ALLAH RAZI OLSUN HEPİNİZDENHepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar evde net olmadığı için sabah girebildim. aaynaa için 800 ben aldım Allah gönlünün muradını versin inşallah...
EL KÂDİR : Kadir [ İstediğini istediği gibi yapmaya gücü yeten ]
Günde Zikir Sayısı : 305 – İstediğini yapmaya gücü yetirmek
Ya Kadir ismini zikreden arzu ettiği her şeyde muvaffak olur. Hasta olan şifaya kavuşur. Her abdest aldıktan sonra 100 defa okuyan düşmanına karşı zafer kazanır.
LİSTEMİZ
......aaynaa arkadaşımız için okumalarımızı yapıyoruz 2016 kpss sınavından alacağı puanla hayırlısıyla memur olmak ve hayırlı sağlıklı imanlı kursaklı bir evlat için dualarınızı bekliyor......
1.pınark0404.........>1100
2.aaynaa................>
3.IRMAK10............>800
4.tubatesbih...........>750
5.mlkem................>650
6.ozgecan19...........>
7.damla_22............>
8.whitepearll.........>1000
9.secido.................>600
10.Debusi..............>
11.svedrif90...........>
12.synulox.............>750
13.svd1910.............>
14.kurenk..............>
15.arzm61..............>
16.janas.................>
17.btlsrdr..............>
18.Nara87.............>
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SEN DE DİLEĞİNİ YAZ AKŞAM SENİN OKUMANA GEÇERİZbende 800 okudum senin için Allahım iyi bi puan alıp istediğin yere yerleşmeni ve hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsin inşallah
ALLAH RAZI OLSUN CANIM SEN DE DİLEĞİNİ YAZ AKŞAM SENİN OKUMANA GEÇERİZ
İnşaallah kuzum akşama seninkini başlarız heralde benim okumalarım biter diye düşünüyorum buraya hamileyiz diye yazdığımız gün de olur inşaallahbenim dileğim hamile kalmak ve hayırlı sağlıklı bi evlat getirmek dünyaya Allah şimdiden razı olsun
İnşaallah kuzum akşama seninkini başlarız heralde benim okumalarım biter diye düşünüyorum buraya hamileyiz diye yazdığımız gün de olur inşaallah
AMİN İNŞinşallah o kadar çok istiyorum ki Allah her isteyene nasip etsin inşallah
inşallah o kadar çok istiyorum ki Allah her isteyene nasip etsin inşallah
tamam canım sağolasınaaynaa Irmak10 için 1000 ben aldım akşam okurum yazabilirsin seninki bitince arkadaşım
canım ben 1000 tane okudum Allah gönlüne göre versin inşallahİnşaallah kuzum akşama seninkini başlarız heralde benim okumalarım biter diye düşünüyorum buraya hamileyiz diye yazdığımız gün de olur inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?