Müsade istemeden soyunma odasına girdi

34thalia

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
380
161
merhaba arkadaşlar

kısaca en başından özetleyeyim. geçen sefer eksik ya da yanlış anlatmışım..bir çocukla tanışmış ve hoşlanmıştım. beni eve bırakmayı falan teklif etmişti. ..neyse çocuk 1 ay benle irtibat kurmaya çalışmadı. sosyal medyadan falan eklemedi,telefonumu almadı.ama karşılaştığımızda bir boynuma atılmadığı kaldı.sonra bana bir anda el şakası yaptı.(yüzüme,saçıma falan dokunmaya çalıştı).hoşlansa,bir hissi olsa, neden bir ay hiç irtibat kurmaya çalışmasın? kan davası yoktu ya aramızda.tavırları bana garip geldi ve mesafe koydum. bundan sonra merhaba dan öteye geçmiyorum.. ( ben kırılgan bir yapıya sahibim.)

geçen sefer böyle dalgındı.pek konuşmuyor,gülmüyordu.( belki başka bir şey vardır. sonraki zamanlarda da bu şekilde mi davranacak gözlemlemek lazım tabi) ve şöyle bir şey oldu. ben soyunma odasına girdim .tam kapıyı kapatmak için arkamı döndüğümde içeri girdi. ben de kapıyı kapamadım. hiçbir şey demedi. çantasından birşey alıyordu. ben de çantamdan alacağımı aldım ve ondan önce çıktım. (spor için odayı sırayla kullanıyoruz.)müsade istese hoş olmaz mıydı?

ondan baya soğudum ama demek ki hala birşey kaldıysa,sanırım hala onu aklamaya çalışıyorum. acaba kadınlara nasıl davranacağını mı bilmiyor? hani ne bileyim kız kardeşi falan yoksa,annesi öldüyse.. yoksa artık onunla ilgilenmememden ötürü, aşık olmaya mı başladı da saçmalıyor mu ? yoksa sadece geniş mi?

değer verip ,okuyup ,yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler

edit:detaylara takılmışsınız.esas konuya yorum alamıyorum

Son düzenleme:
Anlattığınız gibiyse bence bunda birşey yok, ikiniz de çantanızdan birşey almaya gitmişsiniz. Ne soyunma odasıydı ki hem bu kız erkek karışık.

spor. sırayla kullanıyorz.ben tek kızım. erkekler fazla olduğu için ,önce ben kullanıyorum. sonra onlar kullanıyor

spor. sırayla kullanıyorz.ben tek kızım. erkekler fazla olduğu için ,önce ben kullanıyorum. sonra onlar kullanıyor
Hımm, bence sadece bu olaydan birşey çıkarmayın. Yani sadece çantasından birşey almış gayet normal siz de almışsınız sonuçta. Siz giyinecek olsanız bile hemen alıp çıkarım diye gelmiştir peşinizden. Bilemiyorum o anki ruh halini ama hemen soğumak için çok erken.

spor .sırayla kullanılıyor

Nasıl spor salonuymuş bu ayrıca sırası mı var bunun ben içerdekiler çıksın diye niye beklemek zorunda kalayım ki ? nasıl olsa karışık iki dk bişey alıp çıkacaktır diye dalmıştır bence

peki bundan önceki davranışları ?

peki bundan önceki davranışları ?
Eğer o şakaları falan asılma maiyetinde yapmadıysa yani gerçekten içten ve rahatsız edici değilse bence onda da birşey yok. Ben de sevmem o şakaları ama nasıl yapıldığına göre değişir. İçinden mi geliyor yoksa asılıyor mu sana bu ayrımı yapmak lazım..

Bazı insanlar detaylara fazlasıyla takılır yazınızdan anladığım kadarıyla detaycı bir insansınız. Tabi ki karşımız da ki insanları incelemeli ve incelemelerimiz sonucunda hoşumuza gitmeyen durumlar da hayatımıza almamalıyız. İlk yaptığı hareketler bence de hoş değil ben laçka ve el kol şakası yapan insanlardan pek haz etmem bana kalırsa biraz mesafe şart bir daha el kol şakalarında hareketlerinde uyarmak gerekli.

aşık olan erkek boyle davranmaz
izin almadan gıren suratına bakmadan cıkan olsa olsa cınsıyetı kadın olmalı , aşıksa tabi

o zaman daha gözlemlemek lazım. peki sağolun

evet detaycı biriyim. başkası belki bu kadar takılmazdı. zaten uyardım. ondan sonra bozuldu bu zaten.
teşekkürler

Kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz, diğer konunuzuda hatırlıyorum adam size ilanı aşk etmediki sizin ondan etkilendiğinizi fark etmiş ,sizle ego tatmin etmeye çalışıo ilginiz hoşuna gitmiş belliki her yaptığına anlam yükleme derdindesiniz.Gelmiş ,gitmiş ,bakmış, gülmüş, dokunmuş çok enteresan

Aslınfa ortada konuşulacak hiçbir şey yok siz algıda seçicilik yapıyorsunuz en ufak şey anlamlı geliyor benimde çok yaptığım bir hata,yapmayın bu kadar takılmayın,erkekleri basit varlıklar olarak düşünün ince ince düşünmezler bizim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…