Müsade istemeden soyunma odasına girdi

Kendi kendinize gelin güvey oluyosunuz, diğer konunuzuda hatırlıyorum adam size ilanı aşk etmediki sizin ondan etkilendiğinizi fark etmiş ,sizle ego tatmin etmeye çalışıo ilginiz hoşuna gitmiş belliki her yaptığına anlam yükleme derdindesiniz.Gelmiş ,gitmiş ,bakmış, gülmüş, dokunmuş çok enteresan

ben de aslında böyle düşünüyorum .o yüzden mesafe koydum. ama demek ki hala bende birşey kalmış ki,aklamaya çalışıyorum

Aslınfa ortada konuşulacak hiçbir şey yok siz algıda seçicilik yapıyorsunuz en ufak şey anlamlı geliyor benimde çok yaptığım bir hata,yapmayın bu kadar takılmayın,erkekleri basit varlıklar olarak düşünün ince ince düşünmezler bizim gibi :KK70:

beni tam olarak anlayan biri çıktı:)

Sevgilim değil birşeyim değil yüzüme saçlarıma biri o şekilde dokunsa isterse hoşlandığım biri olsun noluyor derim.
Soyunma odası konusunda da çantasından birşey almış iste belki dalgınlığına gelip girmiştir...

Sevgilim değil birşeyim değil yüzüme saçlarıma biri o şekilde dokunsa isterse hoşlandığım biri olsun noluyor derim.
Soyunma odası konusunda da çantasından birşey almış iste belki dalgınlığına gelip girmiştir...

uyardım zaten ilk hareketinde. ondan sonra bozuldu

Yaa buluttan da nem kapar olmuşsunuz..Çantasından bir şey almış çıkmış gitmiş.
Farklı bir şey olsa,konuşmak için bahane arar değil mi ?
Böyle detaylar nasıl ilginizi çekiyor da nasıl anlam yüklüyorsunuz kafam almıyor.

el yüz dokunma olayları garip de dalgın olduğu için soyunma odasına girmiş olabilir.

Iki konunuda okumustum.
Bence sen cocugun sana olan ilgisi bi anda azalinca her yaptigi hareketten bisey cikarmaya calisiyosun :KK48::KK53:

Adam sana bi iliskimiz olsun gozuyle bakmiyo sanirim hevesini almak istiyor gibime geldi.. Yoksa neden arayip sormasin sonrada yavuklunmus gibi el sakalari yapsin

Bu arada fazla detaya takilmam ama bi kadin soyunma odasindaysa bi kapiyi tiklatmasi lazimdi. Ne o oyle magaraya dalar gibi..

Soyunma salonu ortaksa en azından kabinler vardır diye düşünüyorum. Siz de ulu orta soyunmazsınız diye bence içeri girmesi normal. Eğer kabin de yoksa bence zaten sildirin kaydınızı oradan.

Hareketleri hoşlanma hareketi gibi değil. Evet yüzünüze dokunmuş ama siz pas vermediğiniz için umudu kesmiş ve sizinle uğraşmak istememiş olabilir. Erkekler fazla trip sevmiyor sanırım, düz mantıklar bizim gibi detaycı değiller. Seviyorsa yanaşırlar, sevmezlerse de ilgilenmezler. Bu arkadaş da sizinle ilgilenmemiş, hoşlanma durumu sizden sinyal göremediği için bitmiş gibi geldi bana.

merhaba arkadaşlar

kısaca en başından özetleyeyim. geçen sefer eksik ya da yanlış anlatmışım..bir çocukla tanışmış ve hoşlanmıştım. beni eve bırakmayı falan teklif etmişti. ..neyse çocuk 1 ay benle irtibat kurmaya çalışmadı. sosyal medyadan falan eklemedi,telefonumu almadı.ama karşılaştığımızda bir boynuma atılmadığı kaldı.sonra bana bir anda el şakası yaptı.(yüzüme,saçıma falan dokunmaya çalıştı).hoşlansa,bir hissi olsa, neden bir ay hiç irtibat kurmaya çalışmasın? kan davası yoktu ya aramızda.tavırları bana garip geldi ve mesafe koydum. bundan sonra merhaba dan öteye geçmiyorum.. ( ben kırılgan bir yapıya sahibim.)

geçen sefer böyle dalgındı.pek konuşmuyor,gülmüyordu.( belki başka bir şey vardır. sonraki zamanlarda da bu şekilde mi davranacak gözlemlemek lazım tabi) ve şöyle bir şey oldu. ben soyunma odasına girdim .tam kapıyı kapatmak için arkamı döndüğümde içeri girdi. ben de kapıyı kapamadım. hiçbir şey demedi. çantasından birşey alıyordu. ben de çantamdan alacağımı aldım ve ondan önce çıktım. (spor için odayı sırayla kullanıyoruz.)müsade istese hoş olmaz mıydı?

ondan baya soğudum ama demek ki hala birşey kaldıysa,sanırım hala onu aklamaya çalışıyorum. acaba kadınlara nasıl davranacağını mı bilmiyor? hani ne bileyim kız kardeşi falan yoksa,annesi öldüyse.. yoksa artık onunla ilgilenmememden ötürü, aşık olmaya mı başladı da saçmalıyor mu ? yoksa sadece geniş mi?

değer verip ,okuyup ,yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler

edit:detaylara takılmışsınız.esas konuya yorum alamıyorum
ben spor salonlarının sistemlerini pek bilmediğim için şüpheye düştüm. odanın boş olduğunu düşünmüş olabilir belki de. içeri girerken seninle karşılaştıktan sonra sen kapıyı kapamaktan vazgeçince de mahrem bi durumun olmadığını düşünmüş olabilir. yok bence ya kötü niyet yok gibi. ama incelemeye devam

X