Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kutu kolayı KAPAĞINI AÇMADAN olduğu gibi üzerine plastik bardağı ters çevirip veriyorlar.
Kabak tadı artık yani
Hiç uğraşma boşver anlamazlar. Ayrımcılık bir müslümana yapıldığı zaman hoş görülebilir. Keşke inege falan tapsaydik daha çok söz hakkımız olurdu.
Olay zaten kutu kolanın açılıp servis edilmesi değil ki, varsayalım böyle bir kural belirlendi ve hostesler uymak zorunda, "sana açmadan verirsen silah olarak kullanırsın" demesi normal mi yani? Kadın hijyen açısından içeceğimi kapalı istiyorum diyor, hostes insan gibi edebiyle "hanfendi prosedür bu, elimden gelen birşey yok" tarzı cümle kurması gerekir fakat kadının yaptığı suçlayıcı ve çocuk azarlar gibi bir konuşma şekli, olayı terbiyesiz başka birinin aşağılayıcı şekilde körüklemesi. Buraya "amaaan müslümanlar herşeyi abartıyor" yazan insanlara biri kalkıp terörist olduğunu ima etse, başka biri de küfürle kapa çeneni diye eklese, peki der otururdu zaten, o hostesin saçını başını yolmazdı, "haklısın ben aşağılık bir teröristim dostum" der kapatırdı çenesini.
şimdi,
açtığım konuya yazmadım,yorumları okudum bir süre..
konudaki anlatılanları baz alıyorum..
kadın uydurmuş,yanlış aktarmış vs. bunu bilemem.
orada değildim.
ama anlatılan doğruysa,
yapılanın savunulması abesle istigal.
okunanın anlaşılamamasını garipsedim,ne yalan söyleyeyim.
kadın kutu cola istiyor. ve kapalı.
üzgünüm,size kapalı kutu veremem. size diyet cola yok,gibi salakça ,çocuğu azarlarcasına bir yanıt geliyor hostesten.
bu şekildemi denir. hadi,onuda bir kenara koyalım.
peki, yandaki yolcuya kapalı kutu bira neden verilir peki.
ona yasakta diğerine neden değil. bunu sorunca silah olarak kullanıyorlar diye traji komik bir cevap.
ee yandaki kapalı bira kutusu ne ollarak kullanılıyor peki. vazo mu.
hostesin burada dediği,bizzat sana yasak,diğerine değil.
çünkü sen teröristsin.çünkü müslümansın demek değilmi.
aklımızı çalıştırmaya gerek yok. herşey ortada...
hadi,bunları geçelim
,son olay..
başka bir hıyarın,sen müslüüman kapa çenini, sen bunu silah olarak kullanacaktın kapa çeneni demesine ne demeli.
haa budamı normal.
hadi bunuda g eçtik
.bu iğrençliğe, o hostesin yada diğer görevlilerin tepkisiz kalması,diğer yolcularında keza....
takdiri şahane olarak mı görüldü.
ha görülldüyse yerim bıu çifte standartı ben..
dipnot. deistim. ateist olmasamda,farklı inançtayım. buda benim yorumum
Hiç uğraşma boşver anlamazlar. Ayrımcılık bir müslümana yapıldığı zaman hoş görülebilir. Keşke inege falan tapsaydik daha çok söz hakkımız olurdu.
Katılıyorum. Şimdi konu burda ateiste yapılan haksızlık olsaydı da gorseydin sen yorumları. O zaman abartiyor demezlerdi. Bütün haksizliklara sesimizi cikarmamiz gerekir bizim ama nerde.