Üfff ne saçma sapan haber bu.
Uçakta bira içtiğimi hatırlamıyorum ama şarabı falan hep kapağını açıp verirler zaten.
Bu müslümanların mağduriyeti de bitmez, dünyanın heryerinde aynılar mağdur olmaya bayılıyorlar.
Yooo öyle demiyorlar.Yani size de ceneni kapa diyorlar ucakta oyle mi??
O zaman herkese esit davraniliyorsa sorun yokmus!!!
Yooo öyle demiyorlar.
Ama biri bana açılmamış şişe vereceksiniz diye tuttursa ben derdim 'kapa çeneni' diye.
Açılmamış şişe falan istemem zaten.Acilmamis sise istediğinizde size degil baskasina acilmamis verildiginde ne yaparsiniz peki??
"Aaa haklilar tabi" mi dersiniz???
Magdur ediliyorlar demekki o yuzden boyle haberler cikiyor.Üfff ne saçma sapan haber bu.
Uçakta bira içtiğimi hatırlamıyorum ama şarabı falan hep kapağını açıp verirler zaten.
Bu müslümanların mağduriyeti de bitmez, dünyanın heryerinde aynılar mağdur olmaya bayılıyorlar.
Açılmamış şişe falan istemem zaten.
Birine açmadan verse unuttuğunu düşünürüm.
Çünkü her zaman açıp verirler.
Aaaa bir dakika ya.
Neden hep siz soruyorsunuz ben de sorayım.
Demek siz uçuş kuralı falan dinlemem deyip açılmamış şişe istersiniz verilmeyince de ortalığı birbirine katarsınız, öyle mi???
Bosver canim anlattiklarin karsindakinin anladigi kadardirYoo, bana acilmamis sise verilmemesi zoruma gitmezdi.
Benim zoruma ettikleri laflar giderdi??
Ikinci insan muamelesi gormek giderdi??
Sanirim bunu anlayamiyorsunuz??
Ayrica ortaligi birbirine katan bu bayan değil, ona terörist damgasi yapistiran sahislardir..
Haberi tam okumadiniz herhalde?
Neyse, olur öyle arada..
Valla kadının yazdığını sana söyliyim kadın neden ona açık vermiyorsunuz diyince hostes hemen alıp açmış ve aynı şeyi söylemiş. Açık vermeye yetkimiz yok diye. Hatun sonra olayı büyütmüş. Bakın bana ayrımcılık yapıyorlar şahitsiniz diye. O arada kapa çeneni ayarını almış diğer yolculardan.Yoo, bana acilmamis sise verilmemesi zoruma gitmezdi.
Benim zoruma ettikleri laflar giderdi??
Ikinci insan muamelesi gormek giderdi??
Sanirim bunu anlayamiyorsunuz??
Ayrica ortaligi birbirine katan bu bayan değil, ona terörist damgasi yapistiran sahislardir..
Haberi tam okumadiniz herhalde?
Neyse, olur öyle arada..
Yani size de ceneni kapa diyorlar ucakta oyle mi??
Üfff ne saçma sapan haber bu.
kızlar mübarek günde birbirinizi kırmayın,fransada gazeteyi bombaladılar hatırlarsanız,işid,suriye her gün tvde,o nedenle önyargı olduğunu düşünüyorum maalesef böyleYani size de ceneni kapa diyorlar ucakta oyle mi??