Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah bu sene hamile kalırız hayırlısıyla hanımlar çevremde ikinci komşunun hamile olduğunu öğrendim benden başka herkes hamile kalıyor gibi hissediyorum kendimi bugün klomene başladımAmiiin canim ben de kismetse haziranda tup bebek tedavisine basliycam...
ALLAH RAZI OLSUN CANIM PAZARTESİ BAŞLIYORUZ OKUMAYA BEN OKUMALARINIZI YAZARIM NOT TUTACAĞIM1000 okudum canim
Insallah bizlerde karnimiz burnumuzda olacagimiz gunleri yasiycaz...İnşaallah bu sene hamile kalırız hayırlısıyla hanımlar çevremde ikinci komşunun hamile olduğunu öğrendim benden başka herkes hamile kalıyor gibi hissediyorum kendimi bugün klomene başladım
EVET CANIM HERGÜN BİR ARKADAŞIMIZIN DİLEĞİ İÇİN TOPLAM 10000 ZİKİR ÇEKİLİYOR FAZLA OKUMAK İSTEYEN OKUYOR CANIMsey ben anlamadim el kadir zikrimi cekilecek..
Amin hayırlısıyla canım bir de sanki ben hayırsız istiyormuşum gibi sürekli de hayırlısını iste diyorlar ya çıldırıyorum ben zaten Rabbimden hayırlısını istiyorum ya ben mi kendimi anlatamıyorum bilemedimInsallah bizlerde karnimiz burnumuzda olacagimiz gunleri yasiycaz...
evet en az 600 gibi sayı okuyorduk kişi başına hergün liste bitene kadar canım haftasonları giremezsen cumadan okursun buraya bildirirsin hergün okunan zikirleri topluyorum sıradaki üyeye geçiyorum canımayh benide ekleyin o zaman :) ne kadar okudugmu bildirmem lazimmi buraya
ekleyeyim mi seni deayh benide ekleyin o zaman :) ne kadar okudugmu bildirmem lazimmi buraya
tamam ekle.. yanliz haftadami ne kadar okursam yazacam. orasini anliyamadim k bakma bugun pek kafam yerinde degilevet en az 600 gibi sayı okuyorduk kişi başına hergün liste bitene kadar canım haftasonları giremezsen cumadan okursun buraya bildirirsin hergün okunan zikirleri topluyorum sıradaki üyeye geçiyorum canım
hergün bir üyeye en az 600 tane ya kadir çekeceksin canım liste 15 kişi mi işte 15 günde bitmiş olacak 10.000 okuma olunca diğer üyeye geçiyoruz canım yani 15 gün hergün bir üyeye okunmuş olacaktamam ekle.. yanliz haftadami ne kadar okursam yazacam. orasini anliyamadim k bakma bugun pek kafam yerinde degil
tamam anladim tsk ederimhergün bir üyeye en az 600 tane ya kadir çekeceksin canım liste 15 kişi mi işte 15 günde bitmiş olacak 10.000 okuma olunca diğer üyeye geçiyoruz canım yani 15 gün hergün bir üyeye okunmuş olacak
rica ederim canımtamam anladim tsk ederim
Amin canim insallahh Rabbimherkesede sana banda nasip ederALLAH hayırlı haberlerini duyursun bizlere canım ben de bugün klomen içmeye başladım hayırlısıyla ben de hamiş kalırım inşaallah
AMİN CANIMAmin canim insallahh Rabbimherkesede sana banda nasip eder
senı takıp edıyorum zaten senın ıcın de dua edıcemKizlarnasilsiniz benim de 3 aydir ertelenn tup bebek tedavime bugun start verdik dualariniza benide ekleyin olurmu Allahim saglikli hayirli evlatlar versin tum isteyenlerede banada