Müsait olan yorum yapsın bana.....Yanlış anlaşıldım mı yoksa bana karşı ilgisimi var

Normalde abla abla diyor ya herkese bana da oyle diyordu. Konusgan bir cocukduda o gunden sonra acaba diyorum beni kötü bi kadın olarak mı algıladı.
Sesli bi şekilde "NE ALAKA" demek istedim.. Bence siz o gün utandığınız için o kişinin belki normalde dikkatinizi çekmeyen davranışlarından manalar çıkarıyorsunuzdur..

29 yasindayim canim benim ondan tedirgin oldum. Burasi kucuk yer sonucda. O yuzden sizden akil almak istedim
Ne yapmışsınız ben anlamadım ki. Bin tl tutarsa birazını bırakırım demişsiniz insanı bir cümle. Bakıp gülebilir, sizi beğenmiştir e buda normal. Hayatınızda hiç mi erkekle konuşmadınız

Tabi eksik anlattim bazen markete veresiye veriyorlar sonra odemiyorlar sonra o kadinlarla sorunlar yasiyorlar filan falan mahalleye lezir oluyorlar bende o piskojiyle panik oldum.
Bence trolsünüz, yeni üye olmuşsunuz ve saçma sapan bir konu ile gelmişsiniz.
Bugün ne tesadüftür ki aynı sizin gibi ingilizce klavye kullanan eşinin kafes dövüşçüsü olduğunu iddia eden bi arkadaş vardı.
Daha türkçeyi doğru düzgün konuşamayan tiplerin ingilizce klavye kullanması da garibime gidiyor.

Evet yeniyim belki sizlerle konusmak iyi gelir diye yazdim. Rahatsızlık verdimse özür dilerim.

Ne rezil olacağın bir durum ne de senin tabirinle kötü kadın olacağın bir durum yok ortada. Hani birde şey deniliyor ya biz küçük yerde yaşıyoruz. Ne oluyor küçük yerde insanlar birbirini mi taşlıyor. Biri sizden hoşlanırsa söyler zaten merak etmeyin. İnsanların her insancıl pozitif davranışlarını hoşlantı olarak algılamasak mı artık o çağı bir geçsek mi ne yapsak

Normalde abla abla diyor ya herkese bana da oyle diyordu. Konusgan bir cocukduda o gunden sonra acaba diyorum beni kötü bi kadın olarak mı algıladı.
Kötü bir kadın bu sonuca nasıl vardınız yahu ayrıca erkeklerin yüzde 90 ı kadınlara abla der bunu bilin

Ben çok rezilim o zaman.
Fiyat sorarım, artmış derim, battık derim, geri bırakırım.
Sonra eve gidince taksit yapcam derim.
Estagfurullah benim piskolojik durumumla alakali panik yaptım ondan oldu. Burdaki arkadaslarin fikri geneli öyle. Yorumunuz icin tesekur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…