merhaba arkadaşlar
kısaca en başından özetleyeyim. geçen sefer eksik ya da yanlış anlatmışım..bir çocukla tanışmış ve hoşlanmıştım. beni eve bırakmayı falan teklif etmişti. ..neyse çocuk 1 ay benle irtibat kurmaya çalışmadı. sosyal medyadan falan eklemedi,telefonumu almadı.ama karşılaştığımızda bir boynuma atılmadığı kaldı.sonra bana bir anda el şakası yaptı.(yüzüme,saçıma falan dokunmaya çalıştı).hoşlansa,bir hissi olsa, neden bir ay hiç irtibat kurmaya çalışmasın? kan davası yoktu ya aramızda.tavırları bana garip geldi ve mesafe koydum. bundan sonra merhaba dan öteye geçmiyorum.. ( ben kırılgan bir yapıya sahibim.)
geçen sefer böyle dalgındı.pek konuşmuyor,gülmüyordu.( belki başka bir şey vardır. sonraki zamanlarda da bu şekilde mi davranacak gözlemlemek lazım tabi) ve şöyle bir şey oldu. ben soyunma odasına girdim .tam kapıyı kapatmak için arkamı döndüğümde içeri girdi. ben de kapıyı kapamadım. hiçbir şey demedi. çantasından birşey alıyordu. ben de çantamdan alacağımı aldım ve ondan önce çıktım. (spor için odayı sırayla kullanıyoruz.)müsade istese hoş olmaz mıydı?
ondan baya soğudum ama demek ki hala birşey kaldıysa,sanırım hala onu aklamaya çalışıyorum. acaba kadınlara nasıl davranacağını mı bilmiyor? hani ne bileyim kız kardeşi falan yoksa,annesi öldüyse.. yoksa artık onunla ilgilenmememden ötürü, aşık olmaya mı başladı da saçmalıyor mu ? yoksa sadece geniş mi?
değer verip ,okuyup ,yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler
edit:detaylara takılmışsınız.esas konuya yorum alamıyorum