Müsait olan yorum yapsın bana.....Yanlış anlaşıldım mı yoksa bana karşı ilgisimi var

Hic olmadi

Tamam amca deseydin hoşlanmıyorum bu abla -teyze vs fazla ageist bana göre hanımefendi tabiri yayılmalı samimi olmayan nazik yaklaşım. 20 küsür yasında insanlara abla abla ne ya.
Kesinlikle katılıyorum. “abla,teyze,nine” gibi tabirlerin yasaklanması hakkında khk çıkarılsın lütfen.

Burdaki enerji cok guzel ne guzel insanlarsınız
Biraz muhabbet iyi geldi cok iyi geldi

Hiç iletişim kurmadiginiz için normal bir iletişim bile sizi korkutmuş. Merak etmeyin böyle bir şeyden adınız çıkmaz. Ayrıca siz artık 29 yaşında kocaman bir insansınız insanların dedikleri hayatınızda bu kadar önem arz etmesin . Sosyalleşmek size çok iyi gelecektir. Bol bol kitap okuyun bence hayatın bir yerinden tutacak o gücü kendinizde bulun ve bir işe girin bu sayede hayatı ogrenirsiniz . Aileniz çalışmanıza karşı mi.

Tabi bende isterdim fakat babam istemiyor.

Sonra dondu cocuk yuzume bakti güldü

kafami kaldirdim demir korkuluga yaslanmis beni izliyordu hemen basini öne eğdi

Adamın size özel bir ilgisi yok.

"Çok tuttu, yanımda fazla para yok bir kısmını geri bırakabilirim vs" derseniz kötü kadın olmazsınız.

Bugün hem gittiğim yerle hem de taksiciyle ekonomik kriz muhabbeti yaptım, yanıma yeteri kadar para almadım deyip önceden ücret sordum falan size göre benim Manukyan olmuş olmam lazım

Aaa olur mu öyle şey, ben kasada çokça mesela şu sınırı geçince söyleyin diyorum. Ne var bunda. Ben hiç buna alınan personel görmedim.

Yok öyle değilde babam evlenip gitmemi istiyor. Bende evlenmek istemiyorum. Boyle ev market arasi mekik dokuyorum
Ama ev ve market arasında hayat geçmez ki 29 yaşında en güzel yillarinizdasiniz . Artık bir yolda yurumeniz lazim . Dışarı çıkmak için tek yol market mi ? Ben size çok üzüldüm . Umarım herşey gönlünuzce güzel olur

Haklısınız. Belki benim dünyam çok küçük.

Evet canım benim soyutladım farkındayım bir yandan sitem ederken bir yandan alıstığımı farkettim. Sanki bu odada öleceğim .
Hayatta bir gayeniz yok mu? Fazlasıyla pasif kalmışsınız. Hayatınızı ziyan etmeyin; kafesinizden çıkın. Güzellikleri yaşamak sizin de hakkınız.

Malesef öyle bende kendime üzülüyordum artık bıraktım. Bir mucize olacak ki oda olmayacak belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…