat edemiyorum, pilota az ilerde durur musunuz bir tüttüreyimde diyemezsin, yok ben en iyisi araba yolculuğu yapmaya devam edeyim
Uçaklarda hep kapalı kutular açılıp mı veriliyor? Herkese açıp verildiyse sorun yok, diğer yolcunun söylediği kendi ayıbı ama kapalı kutuyu silah gibi kullanılır diye yolculara vermemeleri komik değil mi?
o hani plastik bardaklar var ya onunla birlikte veriyorlar. Şarabı da onunla içiyorum, gerçekten berbat bi duygu
Prosedürü bilmiyorum, o yüzden ilk yorumumda sordum hep kapalı kutularda mı geliyor içecekler diye, cam bardak mevzu da su, alkollü içecekler ne'yle ikram ediliyor, ben viski istedim mesela, şişeyi dik kafana diyecek halleri yok ya
Hakikaten aramızda hiç hostes, havaalanı çalışanı falan yok mu anlatsın bize
:)))Arkadaşın biri uçak yolculuğunda kutu kola istediğini ve her defasında verildiğini yazmış bu konuya. Demekki prosedür değil ayrımcılık.