murat yayınları

nanemolla3593

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2013
549
332
31
kızlar mrb. aöf işletme 7. dönemdeyım.haftaıcı işe gıdıyorum gelınce yorgun oluyorum calısamıyorum.haftasonuda anca murat yayınlarına calısıyorum.aöf kıtaplarına hıc bakmasam sadece murat yeterlı olur mu acaba ?

aynen bende öyle isten geliyorum yorgun ve kitaplarada çalışmak istemiyorum o yüzden çıkmış soruları çıkarttım onları çözeceğim

zaten brn 1 yıl kaldm artık gecmem lazm.daha ders calısmaya bıle baslamadm :KK43:
Çalışmaya başlayın ama çünkü can eğrisi alt sinir yükseltilmiş 25 ti ya önceden 35 olmuş ve diğer not birimleride yükseldi eskiden 25 le 27 li gecilirken artık gecilemeyecek.

Aöf lisans mezunu olarak sizlere önerim ; aöf nin kendi kitabına çalışın .eğer çalışamam diyorsanız bahaneniz varsa bari ünite sonlarında özetleri okuyun ve soruları var onları çözün ezberleyin. ayrıca mutlaka çıkmış sorulara bakın.mutlaka geçersiniz ben 4yıl hep böyle yaparak iyi notlar alıp mezun oldum.murat yayınları falan bunların pek hayrı yok valla.zaman kaybı boşuna.

Aöf lisans mezunu olarak sizlere önerim ; aöf nin kendi kitabına çalışın .eğer çalışamam diyorsanız bahaneniz varsa bari ünite sonlarında özetleri okuyun ve soruları var onları çözün ezberleyin. ayrıca mutlaka çıkmış sorulara bakın.mutlaka geçersiniz ben 4yıl hep böyle yaparak iyi notlar alıp mezun oldum.murat yayınları falan bunların pek hayrı yok valla.zaman kaybı boşuna.
ılk yıl bende o sekılde yaptım gayet kolay gecmıstım elimden geldıgınce öyle yapmaya calıscam son 4 yıılın tüm cıkmıs soruları var elımde onları da çözuyorm

Kaynak arayışına girme çabanızın yarısını aöf nin kendi kitabına verseniz şimdiye o dersler geçilmişti
kendimden biliyorum :KK48:

X