• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Murat Uyurkulak-Hakan Günday

kajuu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2009
154
0
116
42
İstanbul
Murat Uyurkulak ve Hakan Günday okuyan var mı? Bazuka diye bir öykü kitabı çıkacak Murat Uyurkulakın,geçen cuma bir gazetenin kitap ekinde kitaptan bir öyküye yer verdiler. Fena değildi. Hakan Gündaysa son romanı Az ile epey ses getirdi. Okumaya değer yazarlar bence.

Hakan Günday'ın kitaplarını okudum, Piç ve Ziyan en beğendiklerimdi. Piç ve Ziyan dışındakileri de öneririm, zaten bu iki kitap bana göre sağlam yedi kitabının en sağlamları...

Murat Uyurkulak ilk kitabından başladım diğer ikisi de masamda bekliyorlar okunmayı.. Tol'un sonlarındayım, şu ana kadar zevkle okudum, gerisi de öyledir muhakkak..

Hakan Günday'ın kitaplarını okudum, Piç ve Ziyan en beğendiklerimdi. Piç ve Ziyan dışındakileri de öneririm, zaten bu iki kitap bana göre sağlam yedi kitabının en sağlamları...

Murat Uyurkulak ilk kitabından başladım diğer ikisi de masamda bekliyorlar okunmayı.. Tol'un sonlarındayım, şu ana kadar zevkle okudum, gerisi de öyledir muhakkak..

Piç adlı kitabı sinemaya uyarlanacak sanırım...

İkisi de çok sevdiğim yazarlardır :6: ama Murat Uyurkulak'ın yeri bende ayrıdır.:31:
Tol ve Har muhteşem romanlardır.:69::69:

Hakan Günday'ın da Ziyan'ını okumuştum eşim askerdeyken, çok manidar bir süreçteydim :37: ve çok beğenmiştim
:68:

Murat uyurkulak tol kitabını okumuştum. Çok güzeldi. elimden bırakamamıştım kitabı. Mutlaka okuyun derim.

Hakan Günday Türk-Fransız Edebiyat ödülünü kazanmıştır, bilginize.

Back