• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

muslu biberiyeli karışık bitki çayı

ç i d o

M U C İ Z E M...
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2008
1.969
95
163
41
Diğer
slm kızlar bugün aktardan muslu biberiyeli karışık bitki çayı aldım. günde 3 öğün yemeklerden yarım saat önce içilecekmiş. kullananlar memnunmuş.arkadaşla buğün aldık.10 tl gelişmeleri yazarım. buğün başlıcam.içinde bir sürü bitki var. biberiyenin yağ yakıcı özelliği var sonuçta. işe yarayacğına eminim.

kızlar bu arada birde sandoloz sakızını duydum o da zayflamaya yardımcıymış ama aktarda bu çayı görünce hemen bunu aldım. içinde 42 tane zaten 1 ay bunu kullanıcam işe yarasada yaramasada sonra sandoloza alıcam bakın ne kadar faydalımış sandoloz. tok tutucu özelliğde var.

Sandaloz Sakızının Zayıflama ile ilişkisi nedir?

Sandaloz Sakızı, Yağları çözer, Metebolizmayı hızlandırır, Kolesterolü düşürür, Tansiyonu dengeler, İştahı keser, Tokluk hissi sağlar, Bağırsakları çalıştırır.

Sandaloz Sakızı ile Elma Sirkesi İlişkisi:

Sandaloz sakızı, elma sirkesi ile birlikte kullanıldığında metabolizmayı hızlandırıcı etkisi vardır.

Sandaloz sakızı nasıl kullanılır?

Sandaloz sakızı kullanımı: Fındık tanesi büyüklüğünde sandalozu havanda ezip toza dönüştürüyosunuz (yada ağzınızda çiğneyebilirsiniz, kum gibi oluyor). Her sabah aç karnına bu tozu yutup hemen ardından 1 bardak sıcağa yakın ılık suya 1 yemek kaşığı elma sirkesi katıp içiyorsunuz.

Sandaloz sakızı fiyatı nedir? Sandaloz sakızı nerede satılır?

Sandaloz sakızının aktarlarda satılır. Kilosu 50 YTL dir. 100 gr. bir ay gidiyor.
(alıntıdır)

kızlar çayın adı "MUSLU MEDİNE BİBERİYELİ KARIŞIK BİTKİSEL ÇAY" MEDİNE kısmını unutmuşum kullanıpda faydasını gören varmı.

kızlar kimse yorum yapmamış kimse böyle bir içecek duymadı demek. neyse ben kullanmaya başladım felaket bağırsak çalıştırıcı.şişkinlik olmuyor. tok tutucu özelliği de var. gelişmeleri yazarım.

kendim yazıyorum kendim okuyorum ne güzel. 50 kişi okumuş kimsede yorum yapmamış. teşekkürler kızlar.

mrb canım ne güzel kilo evrmeye başlamışsın
benimde vermem gereken 8 kilom var ne kullansam bilemedim
bende 5i biryerde çay kullanıyorum ama düzenli kulanmadım
senin bu dediğin çayıda denemek isterim
sen başta kaç kiloydun ve nekadar sürede 60 oldun
bilgi verebilirsen sevinirim

mrb canım ne güzel kilo evrmeye başlamışsın
benimde vermem gereken 8 kilom var ne kullansam bilemedim
bende 5i biryerde çay kullanıyorum ama düzenli kulanmadım
senin bu dediğin çayıda denemek isterim
sen başta kaç kiloydun ve nekadar sürede 60 oldun
bilgi verebilirsen sevinirim

ben uzun zamandır diyetteyim bi başlıyorum bi bozuyorum yani tam anlamıyla yapamıyorum ama bu çay bayağı etkili oldu hazımsızlık olmuyor yemek sonrası şişkinlik olmuyor, 62 kiloydum şuan 60 bol su içiyorum bakalım inşallah böyle gider.

kimse merak edip bişeyler sormasada ben zayıflamaya devam ediyorum. yorumlarınız için derin teşekkürlerimi sunarım.yardımlarınız motiveleriniz için çok teşekkürler.

baya önce açılmış konu ama kullanmayı düşünen varsa kesinlikle işe yarıyor ben kahvaltıdan yarım saat önce bunu içiyorum yemekten yarım saat sonrada 9u 1 arada çay daha sonra akşamda yemekten yarım saat önce bunu içip yemek sonra değilde uyumaya yakın 9u 1 aradayı içiyorum yağ eritiyor göbeğim küçüldü benim tavsiye ederim

Back
X