Kötü kadını biraz açar mısınız? Nasıl kadınlar kötü kadındır?
Buna ek olarak, neden market değiştirme ihtiyacı duyuyorsunuz, tam olarak ne olmasından
Sesli bi şekilde "NE ALAKA" demek istedim.. Bence siz o gün utandığınız için o kişinin belki normalde dikkatinizi çekmeyen davranışlarından manalar çıkarıyorsunuzdur..Normalde abla abla diyor ya herkese bana da oyle diyordu. Konusgan bir cocukduda o gunden sonra acaba diyorum beni kötü bi kadın olarak mı algıladı.
Aklıma avrupa yakası makbule geldi nedense. Herkes gözleriylen onu yiyordu o da tedirgin oluyordu aynı böyle.29 yasindayim canim benim ondan tedirgin oldum. Burasi kucuk yer sonucda. O yuzden sizden akil almak istedim
Ne yapmışsınız ben anlamadım ki. Bin tl tutarsa birazını bırakırım demişsiniz insanı bir cümle. Bakıp gülebilir, sizi beğenmiştir e buda normal. Hayatınızda hiç mi erkekle konuşmadınız29 yasindayim canim benim ondan tedirgin oldum. Burasi kucuk yer sonucda. O yuzden sizden akil almak istedim
HayirNe yapmışsınız ben anlamadım ki. Bin tl tutarsa birazını bırakırım demişsiniz insanı bir cümle. Bakıp gülebilir, sizi beğenmiştir e buda normal. Hayatnizda hiç erkekle konusmadiniz mı ya hu.
Nasıl hayır?
Ben de cok cekingen biriyim o yuzden hic olmadi.Nasıl hayır?
*RezilTabi eksik anlattim bazen markete veresiye veriyorlar sonra odemiyorlar sonra o kadinlarla sorunlar yasiyorlar filan falan mahalleye lezir oluyorlar bende o piskojiyle panik oldum.
Bence trolsünüz, yeni üye olmuşsunuz ve saçma sapan bir konu ile gelmişsiniz.Tabi eksik anlattim bazen markete veresiye veriyorlar sonra odemiyorlar sonra o kadinlarla sorunlar yasiyorlar filan falan mahalleye lezir oluyorlar bende o piskojiyle panik oldum.
Evet yeniyim belki sizlerle konusmak iyi gelir diye yazdim. Rahatsızlık verdimse özür dilerim.Bence trolsünüz, yeni üye olmussunuz ve saçma sapan bir konu ile gelmişsiniz.
Bugün ne tesadüftür ki aynı sizin gibi ingilizce klavye kullanan eşinin kafes dövüşçüsü olduğunu iddia eden bi arkadaş vardı.
Daha türkçeyi doğru düzgün konuşamayan tiplerin ingilizce klavye kullanması da garibime gidiyor.
Evet belkide en guzel yorum sizinkiydi tesekur ederimSesli bi şekilde "NE ALAKA" demek istedim.. Bence siz o gün utandığınız için o kişinin belki normalde dikkatinizi çekmeyen davranışlarından manalar çıkarıyorsunuzdur..
E ilişkim var yapmışsınız profilinizde. Kasiyer çocukla mı ilişkiniz var? Varsa oğlanın haberi var mı?Ben de cok cekingen biriyim o yuzden hic olmadi.
Yanlıs tıkladım ozur dilerimE ilişkim var yapmışsınız profilinizde. Kasiyer çocukla mı ilişkiniz var? Varsa oğlanın haberi var mı?
Kötü bir kadınNormalde abla abla diyor ya herkese bana da oyle diyordu. Konusgan bir cocukduda o gunden sonra acaba diyorum beni kötü bi kadın olarak mı algıladı.
Estagfurullah benim piskolojik durumumla alakali panik yaptım ondan oldu. Burdaki arkadaslarin fikri geneli öyle. Yorumunuz icin tesekur ederimBen çok rezilim o zaman.
Fiyat sorarım, artmış derim, battık derim, geri bırakırım.
Sonra eve gidince taksit yapcam derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?