• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müsait olan yorum yapsın bana.....Yanlış anlaşıldım mı yoksa bana karşı ilgisimi var

Kötü bir kadın 🤔bu sonuca nasıl vardınız yahu ayrıca erkeklerin yüzde 90 ı kadınlara abla der bunu bilin 😂
Bana geçen “müsaade eder misin teyze” dediler. Soğuktu ve biraz kalın giydim diye de bu kadarı da fazla 🤦🏻‍♀️

Estagfurullah benim piskolojik durumumla alakali panik yaptım ondan oldu. Burdaki arkadaslarin fikri geneli öyle. Yorumunuz icin tesekur ederim
Nerde oturuyorsunuz? Çalışıyor musunuz?

Kötü bir kadın 🤔bu sonuca nasıl vardınız yahu ayrıca erkeklerin yüzde 90 ı kadınlara abla der bunu bilin 😂
Ya gerçekten kızım oldugundan beri bana da diyorlar 28 yaşındayım eşek kadar adam geçen abla geçebilir miyim dedi

terbiyesiz adam ben senin annen yaşındayım bari teyze de(!) diye bagrasim geldi

Ay kendisi benden yaşlıydı bu arada hey allahım 😂 o da market çalışanıydı bu arada ümitlenmeli miyim kdndjdnd

Tamam amca deseydin hoşlanmıyorum bu abla -teyze vs fazla ageist bana göre hanımefendi tabiri yayılmalı samimi olmayan nazik yaklaşım. 20 küsür yasında insanlara abla abla ne ya. 😆

Sanırım çevrede erkeklerle iletişim kurabilecek bir durumunuz da yok . Markette böyle bir olay oldu diye adınız çıkmaz . Çocuktan hoşlandıysaniz bu da anlaşılabilir kötü birşey değil . Yani çok sıradan birşey yaşanmış korkacaginiz birşey yok . Çalışmıyorsunuz sanırım keşke bir işe girseniz

Iyi aksamlar dilerim . Umarim bu is nereye varir söylersiniz . Akil akildan ustundur sonuçda. Surekli gittigim bir market var. Erken erken gittigimden orda calisan kizlar erkekler beni taniyor ama ismimi bilmezler . Neyse bir gun bayagi bise aldim umarim 1000 lirayi gecmez dedim normalde kart filan da olur yanimda ama zaten aldiklarimda 1000 lirayi gecmedi. O kasadaki cocuk ne yani 1000 lirayi gecse almayacakmisin dedi . Gecerse birakirim dedim. Ama gercektende gecseydi bi kac parcayi birakirdim. Bi anda panik oldum cunki parasal açidan bi sikintim yok lezir olmiyim diye panikle soyledim 1000 lirayi gecerse birakirim diye. Sonra dondu cocuk yuzume bakti güldü. Utandım ben. Sonra gittim eve icime kurt dustu bu niye bana öyle gulerek bakti diye sonucda ben kotu bise demedim. Aradan iki 3 gun gecti yine gittim markete biseyler aliyorum seciyorum kafami kaldirdim demir korkuluga yaslanmis beni izliyordu hemen basini öne eğdi. Neyse sonra kasaya yaklastım gozlerinin içi guluyor ama utaniyor bi bakti bidaha basini kaldirmadi. Şimdi en yakin market orasi cok yakin digerleri cok uzak. Ben simdi o markete bidaha girsemmi girmsesemmi yada bu cocuk bana ne tavirla yaklasiyor siz olsaniz ne dusunurdunuz. Şimdiye zamana hep gidiyordum hic bise olmadiydi. O gun cok tutar diye panikledim mahcup olurum diye 1000 liradan fazla olursa birakirim dedim dedikten sonra cocugun hareketleri degisti. Yuzume bakarkende utaniyor bi bakiyot cekiniyor. Kafam karisti. Bana bi soyleseniz bu is nedir. Hepinize sevgilerimi sunuyorum.
Ya sürekli gittiğiniz bir marketmiş hiç mi şakalaşıp gülüşmediniz. Belki çocuk şaka yaptığınız düşünüp güldü, belki samimiyetten güldü. Yani kasmayın bu kadar. Arada insanlar birbirine selam verip tebessüm edebilir, yardım edebilir.
Çok mu aşka susadı gönlünüz 😅

Back