Misafir ol gel bana börekler açayım sana :dance:,
param pulum yok ama gönlüm vuruktur sana :asigim:
Gene döktürmüşsün hep diyorum bu kadında beni çeken bişi var :1rolleyes:
Sonunda oldu,gurbaanın olası İstanbul ziyaretlerinde beni es geçme ihtimali doğdu,Eyy karıncaya can veren allaaam,şu garibin yüzünü güldürdün ya,şükürler olsun.Niye bu yazıyı daha önce yazmadım ki?:sm_cool:anlaşıldı, istanbula geldigimde seni trans geçip diğer hayranlarımla bulusucam
ayrıyetteenn; sana küsüm ama kalemini seviyorum sengözlerimebaksanab
onun bi sucu yok
Pakize'ye arada sırada fikir verdiğim olur ama o da zamanla öğrenecek işte,yavaş yavaş...(Teşekkürler,çok hoş iltifattı)yerimsenibenSen sen harika biseysin ya,kalemine hayran kaldim,Pakize Suda haltetmis yaninda,ya valla duygularimi dile getiremiyorum,cok cok begendim,hemen diger yazilarinizi da okuyacagim ve sizi bu kadar gec farkettigim icin kendime kiziyorum.
Kaleminiz hic kirilmasin insallah.
Azem'im bendeki seni çeken şey ne biliyon mu?Sen sevgi arsızısın seni çok sevdiğimi biliyon ya ondandır.Börek açıcıcan ama dimi,he,hi?Misafir ol gel bana börekler açayım sana
param pulum yok ama gönlüm vuruktur sana
Gene döktürmüşsün hep diyorum bu kadında beni çeken bişi var
Kurbaalı derede boğulasıca!Yaşlı ve düşkünler tarafından kapkaça uğrayasıca:dilcikar:
haklısın azemim aynen bende de
zati yaşlı ve düşkünler hep çekmiştir beni
Larissam beğenmeniz beni mutlu ediyor biliy misiniz?Teşekkürler.Çok hoş bir yazıydı ablam valla yüzlerimde tebessümler oluşa oluşa okudum
Çitlencikim telekomdan misafir yönlendirme servisi açılırsa,bana çaya geleceklerin tüm telefonlarını sana yönlendirebülüüümüyüm?evet güzel bir paylaşım ama ben misafiri çok severim yemekli veya çaya başımın üstünde yerleri var inan hiç rahatsızlık duymam... memnun etmek için elimden geleni yaparım...
Selenciğim valla billa misafiri severim ama sevdiğim insanın misafirliğini severim,zoraki olunca olmuyooo.:çok üzgünüm:Yorumuna teşekkürler:roflol::roflol:
gülmekten krnım ağrıdı şu biz ev hanımlarının ağlanacak hallerine gülüyoruz yaf vallahi bravo sana tulişcim yazıklarının aynısını hepimiz yaşıyor veya yaşatıyoruz ama yinede misafir ağırlamayı seviyoruz bir türklerin kanında var bu canım kalemine sağlık ŞenizŞeniz
tülişim sen sakızını çiğnerken gerçektende çok güzel şeyler düşünüyorsun öyle tatlı anlatmışsınki gerçektende akşam çaya gelenler gerçekten çok sevdiğin dostların değilse bunların hepsi aynen yaşanıyor aklıma bu konuda başımdan geçen komik bir hikayeyi getirdin
biz merzifonda mecburi hizmet yaparken ve henüz kimseyi tanımazken komşular bize akşam oturmasına geldiler ben hazırlığımı yapmıştım ama yaptığım böreği taze taze ikram edeyim diye onlar gelince fırına koydum
fırınımız eski tip seyyar bir fırındı sohbetler edilirken kahveler içildi çayı demledim pastaları kurabiyeleri servise hazırladım içeriye böreği almaya gidince ne göreyim çocuklar fırının orada koştururken fırının fişi prizden çıkmamışmı
en iyisi börek pişene kadar onları oyalamak için meyva ikramı yaptım
neyse uzatmayım yenildi içildi söylendi gece sona erdi
sonra biz onlara iadei ziyarete gittiğimizde onlarda bize çaydan önce meyva ikram ettiler sonra o arkadaşlarımızla çok samimi olduk hala görüşürüz
ve bu olayı hatırlayıp güleriz
meğerse onlar demekki istanbulluların adeti bu diye bizim gibi önce meyva ikram etmişler benim bu akşam ziyaretleriyle ilgili çok maceram vardır canım
kalemine sağlık sevgilerimle mucuks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?