ALLAH RAZI OLSUN CANIMAyna icin 700 aldim
canım ben öğlen mesaj yazdım 1000 tane okudum diye o sırada senin için okunuyodu şimdi seninkide mi bittiokumalar devam ediyor
yok şuan benimki devam ediyor canımcanım ben öğlen mesaj yazdım 1000 tane okudum diye o sırada senin için okunuyodu şimdi seninkide mi bitti
sen benim için mi 1000 tane okudun canımcanım ben öğlen mesaj yazdım 1000 tane okudum diye o sırada senin için okunuyodu şimdi seninkide mi bitti
gece diğer arkadaşa geçeceğim ssvd sen benim için okudun mu anlamadımcanım ben öğlen mesaj yazdım 1000 tane okudum diye o sırada senin için okunuyodu şimdi seninkide mi bitti
tamam canım ALLAH RAZI OLSUN bahsettiğin iş oldu muaaynaa iş degişikligi yaptım yakın zamanda gündüz girsemde okumaya fırsatım olmadıgından dolayı ırmak10 ve tubatesbih arkadaşlar için 750 er tane okudum sırası gelince eklersin iki arkadaşımında duaları tez zamanda kabul olsun .
gözden kaçmış canım msjın gördüm msjını ALLAH RAZI OLSUN gece ırmak arkadaşımızın listesini hazırlayacağım inşcanım ben öğlen mesaj yazdım 1000 tane okudum diye o sırada senin için okunuyodu şimdi seninkide mi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?